140239
Euro Truck Simulator
  • gogabi79
    Mint ahogy irtam át rendezem a ets emben a fuvar cégeket.Ujakra persze.Ti fuvarcégeitek is benne lenne,és ehez keresnék társakat akár.Aki ugy gondolja meg osztaná a céges logóját,azt szivesen veszem.És ez nem privat.Bárki be szállhat.Segithet!
  • 94mike
    : DD
  • gogabi79
    Ha nem sikerül,akkor szolj s segitek nagyon szívesen!
  • Tsaba01
    hm, köszi. Ez hírtelen magas de majd megpróbálom:)
  • sjani1995
    ejnyexDD
  • gogabi79
    azt én nem probáltam ki.
  • 94mike
    Itt át lehet írni a kilóméter óra állástis..mindent..tudom:))
    GartnerKG-nál muszályvolt megtanullnom: DD
  • gogabi79

egy ilyen Game.sii röl van szó.Ha a man mellé save mentés nincs és ez nincs benne.akkor ez nélkül nem tudom meglehet e csinálni.
    Mert amikor a játékban el mentjuk mondjuk aznapi utunkat a kamionnal,ott mindig benne van a game.sii,ahol akár a pénzt is át irhatjuk.
  • gogabi79
    Ha jol tudom akkor be kel tenni a potkocsinak a részeit a módba.Aztán a mannal elmész egy céghez,és ott megkeresed a potnak az elejét.és elmented.majd ami van a game mentés a pothoz azt és a uj mentést a mostanit kel használni!A Man tehernél a potnak a game anyagábol ki kel másolni az adatokat, és az uj man mentést amit játékba csináltál a game ba kel beirni.majd játék indit és ottvan a pot.

ha jol emlékszem.és videois van segitségnek hozzá
  • Tsaba01
    Az szuper, nekem 3 munkámat kell majd átkonvertálnom mert GTS be elvileg nem lehet megoldani. Szal lesz majd munkám.
  • sipi37
    Szép jó estét mindenkinek!Rég jártam erre!Gondoltam benézek és rakok egy képet!
  • R420
    Hát a mentés a fő okozója lehet annak ,hogy nem működik.
  • 94mike
    Itt mitkell elkövetni,h foroglyon a zsámoly?
    mert én régen letöltöttem..de baszott forogni,ill. csak a forgozsámolyt adtaki,a felépítmény és az alváz megsem jelent: DD
  • gogabi79
    Én már ets be a fórgózsámoly dolgot meg csináltam a volvonál!
  • Kistódi
    Tudom mit jelent poén lett volna na m1...
  • Tsaba01
    szuper, köszi.
  • R420
    Itt egy M.A.N.
    Download
  • Tsaba01
    Igen, ezt énis tudtam. Köszi.
  • R420
    Egy mentés szükséges hozzá ill. az a szerelvény ami forgózsámolyos.
  • Tsaba01
    Nem tudjátok véletlenül h ETS be hogyan lehet megoldani h a forgózsámoly is forogjon?

Esetleg, tudtok linkelni PM be olyan pótos szerelvényt amelyiknél tökéletesen működik?
    Köszi.
  • 94mike
    Nem: DD csak most tudok reagállni: )
  • henrik94
    Kösz!45-ösre(45 perc pihenő)
  • Volvosmagnat
    hello tudtok nekem ajánlani egy jó mapot ami 1.3 alatt megy?
  • imihaver
    Látom elakadtál segítsek kihúzni?
  • Ropi07
    sziasztok!
    valaki linkelne schwarzmüller szürke rolóponyvás pótot?
    előre is köszi
  • 94mike
    Mit segítsek?a napelenzőt értelmesen kell feltenni...ebbe mit segítsek?
    hogy nézki az ott rajta?
    2.lehet többet értek hozzá,mint te..ez a fórum azértvan,hogy véleményt mondjuk!
    3.ets2be lévő géphez..nemis hasonlít..
  • gogabi79
  • sjani1995
    jóféle! :D
  • gogabi79
    Sziasztok!Kicsit át rendezem a ets játékom fúvar cégeit,és arra gondoltam ,hogy mit szolnátok ha a ti cégeitek is szerepelne benne a potokkal is persze?.Ha van kedvetek ebben segitkezni,akkor szívesen fogadom az ötleteket,és céklógókat stb.Ez nem privat!Mindenki meg kapná aki kéri!
  • Rob02
    Sziasztok! Új cég,új autó!

• gogabi79
    El hiszem!.De nekemis hasonlokkal vannak gondok!Mármint,de az hogy le veszek a kamionrol valamit,majd el mentem simán csak a pmg,az ok.de hogy kel rátenni alkatrészeket,ugy hogy az a mentés után s a játékban is jó legyen.Na meg aaanak szinezésével vagyok gondba.Azon gondolkozok,hogy megprobálom az én ets emet,feljavitani mármint uj texturákkal,majdnem mintha tényleg valós lenne.De ehez szét kel bontanom a játék, részeit,amppáit.
  • Sóschips
    ...én sem kenem vágom annyira a zmodot,de a leg alapvetőbb dolgokra 90%ában egyedül jöttem rá,maradék 10%ban meg a videó,meg egy két ember.Nem a kamion összerakás a nehéz,hanem a játékba visszarakás.Mármint nekem az nem megy.
    Szóval megtudod Te is tanulni,csak próbálgasd.Próbáld ki az összes "opciót",hogy mi mit csinál,hogy és mint,aztán már menni fog.
  • Kistódi
    Szép gép! Megálltál mi, egy 45-re? És jó volt a csaj?
    De viszont abban nincs igazad hogy Májki csak azért jár fel hogy kötekedjen... Csak most nem tudja felmutatni a munkáját mert nincs Zmodja, meg a kormány is beszart úgyhogy most félretette a játékot...
  • gogabi79
    Köszönöm,tényleg,hogy kiállsz melletem,és én tényleg nagyon sok embernek segitek,amiben persze én is tudok!.Mi lenne ha itt ets ben,egy nagy őssze tartó csapat lennénk?.És hogy mien legyen itt a legjobb.
  • gogabi79
    Semmi baj!.Én még kezdő vagyok.De nekem tényleg igy jó,és majd fog még jobban is sikerülni remélem!.
  • henrik94
    Én sem akarok senkit sem mert tényleg a Mike is sok mindent mutatott!
    DE tényleg szerencsétlen Gabi kezdő és inkább gratulálni kéne neki h mennyire tud "kezdő" szinten!Segíteni kéne egymást inkább szerintem!
  • gogabi79
    Dehogy.csak beszélgettünk!.Veled mizu?.Jol vagy?
  • gogabi79
    Ha énis ugy vágnám a pitét mint ö, vagy bárki más,akkor nekem is menne el hiheted!.Én még ennyire tudom csinálgatni!.Egyikötök sincs ,olyan lelkes segitőkész,hogy a zmod topikban ,le vezessen dolgokat,hogy kamionra hogyan tegyük rá az egyes alkatrészeket pl.Videotutorialokrol,csak annyit,azt csak az tudja használni aki nagyon ért hozzá.De aki nem?.Énse itt tartanék akkor!.Én ezzel nem akartam senkit meg bántani.
  • henrik94
    Az lehet!!!De akkor sem kell leszólni belekötni mindenkibe!Ha a gabinak tetszik akk tetszik ha a Mikénak nem akkor mutassa meg,hogy mire gondol és segítsen a gabinak!!!
  • henrik94
    Ne is foglalkozz vele!Szerintem jó gép lett!De amúgy mindenki észrevehette volna h a Kiscsendes barátunk csak azért jön fel a forumra h beleszóljon mindenbe meg h kötöszködjön!
    De én itt ezt a témát lezártam!!!!