Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezetõ társammal, hungaroval, úgy döntöttünk, hogy újra megnyítjuk a Gartner KG kapuit és várunk benneteket a jelentkezésetekkel.
Van egy pici változás ezt elõre tudatjuk. Akit érdekel a dolog az nézzen fel a : http://gartnerkg.forumx.hu weboldalra és a Jelentkezés menüpontba részletesen le van írva, hogy mik a teendõk.
Várunk minden kedves sofõrt társaságunkba.
Üdvözlettel:
hungaro és harcos
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
A HoVotrans szerelvény az Daroé aki lengyel és nemfogja neked odaadni, de azért kiváncsi lennék rá, hogy hogy beszélnél vele😄
#114839: szép!<#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Gurultam egy keveset
Rakodás Prágában és irány Sarajevo
Itt még befüggönyözve
De itt már útra kész
Szomjasak voltak a lovacskák 😄
Lerakodtam és találtam egy jó kis csöndes helyet alukálni 😄
Töki: Szép kis puncis
<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha ez a kamion nem privát valaki megdobna egy linkel?
Elõre is kösz
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
bár ez pesta érdeme, mert õ csinálta a gépet, én csak konvertáltam...viszont most megjött a kedvem, csinálok, egy kicsit másabb DAF-ot amin le lesz textúrázva a lámpa, meg pár dolog másabb lesz 😄
www.szobi.picturepush.com
erõsen elgondolkozok egy hûtõs póton...még majd elválik<#idiota>#idiota>
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Poroltó,Kábelek a hátsó lámpához.
Szerelvényben

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
tudnátok segíteni?
Felakasztottam a pótot és holnap go :
#114813 : Látom lekapartad a rozsdát<#idiota>#idiota>(am jó gép/kép)
#114793 : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
The Truck Is My Life
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Sry, de nem olvastam vissza majd 16000új hozzászólást.
a map pedig csak külön mûködik, és 1.0-ával mûködik...ha fent van a patch akkor nem fog mûködni!
alapból nincsen benne csak ponyvás, hûtõs, tartály, billencs. faszállító.
lehet h vmit kihagytam, de ilyen túlméretes meg ilyen pótok nincsennek.
vajo: jó8 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*