Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok nagyon szép munkák születek.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Akela gratulálok nagyon szép munka.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Bevackoltam magam ebbe a parkolóba hétvégére 😄
Veress , Tomikahh , Akela Nagyon szép gépek ...<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
www.szobi.picturepush.com
Szép a tiéd is elfogadnám 😊
Amúgy elkészült a pót is hozzá
Nem nagy durranás de szerintem szép 😊
Jó lenne a pót kerekeit kicserélni olyanra mint ami bullseyének volt talán már nem emlékszem 😄
Építõ jellegû komi jöhet hogy mit javítsak 😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Valaki megtudná mondani hogy miért nem látszik az elválasztó vonal és miért egyfolytában ködös az idõ??? A Post Ussr map 1.5-ben van ez és a huntruckersrõl töltöttem le! Ha valakinek van valami másik linkje az írjon!
#109321: Köszi!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nagyon szép gépek készültek ma is!!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Pár kép a Madridi fuvarról
Magányos pihenõ...
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Hány poly?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Utolsó hûtõs fuvarom
Megtöltve meggy lével

vagy ez az alap gép?😄
DAF XF 105.410 SSC 1440X900
Komik jöhetnek és ötletek 😊
wanlo: Majd néha felmegyek a platóra és megfújom a narancsokat hogy meg ne rohaggyanak <#idiota>#idiota>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"