140239
Euro Truck Simulator
  • [HUN]FaTaL
    Hol olvastál ilyet?:D Mert ilyenről szó nincs benne vagy vak vagyok.
  • V43 1105
    Mégis lesz benne Multi Player? : o o
  • TottiZsolt
    Akkor nyár környékén jön, bár az tág fogalom, szóval augusztusra tippelek
  • gumikacsa
    1. When will Euro Truck Simulator be released?
    Circa in the middle of 2008

2. Have you licensed real truck and car brands for the game?
    Not yet, but we are actively trying to negotiate with truck manufacturers, as we think this aspect of reality would be very positive part of the overall experience.

3. There are obvious errors in your game - US trailers, graphics bugs etc.
    The images that we are posting in our gallery are from a work in progress. Many things are yet to be changed - we started out with assets from the 18 Wheels of Steel games, but when we are finished, basically all assets should be brand new or considerably overhauled.

4. Will there be a demo to download?
    Yes, just like with most recent games developed by SCS Software, the online edition of the game will be available immediately along with retail release.

5. Where can I buy the game?
    We already have retail distribution deals signed for Germany, Russia, and UK, with France hopefully joining the list soon. The game should be available translated to most European languages eventually.

Answers to your many more frequently asked questions will be available soon.

• [HUN]FaTaL
    igen
  • rooney8
    Ez csak pécén lesz igaz?
  • [HUN]FaTaL
    csehek
  • Attila889
    jólvan bocsánat.Én úgy emlékeztem hogy SCI.De ezek szerint én rosszul jegyeztem meg a kiadó,vagy a fejlesztő nevét :D
    Mert a 18 Wosokanál is úgy derengett mintha SCI lett volna kiírva.De hát akkor mind1....Scs Softwer
  • Attila889
    hmmm értem.De ez így elég nagy hülyeség hogy 4-5 utcából állnak.Miért nem tesznek bele naggyobakat?Meg fogadjunk hogy ugyanúgy hegyek sem lesznek benne....mint az elöző részekben...állandóan csak a skíkságon fogunk kamionozni,nem lesz semmi érdekes benne.Meg ha lenne benne fekvőrendőr,meg nem csak autópálya...faja lenne :)
    Amúgy a Scs Softwer az hol található?Amerikában van a telephelyük?Mert akkor tuti hogy gyér játék lesz ha nemtudják hogy néz ki európa :D
  • Máté94
    xD!
  • leho94
    De tudtam de nem jutott eszembe :P
  • LTomi
    Nemondmár, hogy eddig nem tudtad. -.-
  • leho94
    loál most nézem hogy lehet jelszót váltani -.-" bocs all
  • leho94

Noname : SAMPoztam -.-
  • N o N a m e
    az az idő elég hogy észrevegye hogy hülyeséget irt..
  • Magnumrolcsi
    Nem kell magyarázkodni...
  • Pepsi Twist
    5 percig :D
  • N o N a m e
    VIP vagy.. te is tudod törölni -.-"
  • leho94
    Jóvan csak haver is használja a regemet mert máskor nála jelentkeztem be..Ha valami faszság van plz töröljétek..
  • LTomi
    Az egyiket az első 2 kép után írtam, a másikat meg az összes megnézése után. -.- RaST-nak igaza van. -.-'
  • RaST
    Hogy neked mindenbe bele kell ugatnod -.-"
  • Máté94
    Erre gondoltam:D
  • leho94
    Má megin 2 hsz 1 helyett -.-:DD
  • LTomi
    De azok a hegyek nagyon szépek, meg minden, főleg a teszkós képen.
  • LTomi
    A pótok sajna amcsik... Egyébként az AI személyautókban még mindig nincsenek sofőrök. XD
  • leho94
    Csak a modellek amik nem teccenek a cég,házak,út stb az tetszik:))
  • Magnumrolcsi
    Új képek...
  • LTomi
    Itt nem a HTML, hanem a BB kódok érvényesek, ide nem tudod beilleszteni a jútyúbot. XD Mondjuk asszem van rá valamilyen BB kód is, de inkább linkeld! :)
  • Pepsi Twist
    hmmm linkeld csak úgy be simán :)
  • Máté94
    úgy csinálom ahogy kell youtubot linkenli de hát.........:(
  • Pepsi Twist
    ?
  • Máté94
    Ilyen jó lessz%:D
    17-nél megáll:(

• Pepsi Twist
    jólenne ha lenne törés...
  • LTomi
    Jah, mert a Haulin'-ban elég fura, hogy 10 kocsit tolok magam előtt és 1 karcolás sincs a kamionon.
  • Pepsi Twist
    ja ezekről még nem is beszéltünk!
  • LTomi
    Remélem, hogy ebben a játékban lesz törés, mint a King of the Road-ban volt!
  • [HUN]FaTaL
    Soha nem csinálta az SCI csak az SCS. SCi=Sales Curve Interactive és ha jól tudom az csak egy kiadó. Ők adták ki a Carmageddont.
  • gumikacsa
    Na akkor sorban:
    1. Nem tudjuk, hogy modolható lesz-e (reméljük, igen), a készítők minden részt úgy csinálnak, hogy ne legyen az, eddig Oleg, a zmod készítője megoldotta, hogy mégis az legyen.
    2. SCI??? Hát, majdnem, a készítő: Scs Software
    3. Az európai országok nagy része benne lesz, a a nagyobb országokból 2-3 város lesz, egyébb országokból 1.
    4. München tuti benne lesz, budapestben már nam vagyok biztos. De azt nem árt tudni, hogy a városok 4-5 utcából szoktak állni.
  • ICEMAN15
    azt nem tudátok milyen gépigényre lehet majd számítani?(szerintem majd a NASA-tol kell kölcsökérni a gépüket hogy lehessen vele egyet játszani)
  • Attila889
    sztem meg lámuljatokKkérdés: módolható lesz a gamma?SCI csinálja ugye?(akkor tuti fos lesz)Európának minden országa benne lesz?Gondolom az országokban csak a fontos utak meg a híres helyek lesznek benne...olyan részletesen nem lesz megcsinála.Jó lenne ha télleg lemodelleznék mondjuk Bp-t,vagy Münchent-t és ott kamionozhatnánk XD