140239
Euro Truck Simulator
  • Pepsi Twist
    nem lesz
  • V43 1105
    Olvass vissza ..
  • dragon11
    A balfa**ságok helyett inkább mondjátok el nékem, lesz-e ebbe multiplayer?:D és ez hogy?:)
  • leho94
    Megbízták sztem jó pénzt kapnak a lámaságért..Más nem lehet
  • Szabi84
    ti meg reagáltok rá, és nem veszitek észre hogy direkt ezért a hszért reggelt be-.-
  • Pepsi Twist
    TE B*zd+ NEM HISZEM EL HOGY NEM LÁTOD A BANNERT!!!!!! KI VAN ZÁRVA!!!! TE MOST DIREKT SZÓRAKOZOL AZ IDEGEIMMEL?
  • V43 1105
    Nem jött még ki a játék, olvass vissza és meglátod hogy igazam van .. :PP
  • Magnum 500
    Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet letölteni az Euro Truck Simulatort mert nagyon tetszik szoval ha valaki tud valamit legyenszives írja meg előre is kösz Martin!!!(HA KAMION KELL A 18 Weels Of Stell egy két részéhez (pttm,convoy)tok linkeket ha kell valakinek írjon!
  • leho94
    Olvassá' vissza..
  • dragon11
    Am ebbe lesz multi?
  • Truck Driver001
    Rigs of Rods veri mindet.Amilyen kezdetleges,olyan jó.Főleg hogy multi is van^^
  • gumikacsa
    Big mutha trucker 1-2, Rebel trucker, Rigs of rods
  • rooney8
    Ha tudnánk ki lenne írva
  • dragon11
    Jah ok, sorry...most olvastam a hiv. honlapján még ők se tudják, akkor úgy kérdem, szerintetek mikor jön?:) sry még1x..
  • dragon11
    Azt látom, hogy megjelenés 2008, nem vagyok vak:) de mikor melyik hónap?:)
  • [HUN]FaTaL
    Idén.
  • dragon11
    sziasztok:) mikor jelenik meg?:) Thank You.
  • Fodorgyurma
    nem tom hogy láttátok-e már

http://www.youtube.com/watch?v=obCkeYfhseE&feature=related
  • LTomi
    Kihagytad az American long Hault, bár az kicsit sem mondható különálló 18 WoS résznek. Max egy 1.07-es Haulin' patch-nek, amiért pénzt kérnek.
  • leho94
    Levolt már írva kicsivel lejjebb h kilesznek cserélve az amcsi pótok..
  • Penge88
    hát kiadtak már vagy 6 vagy 7 amcsis kamionszimet( HT 1-2, ht:18wos, aa, pttm, convoy, haulin... kihagytam valami?), akkor már ezt az egyetlen európait nem kéne elszarni... A belső nézetek marha jók télleg, csak a többit ne szúrják el. Nem sürgetem őket, de ne legyen az, hogy ülnek rajta még egy évig és szar lesz...
  • daf xf
    Ebben a képek alapján brutalis lesz az interior.
    Ha valóban olyan lesz akkor már csak emiatt állat lesz a gamma a kamionok külsején hát azon lenne még mit csiszolni de majd megoldját a töbiek ha modolható lesz.xD
    A bus sim-ben meg hát azt a busz interiort kis tulzással sem lehetett annak nevezni:D
  • dvsc18
    remélem ezeket az otvaros szar potokat kivexik belöle... meg ha raknának bele forgozsámolyos potot és kamiont axem akkor überelne mindent...
  • gumikacsa
    Azért ebben nem reménykednék. Ha a haulin szinvonalát eléri, akkor örülhetünk. De valami azt súgja, hogy erre a játékra (európai mivolta miatt) jobban odafigyelnek.
  • Penge88
    Általános műveltségnek számít biztos... én sem tudtam volna, mellesleg mindegyik hasonló volt, úgyhogy nah... A játékról csak annyit, hogy nagyon remélem, hogy nem egy összecsapott valamit kapunk (Bus sim 2008), hanem egy korrekt élvezhető szimulátort!
  • TottiZsolt
    mer' ezt aztán nagyérdem tudni... fontos, napi dolgokhoz kapcsolódik bizony, és mindig vágni kell... lol
  • gumikacsa
    Elhiheted, egyiket sem tudtam volna, hogy hol van... (ahonnan szedtem a képeket, ott alapból oda volt írva.)
  • Boconadi
    Ha kérdezik, majd mond hogy ürhajókilövő-állomás :D
  • Szabi1991
    értem én,ezért is írtam hogy te biztos tudod..csak nem torony szakértő vagy ? xD

amúgy ciki hogy nemtom hogy prágában mien adótorony van ? :O
  • Boconadi
    ha nem tudnám miért írtam volna be ezt?
  • Szabi1991
    gondolom te biztos.. -.-'
  • Boconadi
    kíváncsi lettem volna, hogyha nem írod oda a tornyok nevét a jelenlevő fórumozók közül hányan tudtak volna rá válaszolni...
  • rico1
    Semmi nem rossz ami jó!
  • Pepsi Twist
    ja :D
  • norbi56
    meg ha hungary benne lesz az se lesz rossz:P
  • LTomi
    Ja, alpokban nagyon király lesz menni! Azok tuti lesznek!
  • Fodorgyurma
    Képek által eddig jónak ígérkezik szerintem va és lessz benne tandem mert ha nem akkor annak nagyon örülök
  • Willi Betz
    Ha Svájcban lehet majd menni ezeken a hegyi utakon akkor nem lesz rossz:D
  • LTomi
    Nembaj az, csak Magyarország legyen, nem kell nekünk Hollandia. (Bár én szeretem Nyugat-EU-t is, úgyhogy örülnék neki! )
  • gumikacsa
    én arra akartam kilyukadni, hogy nem hasonlít, vagyis az nem is az a város.