Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza szerelvény!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Köszönet érte Djano barátomnak<#worship>#worship>
MAN TGA 18.530
De szép
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Kanyarodok
Raknak
Elõzök
7vége
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Czuki, köszi az elismerést! Ez a pót csak véletlenül jött mert ahányszor új fuvart kérek mindig másszínû ponyva jön. 😊
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Thomasz: Köszi
Gis80s: Neked is köszi 😄 És jáuu a lokód 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
#117255: <#hehe>#hehe><#taps>#taps>
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Hoztam egy képet csak úgy... 😊
<#integet2>#integet2>
Rakodás.
45 perc pihi
Lejárt a vezetési idõm.(köcsög traktoros egész éjjel járatta a motort a mellettem lévõ farmon XD)
Egy tanyán rakodtunk kicsit félreálltam pihenni alszok 1 et és go tovább 😄
Veress: Szép gép <#eljen>#eljen>
Sipi: Ez is nagyon jó<#eljen>#eljen>
Bazso: Ismerõs gép ...😄 Csak az a skin ...
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Köszönöm..<#worship>#worship>
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Vigyázz rá mert ritka szép szerelvény! 😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Zoli:köszönöm..!
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Zoli, még annyit,nem baj ha nem érsz rá, a te munkád legyen az elsõ!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Szóval így állok:
Még kerekeket cserélek, kap pótot is, billencset természetesen!
Bár még valami nem jó rajta... 😞
Komik jöhetnek!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Hoztam pár képet,"felmondtam" az osztrákoknak,beálltam a magyar Gartnerhez.
Katt a képre a jobb minõségért!
Regisztrált z modeller progi kell hozzá,és érteni kell a modellezéshez.Ajánlani tudom a z modeller topicot,ahol lehet valaki segít neked.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Az elhúzható függönyt,hogy kell csinálni??
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Grat mindenkinek a munkájához!
Hozok egy képet a géprõl+az új pótról!😄

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Hozok 1 képet!

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
<#eplus2>#eplus2>
Még javítom amit kell....<#email>#email><#integet2>#integet2>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
| #117285 szép,de a pótkocsi nagyon nem az igazi..alacsony hozzá.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Veress: köszi a képet
Akik a defre panaszkodnak azoknak mondom hogy Ez alapból ETS-es nem én írtam át GTS-bõl... vagyis nekem pont GTS-be kellene csak itt is meg ott is kifagy
De már tudom a hibát és köszi a segítséget! <#worship>#worship>