Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ákos RS tett fel anno egy "winter" mod-ot... Nem találtam meg a lementett vackok között, viszont a regisztrált oldalaimon sem találtam élõ linket!
Ha valaki esetleg megtisztelne... 😉
Köszi
---Ger----
Látom vannak még itt ismerõs arcok! 😊
Ennek örülök.
Akár míly' hihetetlen ismét elõvettem a játékot, megunhatatlan darab! 😊
Kicsit összekeresgélem a már megszokott kiegészítõket (közben átnézem az újjakat, biztos sokat fejlõdött minden mióta utoljára szétnéztem! 😊 )
Késõbb mutatok pár képet is!
Szép napot nektek!
G.
---Ger----

Dany'r ez a probléma nem tudom mikor fog megoldódni mivel, hogy én nem értek a zmodhoz.
Így kell élvezzem ahogy van! A lényeg, hogy pofás szerelvény!
Mégegyszer köszönöm!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Van egy másik Kögel hûtõs, igaz, GTS-hez, hátha tetszik (bár a kép csalóka, skin nélkül van, ha jól emlékszem):
KÉP
LETÖLTÉS (sendspace)
Csak sajnos az a régi topik hangulat hiányzik,igaz én nem vagyok régóta az sg tagja,azelõtt csak a képeket nézegettem,olvasgattam a jobbnál jobb történeteket csodáltam a munkákat.Ez kicsit hiányzik,de hát ez van az emberek felnõttek,kinõttek a játékból.Igaz voltak akik minden áron csak a rosszat akarták beszóltak,oszották az észt.Szerintem ennek is sok köze van hozzá.
Én hoztam azért még két képet Lengyelországból
Inspekcja <#gonosz3>#gonosz3>

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Amíg ilyen modok vannak, addig nem fenyegeti az elfelejtés a játékot.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Feltelepítettem az ETS-t és nem rakta bele a Dokumentumok/Euro Truck Simulator mappába a config.cfg-t.
Mitõl lehet ez? Valamint valami megoldást tudtok rá?
Ha lesz idõm hozok képeket!<#smile>#smile>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Jöhet majd friss kép is, ha lesz alkalmad rá.<#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Köszönöm Töki koma nevében is!
A volvo az valami csodálatos!
A Bükfás pót egy TGX XLX-el is jól mutatna szerintem...

Töki: <#puszis>#puszis>
Köszönöm szépen!

Valaki tudna nekem segíteni átrakni egy kamiont gts-bõl ets-be?
Ha igen kérném hogy írjon egy PÜ-t és megadnám az msn címem.
Elõre is köszönöm!
Üdv

Szevasztok