Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
MAN TGA 18.530
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Sikerült megoldanom a fuvarneveket,fel van töltve ismét a javított def fájlos Rar csomag.Módosított rakomány skin+új felrakó helyek hozzárendelve.Letölt és felülír:
WF_trailer.rar
Jó szórakozást hozzá.
...DREAM TEAM...
Errõl a pótról, tudna valaki egy mûködõ linket küldeni?
Akár pm-ben, akár itt.
Elõre is köszönöm.
Sziasztok :)
Még azt akartam kérdezni hogy a tetõ villogónak a dummy-jának mi a neve?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Csak ne polírozd agyon a sárvédõt,alvázat.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
régen voltam itt azóta szép gépek születtek,gratula mindenkinek!
én is hozok pár képet!

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Rengeteg szép géprõl van kint kép mindenkinek grat hozzá.
Új vagyok még errefelé, de egy kérdést megelytenék.
Valakinek nincsen véletlenül Rynart Transportos gépe amit elkészített vagy nem használ és esetleg fel lehetne használni?
Nagyon hálás lennék érte, mert sajnos kevés idõm van a gép elõtt ülni és egy kész modellel egyszerûbb báni.
Aki tudsz légyszíves segítsen elõre is köszi
Elõre is köszi
MAN TGA D20
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
MAN TGA D20
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
#118112 : ezek a pótok külön néven vannak
#118115 : grat neked :/ amíg ezt ide leírtad be is linkelhetted volna neki akkor ha " bárhol tölthetõ "
The Truck Is My Life
Eltudnád mondani hogy ezt a pótot melyik rakománynál tudom felvenni?
Elõre is köszi
MAN TGA D20
A jobb minõségért katt a képre.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...