Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...DREAM TEAM...
Wanlo Józsi atyRo:szép gépek!
valaki tudna linkelni egy Kögel ponyvás pótot?ha lehet függönyös
elõre is köszönöm
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Lenne egy kérdésem, hogy az miért van, hogy ha a játékba beteszek egy kamiont és utána megveszem miután betett a fülkébe és indulnék rögtön azt írja, ki hogy nincs elég pénzed és kiép a játékból.
Remélem érthetõen sikerült leírnom.
Köszönöm
megnéztem ezt az FAQ-t,de sajnos nem vágom az idegen nyelveket,viszont,hogy ha a képeket kell letölteni,és azt kell be illeszteni a MOD-mappába akkor azt meg tudom csinálni..Viszont ha valamit töltögetni kell azt sajna nem tudom,mert nem tudok eligazodni a honlapokon😞.
Elöre is köszi a segítséget😊
Kérhetnék egy kis segítséget,az Euro Truckhoz kiegészítõk kellenének,meg abba kénne,még segíteni,hogy-hogyan rakombe a játékbe öket..
Elöre is köszönöm😊
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ez lesz az új pótom lesz még rajta egy pici változás és készen vok a szerelvényel sztem szép😄😛

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
A jobb képminõségért,kattints a képre.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ugyanúgy játszik a játékkal mint mi,ennyi..😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
OFF VÉGE
Hivatás az Életért!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Hivatás az Életért!
Pl.: politikai helyzet miatt, a háborúk után lecsatolt Magyar rész miatt, Szlovákiában megvert Magyarok mert Magyar stb...
...és a mai fiatalság rögtön ha azt hallja, hogy Szlovák rögtön elitéli
Nem azt mondom, hogy a Szlovákokkal nincs gond mert van 1 réteg amely tényleg utálja a Magyart, de ez ugyanúgy megvan a Magyaroknál is, de a többségük normál dolgozó emberek !
off vége
http://indafoto.hu/Thomson
#118426 nagyon szép gép!
Valaki tud átrakni GTS-bõl ETS-be kamiont?
Elõre is köszi a választ!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
De rég nem láttalak Dog,köszi....
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

1 mil 300 nal ...javitasok cserelesek...