Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hülyülök!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
ilyenkor bezzeg marhára tudsz írni,bezzeg ha valaki segíteni kellene,lapos a pofád.
off vége.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mi equipo favorito: Real Madrid
Hivatás az Életért!
Amúgy letöltött a gép is, meg a pót is.
H-Dunaföldvár
Végre picit itthon.Kellemes hétvégét mindenkinek!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
nem egy interiort pakoltam már be , de ez sajnos nem sikerül
esetleg valakinek valami tipp ?( betöltésnél egyszerûen kilép , eurotruck . log semmi hibát nem ír ) )
Fújj!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
#117864: rápróbálok, de nem nagyon gyõzött meg elsõre egyik sem
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Új cég<#idiota>#idiota>
(ha esetleg elkurtam a feltöltést akkor sorry, elsõ kép csak azért linkelve mert feltöltés elõtt nem lett átméretezve)
H-Dunaföldvár
Szabi98: 2.2.2.-ben pmd-t se kell írni. De végülis izlések és pofonok, ki hogy konvertál.Kinek hogy könnyebb!
És igen sokkal egyszerûbb.
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Ottmár maga írja a PMDket stb... nekem mondjuk nemment de szerintem jó úton haladunk ahoz hogy 1 lány is tudjon konvertálni, aki soha nemlátott még ilyen progit.
I met God. She's black
Am tudtommal úgy nemsokan tudják berakni, talán varsányi, Shery'O, Li'lolly szval a nagy nevek :D
I met God. She's black
de ha ígyis betudod,akkor beszéllhetünk rolla:D
remélem mostmár meglesz,tököm tudja hagyadjára állok neki a Tgl-nek:DD
ha tudok vele haladni,akkor vasárnap.
#117865 köszi<#vigyor>#vigyor>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#117850:köszönöm...<#worship>#worship>
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Sipi: nagyon ottvan<#eljen>#eljen>
Man4ever,davidkovacs: szépek a gépek!<#eljen>#eljen>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com