140239
Euro Truck Simulator
-
#1789 the game probably is well into beta now -
#1788 Új még a srác itt, tehát el kell magyarázni. Ez a cég készített már pár kamionos játékot (18 wheels of steel sorozat), ezek mind amerikában játszódtak, és minden részben az összes kamionnak fantázia neve volt, és kitalált logoja.
Mikor elkezdték ezt a részt, mindenki tudta, hogy NEM lesznek licenszelve a kamionok. Ez szerencsére kis apróság, amit remélhetőleg gyorsan tudunkmajd orvosolni.
Én úgy vagyok vele, figyeljenek inkább oda a játék egyébb paramétereire. -
#1786 ezt már azóta tudjuk mióta készül a játék... -
#1785 tttek helyett tettek-et akartam írni. -
#1784 Azért nem tttek rá jelet, mert nem licenszelték a kamionokat. -
heló józsi #1783 Bocs a képek nem sikerültek
De helyette itt vannak a linkek: http://www.eurotrucksimulator.com/screenshots.php?gal=4&order=3
http://www.eurotrucksimulator.com/screenshots.php?gal=7&order=3 -
heló józsi #1782 Nem csak a Mercedes-Benz nem merci hanem a Scania se Scania hanem Scanea,a Volvo-ól meg ne is beszéljünk.De nálam még is a Renault kamion verte magasan a lecet,oda inkább nem is tettek jeletItt van pár kép példa ként:
-
#1781 fasza de még nem láttam -
#1780 Nem mág, hanem még. -
#1779 Mág nem láttad a trailert? http://www.youtube.com/watch?v=KTMije8gHQc& -
#1778 bocs milyen videót??
-
#1777 hát azért nem hiszem hogy 360-fokban lehet körbenézni xD az már nem lenne jó szimulátor az ember feje nem mozog olyan jól xD -
#1776 Mért ne lehetne? A videóban is benne volt. -
#1775 Szentem jah . -
#1774 szerintetek körbe lehet majd nézni a fülkében?? -
#1773 Nem neked írta azt a hsz-t. -
#1772 Én csak kérdeztem... nem akartam veszekedni xD -
#1771 Sztem se, ezen ne vesszünk össze, inkább hagyjuk... -
#1770 Eddig csak Renault , Mercedes , Scania , Volvo amiről van kép..Nemtudni hogy lesz-e más:S -
#1769 Sziasztok! Szerintetek DAF lesz benne? :S mert nem láttam Dafról képeket :S Meg egy márkán belül lesz több vezethető típus is vagy egy márkából csak egy? -
#1768 Sztem csak nyerges de nagyon örülnék BDF-eknek meg tandemeknek :) -
#1767 csak nyerges kamionok lesznek v lesz tandem és egyéb finomság? :) -
#1766 Honnan tudjuk hogy fognak -e előzni?:D -
#1765 meg ha csak (80%) autópálya lenne pttm-al is azért nem szerettem játszani mert kevés volt a főút még szerencse gogy van norway map:D ja az autósok fognak előzni???:D:D
-
#1764 Azért valami csak lesz. Nem lenne túl élvezetes, ha folyamatosan ugyanolyan lenne az autópálya. XD -
#1763 Hát szerintem annyira élethű nem lesz... :D -
#1762 -
#1761 Nem lesz egy rossz dolog, de Júniusig van idő:( -
#1760 jaja :-) -
#1759 Még csak most gondoltam bele, hogy milyen király lesz az osztrák autópályákon és alagutakban menni. -
#1758 bocs utánna visszaolvastam és láttam hogy van 7 galléria sorry -
#1757 Tűrtőztessétek magatokat! Ha nincs értelmes hozzászólás nem kötelező beírni semmit! -
#1756 Boldog szülinapot FaTaL! -
#1755 ty -
#1754 Felőlem is! -
#1753 Heppi börszdéj ^^ -
#1752 ilyet nem mondtak:) arról volt szó hogy online letölthető lesz a demo ahogy eddig, csak valaki nem tud angolul és rosszul fordított -
#1751 Nem igaz -
#1750 Nem -
#1749 Visszaolvastam pár oldalt és azt monták hogy lesz MultiPlayer benne...
Télleg igaz ez????