140239
Euro Truck Simulator
-
#3701 jajjaj őszinte részvétem -
#3700 Akkor miért nem vagy szives elhúzni a beled innen? -
rics88 #3699 Már nincs fenn a link vagy csak én vagyok péna lécci tegyétek fel újra vagy küldjétek el privátba.Egész évben olvastam a fórumot mióta megtaláltam nézegettem a képeket meg minden és most egy rohadt nyári tábor miatt lemaradtam a downloadról.PLÍÍÍÍZ! -
#3698 Mert kipróbáltam a játékot és nálam nem is szép, meg nem tetszik. CSak azért mert ma kijött a Demó, még nem kéne Top Elsőnek lennie.
Inkább Flat Out - UC a király. -
#3697 akkor minek jössz ide? -
#3696 Ja mert nem lehet 300-al menni, mint az NFS-ben. Én nem játszok kamionost.
Addig el akarom vinni, amig beadja a Sport kocsit. -
#3695 EZ NAGYON JÓÓÓÓ holnap bekötöm a krományt is LOGITECH MOMO POWAA:D -
#3694 Már kevesebb, mint 1 hét, és kipróbálhatom otthon :D Aztán majd ha megjelenik, megveszem valahol.
Peetboy: Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagy. Ha ez béna, nézd meg akármelyik 18 WoS-t. -
#3693 Bénojka ez a játék, kár is erről dumálni. -
#3692 te is linkelj be egy ilyen oldalt ahonnan le lehet tölteni, máris mehetsz te is a Bannamákra;) -
#3691 tudod a linket? ha igen küldheted privibe köszi :P -
cargame #3690 :DDDD xD XD -
#3689 Máris indulhaszt a Bannamákrá! -
Adrian #3688 [moderálva] -
#3687 nekemis ez volt az első alkalom -
#3686 *nem -
#3685 Nekem soha esik az eső:(
És unom az ingázást Prága és Bécs között:( -
#3684 Dx-re tedd és aztán shader model 3.0ba. -
#3683 -
#3682 On da Ród pollandba xD
-
#3681 na letöltöttem már én is játszottam is vele egy fél órát, hát mit mondjak sokat változott pozitív irányba de negatív irányba is változott, lehetne több város meg hosszabbak lehetnének a távok és lehetne több fuva, autó stb. -
#3680 a Renderert a setupban OpenGL-re vagy DirectX-re kell állítani? -
#3679 Na remélem mostmár lenyugodtok egy kicsit. Az engem nem érdekel, hogy ki honnan szerzi be a játékot, de ide nem linkelünk semmiféle letöltési helyet, főleg nem megjelenés előtt. Akinek kell keresse meg a neten, ide úgyis annyi okos ember jár... óvoda
Remélem 10-20 év múlva valamelyikőtök fog programfejlesztéssel foglalkozni, na majd akkor megnézném a száját. -
klupyka #3678 vki nem tudja a rádió hol van a játékban?? mert nem tudok zenét hallgatni -
#3677 Na ki is próbálom most raktam fel:D -
#3676 amugy még régen a haulinhoz volt egy mod amivel ki lehetett szálni a kaionbol és lehetett lóni, igaz senki nem halt meg, de lehetgett és ez a lényeg! majd kiprobálom múködik e -
#3675 van! de tényleg:D -
#3674 hi, ifa wan bene? -
#3673 Látom -
#3672 Igen,és mindenki nevében KÖSZÖNÖM!! Sajnálom.
Amúgyis ez csak 2felkiáltójel,ki lehet bírni :D -
#3671 Részvét.. Én tudom milyen 2 büntivel lenni -
#3670 NA REMÉLEM TÉLLEG ÖRÜLTÖK A LINKNEK -
#3669 Csak mert olyan képet még nemláttam :D -
#3668 mit?? -
akos #3667 Hát ja valahogy el kell kezdeni.
-
FINOTTO #3666 Hali srácok adnátok 1 linket ahonnan letudom tölteni a játékot? előre is köszi -
#3665 Vagy bárki -
#3664 Lécci dobj be egy képet mikor a városba vagy,lehetőleg nagy forgalomba! -
#3663 A szervizek mellett van mindig, és az előző járgányt féláron beszámítják. -
#3661 Hol lehet a kamion kicserélni mert sehol nem találok truck dealert!??