Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
És Héftõn rakodás
A cuccokért Mike-nak jár köszönet!<#worship>#worship>
#120226:Szép lett!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
Több krómot nem rakok rá mert még lelopják a fuxot a géprõl.<#idiota>#idiota>
Mike:Köszi tied is jóe!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Tartókért hatalmas köszönet Nenus cimborámnak!
Lámpa textúra:Varsányi92
DHollandia:Quentin

a hétvégén már itt marad😊

Drága barátom,Imi!
Persze, hogy üres a fülke ( még ülés sincs benne ) hiszen ez csak egy félkész szerkezet!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
texture<0>0> : "chrom.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 4.2 , 3.7 , 4.2 }
shininess : 20
tint : { 1 , 1 , 1 }
env_factor : { 0.6 , 0.6 , 0.6 }
}
wiktor: köszi,igen..jó idõk voltak😄 még az xxl-essel😊
maxpayne: semien módot nem használok..
Dávid kolléga: köszi😄
lezfidler: elismerésem!<#eljen>#eljen>
Te hogy oldottad meg a chrom problémát?
LezFiddler:
Azt a jó ku... életbe ez azért odab..<#wow1>#wow1>
Gratulálok<#vigyor>#vigyor>
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Én még egy pár dolgot dobnék a fülkébe, mert elég üres.
Egyébként minden elismerésem komám!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#puszis>#puszis>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Ez aztán a gyönyörû munka!
MAN TGA 18.530
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Még csak félkész termék de rajta vagyok.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Sikerült megoldanom a chrom problémám😊 már csak a 7-est kell meg csinállni,de az zmodos munka..majd lehet h holnap sort kerítünk rá,és a kerék dummyra😄

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
MAN TGA 18.530
Meg csináltuk a bogit😊
Fel tettem a cb-s matricát😄(rendszám mellet jobbra,nem tom mennyire látszik)
Meg tettünk reá 2 kerékbakot😄
Valószínû hogy hátulra tesünk még 1 tolató lámpát😊 és a kamionon meg csinálljuk a krom részeket😄
imihaver:szép<#eljen>#eljen>
imi szép szerelvény.Ez melyik map?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"