140239
Euro Truck Simulator
-
#1094 nem lesz -
#1093 Olvass vissza .. -
#1092 A balfa**ságok helyett inkább mondjátok el nékem, lesz-e ebbe multiplayer?:D és ez hogy?:) -
#1091 Megbízták sztem jó pénzt kapnak a lámaságért..Más nem lehet -
#1090 ti meg reagáltok rá, és nem veszitek észre hogy direkt ezért a hszért reggelt be-.- -
#1089 TE B*zd+ NEM HISZEM EL HOGY NEM LÁTOD A BANNERT!!!!!! KI VAN ZÁRVA!!!! TE MOST DIREKT SZÓRAKOZOL AZ IDEGEIMMEL? -
#1088 Nem jött még ki a játék, olvass vissza és meglátod hogy igazam van .. :PP -
Magnum 500 #1087 Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet letölteni az Euro Truck Simulatort mert nagyon tetszik szoval ha valaki tud valamit legyenszives írja meg előre is kösz Martin!!!(HA KAMION KELL A 18 Weels Of Stell egy két részéhez (pttm,convoy)tok linkeket ha kell valakinek írjon!
-
#1086 Olvassá' vissza.. -
#1085 Am ebbe lesz multi? -
#1084 Rigs of Rods veri mindet.Amilyen kezdetleges,olyan jó.Főleg hogy multi is van^^ -
#1083 Big mutha trucker 1-2, Rebel trucker, Rigs of rods -
#1082 Ha tudnánk ki lenne írva -
#1081 Jah ok, sorry...most olvastam a hiv. honlapján még ők se tudják, akkor úgy kérdem, szerintetek mikor jön?:) sry még1x.. -
#1080 Azt látom, hogy megjelenés 2008, nem vagyok vak:) de mikor melyik hónap?:) -
#1079 Idén. -
#1078 sziasztok:) mikor jelenik meg?:) Thank You. -
#1077 nem tom hogy láttátok-e már
http://www.youtube.com/watch?v=obCkeYfhseE&feature=related -
#1076 Kihagytad az American long Hault, bár az kicsit sem mondható különálló 18 WoS résznek. Max egy 1.07-es Haulin' patch-nek, amiért pénzt kérnek. -
#1075 Levolt már írva kicsivel lejjebb h kilesznek cserélve az amcsi pótok.. -
#1074 hát kiadtak már vagy 6 vagy 7 amcsis kamionszimet( HT 1-2, ht:18wos, aa, pttm, convoy, haulin... kihagytam valami?), akkor már ezt az egyetlen európait nem kéne elszarni... A belső nézetek marha jók télleg, csak a többit ne szúrják el. Nem sürgetem őket, de ne legyen az, hogy ülnek rajta még egy évig és szar lesz... -
#1073 Ebben a képek alapján brutalis lesz az interior.
Ha valóban olyan lesz akkor már csak emiatt állat lesz a gamma a kamionok külsején hát azon lenne még mit csiszolni de majd megoldját a töbiek ha modolható lesz.xD
A bus sim-ben meg hát azt a busz interiort kis tulzással sem lehetett annak nevezni:D -
dvsc18 #1072 remélem ezeket az otvaros szar potokat kivexik belöle... meg ha raknának bele forgozsámolyos potot és kamiont axem akkor überelne mindent... -
#1071 Azért ebben nem reménykednék. Ha a haulin szinvonalát eléri, akkor örülhetünk. De valami azt súgja, hogy erre a játékra (európai mivolta miatt) jobban odafigyelnek. -
#1070 Általános műveltségnek számít biztos... én sem tudtam volna, mellesleg mindegyik hasonló volt, úgyhogy nah... A játékról csak annyit, hogy nagyon remélem, hogy nem egy összecsapott valamit kapunk (Bus sim 2008), hanem egy korrekt élvezhető szimulátort! -
TottiZsolt #1069 mer' ezt aztán nagyérdem tudni... fontos, napi dolgokhoz kapcsolódik bizony, és mindig vágni kell... lol -
#1068 Elhiheted, egyiket sem tudtam volna, hogy hol van... (ahonnan szedtem a képeket, ott alapból oda volt írva.) -
#1067 Ha kérdezik, majd mond hogy ürhajókilövő-állomás :D -
Szabi1991 #1066 értem én,ezért is írtam hogy te biztos tudod..csak nem torony szakértő vagy ? xD
amúgy ciki hogy nemtom hogy prágában mien adótorony van ? :O -
#1065 ha nem tudnám miért írtam volna be ezt? -
Szabi1991 #1064 gondolom te biztos.. -.-' -
#1063 kíváncsi lettem volna, hogyha nem írod oda a tornyok nevét a jelenlevő fórumozók közül hányan tudtak volna rá válaszolni... -
#1062 Semmi nem rossz ami jó! -
#1061 ja :D -
#1060 meg ha hungary benne lesz az se lesz rossz:P -
#1059 Ja, alpokban nagyon király lesz menni! Azok tuti lesznek! -
#1058 Képek által eddig jónak ígérkezik szerintem va és lessz benne tandem mert ha nem akkor annak nagyon örülök -
#1057 Ha Svájcban lehet majd menni ezeken a hegyi utakon akkor nem lesz rossz:D -
#1056 Nembaj az, csak Magyarország legyen, nem kell nekünk Hollandia. (Bár én szeretem Nyugat-EU-t is, úgyhogy örülnék neki! ) -
#1055 én arra akartam kilyukadni, hogy nem hasonlít, vagyis az nem is az a város.