140239
Euro Truck Simulator
-
#3377 bazd én olvasok te seggfej.Nem vok én olyan analfabéta mint te :D -
#3376 fogdmárbe aztse tudod miujság van azt jár a szád te szellemifogyatékos...olvassmár vissza........utána pofázzál -
#3375 Megjelent ember németországba csak visszakéne olvasnod és utána írjál.. -
#3374 vki kérdezte az irányítást... a játék kihasználja a 900°-ot -
#3373 Mivan? -
#3372 megjelent?Hol anyuci kicsi szoknyája alatt? :D
Az hogy neked megvan attól még kussolhatnál ám -
#3371 yes -
#3370 azt rocco rakta okoska:D -
cargame #3369 Na ez eges..:DDD XD -
#3368 Csalni ugyanúgy lehet benne? :D
Konzolt kell előhívni meg ilyesmik? -
#3367 LOL... saját magát oltja...A:S?D -
#3366 hajajjj...kurvára nincs igazad pont hogy ő kurvára nem menőzött vele. ovlasdel még vagy 2-3szor a topikot amióta "megjelent" és utána írogassál
[bevédte] -
Szabi1991 #3365 -
#3364 Elfelejtetted,hogy azt Rocco rakta:D -
#3363 1 képet?Jólvagy?Olvass vissza...nézz vissza és meglátod hogy mennyit tettél.És még a hülye MSN-es beszélgetésedre se votlunk kiváncsiak a telepitős képnél -
#3362 legalább itt vannak olyanok akik nemmenőznek vele meg nem mutogatják a képeekt ezerrel mint te.Csak menőzöl én tudom!
És most fosol mert igazam van. -
#3361 Én nagyképűen? Abba mivolt a nagyképű hogy raktam 1 képet?elmebeteg -
#3360 különben is ha megvan a játék elötte akkor kussba játszál vele és ne mutogasd a fos képeidet.Senki se kiváncsi arra hogy te hogy játszol meg miylen a játék.Majd mi is megtudjk ha meglesz.Ennyit rólad,és amúgy is nagy képűen jöttél ide hogy megvan a játék meg blah,blah,blah....aztán mutogatod a képeket.Te se vagy százas ember. -
#3359 én már a topik nyitásakor itt voltam...már bocs.Mondom NAGY A SZÁD CSILLAPODJ! -
#3358 pl te is? -
#3357 de bazz kusba játszatok vele jó?Nem kell itt mutogatni a játékot.Ki a faszt érdekel?Majd mi is meglátjuk......most sok kretén idejön a ti baromságotok miatt. -
Solt #3356 Az a tükör nézet borzalmas... nagyon gnóm a kamion benne... :( -
cargame #3355 innen a forumbol kb3-4 nek -
#3354 3-nak?:D -
#3353 nem azért írok így mert verem magam arra hogy 2 nappal hamarabb meglett mint a többieknek .. -
Szabi1991 #3352 elég sok embernek megvan már.. -
cargame #3351 Nem. -
cargame #3350 De gondolom nem sok a 2 savos normalis ut... -
#3349 MAR MEG JELENT AZ EURO TRUCK SIMULATOR?????? -
#3348 hejjj szebben is lelehetne írni.Attól ogy neked megvan még ne legyn nagy arcod -
#3347 Kormánnyal nem mentem még , billentyűzettel is tűrhető.. Meg nekem csak EX-em van szval mennyit fordul meg ilyenek nemtudnám megnézni -
#3346 warezos nyomorék.Serial mi? :D
Álmodjál......szépen megveszed és itt fogsz sírni a topikban... -
#3345 :D -
#3344 Irányítás az milyen? Arra gondolok,hogy a kormány mennyit fordul,mint az igazinak,vagy csak keveset?
Meg a gáz adásokra illetve fékezésekre hogy reagál a kamion? -
#3343 nem 4 sávos gyökér -.- -
#3342 még az a városi út is 4sávos -
#3341 Nem is tudom melyiknek teszik jobban a belseje:) Mindegyiknek nagyon tetszetős! -
#3340 Már rég xD egy napja xD -
#3339 Volvo :
Scania :
-
#3338 Amugy most megnéztem a legerősebb Volvo-t és ez már elég hamar gyorsul meg nem csak 90-t megy de a gyengébbek pont jók fizikában :)