140239
Euro Truck Simulator
-
#81 ott van az a picike szócsak "olyasmi" -
tzsoltika #80 de azért remélem hogy lesz :) -
#79 Honnan veszitek ezeket a multiplayer dolgokat? egy szó sincs arról, hogy lenne multiplayer.... -
#78 -
Szabi1991 #77 csak ez ne legyen annyira bugos -.- -
#76 ha olyasmi multi lenne mint a TDU-ban az nagyon fasza lenne.... -
#75 Igen, a 24-es hozzászólásban, de nem tudom, honnan vette, mert én nem láttam erre utaló szöveget se a hivatalos oldalon, sem a Truckpol fórumon. -
#74 itt olvastam valahol :SSS -
#73 jah meg ha lennének rendesen műszaki hibák......de sztem ilyesmi nem lesz -
#72 MULTI??? Ezt honnan vettétek, mert én nem találtam erre utalást (igaz, szar is vagyok angolból...) -
#71 Ahogy látom, a belső térben lesz hőmérő. Az lenne a király, ha lenne tél meg nyár, és mondjuk lennének ilyenek, hogy télen nem indul a motor, csak nehezen, meg ilyesmik. -
#70 hát ez valami fasza játék lesz -
#69 de buzeexDD -
#68 Egyem a zúzád xD -
#67 megelőztél:(
szemét állat -
#66 Hát ha úgy lenne megoldva,ahogy én elképzelem,[bár biztos nem így lesz,talán a Rig'n'roll-ba] akkor viszont egy elég fílinges multit össze lehetne hozni.Az egész játékterület ugyanúgy játszható lenne rendesen,csak nem ai,hanem igazi emberek által vezérelt kamionok dübörögnének az utakon.Konvojba verődni a haverokkal Berlin felé,dudálni összevissza!:DD -
#65 Miértelme a multinak? :D Szerintem sokkal klasszab ha haverokkal, 2-5 vagy mégtöbben mentek convoyban ... Gondolj bele, majd modolt multi szerón normális EU-s gépekkel, EU-s cégek, együtt parkoltok le és a többi ! Én már nagyon várom a gémet, csak szerintem szaggatni fog 8800GTS Sli-n xDDD -
#64 De akkor nagy lesz a dugó hogyha 2sávos lesz....a haulin eu-mapba
is olyan nagy dugók vannak 2sávosba mint állat....
Várom már ezt a gémet a grafika télleg sokkal szebb lett...
Remélem nem lesz nagy gépigényes a játék....
Ja és azt is remélem hogy meg lehet venni a játékot itt magyarországon
hogy ne csak tört verzióval lehessen játszani....
A multira nagyon kiváncsi vagyok hogyhogy fog sikerülni....
De mi értelme van egy kamionos szimulátorba multy???
Én nem látom sok értelmét , de hajrá !!
Várom már nagyon ezt a játékot :))) -
karajev #63 hát szerintem ez elég jo lesszjok a képek!!! -
danyr #62 igen persze -
#61 az jólenne ui.:a griffmadár helyett lehet kakas leszXD -
#60 A második képen kicsit alacsonygrafikás a Volvo, és a jele sem a Volvo-é. -
#59 Remélem, hogy nem csak 3 sávos autópályák lesznek, qva ngy amcsi csomópontokkal, hanem normális lekanyarodók (lekanyarodósáv, nem az egyik sáv tűnik el), és lesznek normális, európai kétsávos utak. Majd meglátjuk, mindenesetre már várom! -
#58 van alami hír arról hogy mikor jelenik meg? -
#57 az yó -
#56 és végre normális a visszapillantó:P -
#55 Már ideje lenne, nagyon szép ez, a 18WoSok grafikája fényévekkel mögötte van... -
tzsoltika #54 Ezek eléggé szép képek! Talán motort cserélt az SCS? -
#53 Szó szerint gyerekjáték, egy jó modellező olyan minőségű pótokat, mint az amcsik, pár óra alatt összedob. Még én is megcsinálnám pár nap alatt, pedig én messze állok a jó modellezőtől. -
dvsc18 #52 amugy télleg nem lenne hülyeség irni a szerkesztönek, hogy a potokat is kicserélhetné már egyuttal, szerintem neki gyerekjáték amcsi potok helyet a már meglévö EU-s potokat belerakni a játékba. -
#51 Amcsik? Csehek.
SCS Software
23 Jana Masaryka
120 00 Prague 2
Czech Republic -
Lack #50 A grafika nem rossz. Látszik, hogy amcsik fejlesztik a játékot, az eu-s pótokat szerintem elfelejthetjük (erre fel kéne hívni a készítők figyelmét). Kíváncsi vagyok, lesz-e DAF, MAN. -
dvsc18 #49 hát ez qva jo lesz:) ha valoban igy fog kinézni baró kis játék lesz:) -
#48 A hivatalos oldal fejléce mehetne is bannernak nem?
-
#47 ahogy látom maradtak az amcsi pótok -
#46 Meg a hivatalos oldalon is scania a scania-ra (hát még jó hogy nem a volvora... :P ). -
#45 A harmadik képen a sárvédőre Volvo van írva. -
#44 Kíváncsi vagyok, a renault jelét hogy fordítják meg :P (lehet, elfektetik...) -
#43 Áhh, ez a graf már a minimum. Meg azért látszanak a trükkök. Én csak a fizikában, és az irányításban reménykedem. Jó lenne, ha ki tudnám használni a játékkal a G25-öt.
Remélem, a pótok nem ezek maradnak (félek, igen) mert ezek az amerikai stilusú pótok, csak 3 tengellyel...
-
dav #42 ja, és a csillag is a feje tetején áll
gyanúsan szépek ezek a képek egy 18wos játékhoz