140239
Euro Truck Simulator
-
#3782 -
#3781 A kerék privát .. Valszeg kilesz adva viszont még csak béta -
#3780 szép ^^ -
#3779 Nekem majdnem 3 szor enyi van benne. -
#3778 A kereket honnan töltötted és hogyan kell berakni? -
#3777 Tegnap este gondolkoztam,hogy mért csak 4 kamion van benne. Aztán arra jutottam,hogy ezek a legelterjedtebbek Európában. -
#3776 szánalmas... -
#3775 Egy kevéske már beleugrott:)
-
Szabi1991 #3774 van a kamion boltoknál rámpa, ha arra feltolatsz, akkor sziszeg xD -
#3773 valakinek nincs kedve keresni a magyaritáshoz szügséges filet? Mert nemkem nincs meg az a szar. -
#3772 sztem ez amivel játszunk még erősen béta... vagy alpha :D -
#3771 kár,h egy alapvető dolog kimaradt a játékból.a kamionok "pisszegése" !
ha már váltáskor nem sziszeg,legalább elindulás/megálláskor produkálhatna vlmi hasonló hangot.egypk tetszik,h pl a Magnum fülkéje [most kezdtem el,és hát őt szemeltem ki a szalonban] összevissza himbálódzik.első körben rendesen azt hittem fel fog borulni az a szar!:DD bár fura,h fél méterrel magasabban ülök belső nézetben,mint a többi Renault-os kollége.van még mit javítani,de így is rendkivűli a változás az előző részekhez!
-
#3769 -
#3768 nem mert talán nem pro street? -
#3767 mert latszik igy? nem jo a video kartya? -
#3766 Ti hallottatok már benne gumi csikorgást? mert én nem :D -
#3765 Ennyire kell a game?:D -
CseNo #3764 Nekem nincs is olyan fájl.. Megvárom amíg megjelenik, megveszem, legfeljebb veszek hozzá másik gépet -
#3763 Nemtalálom a szöveg filejait h lemagyarositsam :S -
#3762 Nekem működik :) -
#3761 Akkor ha már van pénzed megtudod "venni" azt hogy más országba is szállíthass -
#3760 nekem emg nem jó a tempomat..ha a kormányt jobbra fordítom akkor egyből kilövi -
#3759 A dokumentumok/ets ben van egy spec nemvü settings file azt társits jegyzettömbel és nézd át ami benne van. -
CseNo #3758 Jaja, csak hogy nem engedi kiválasztani a DirectX-et. Pedig a júniusi van fent (legújabb) és a videókártya driver is a legújabb verzió. GeForce 2 MX/MX 400-as, támogatja a játék a beállítások szerint, és mégsem engedi a directx módot. Lehet hogy ez csak valami verzió hiba? Majd meglátjuk. De másnak is van ilyen problémája, nem csak nekem. -
#3757 Nekem G25 van,de szekvenciálisban használom. Úgy működik rendesen. Egy bajom van csak,hogy az ablaktörlő önnáló életet él. Ezen kívül semmi más:) -
#3756 fejezdmárbe erre nem írok vissza semmit. nem folytatom a hülyeségedet. elgem van már az ovisokból.. -
Szabi1991 #3755 törölték már.... -
#3754 probád meg átállitani dirtekX re vagy a játékban nyomd meg az alt+ctrl+del-t (feladtakezelő és menj az ETS re és átváltás.A haulinnál nekem igy lett mindig jo. -
#3753 Sziasztok! Valaki árulja már el,hogy ebbe milyen linket kell bemásolni. Thx! -
#3752 ez nem igaz... leteszteltem megint openGL-ben, erre nem megy? :D igaz a menüben villódzik, de az nem gond :) -
#3751 nekem úgy meg villódzik a kép... Ezért DirectX-ben játszanék, de kidob... -
#3750 Ki a szaros te csicska??Neten nagy arcod van,de minek azt nem tudom.Minek hazudsz hogy neked nincs meg a game,ne irj vissza privátot inkább,de mire jo hogy hazudik az ember..És vedd vissza az arcod,mert én nem igy beszéltem veled,te se tedd szerintem ha vanm eszed..A szaros szó az tetszett,jo az aláirásod -
CseNo #3749 Valaki nem tudja miért nem megy OpenGL-ben a játék? Vagyis elindul, de nem látni semmit... -
mkapas #3748 és am. ki mikor vett uj kamion?
jobban megéri uj és gyorsabb kamionra gyüjteni a pénzt vagy inkább másik országra éri meg jobban gyüjteni a zsét??? -
#3747 mit pofázol te csicska?szóltam hozzád? kérdezettvki? ne kezd el....igen kurvanehéz emrt nem tudok egyetse nem bírod felfogni?-.-"amúgyis keressél ne legyél analfabéta nevét tudod a játéknak googlébe meg kurva nehéz beírni...ennyit rólad még a topikba is linkeltek úgytudom off topikba is linkelték...akkor pofázzál ha keresel is vmit te szaros. -
#3746 Hellosztok léci be linkelitek a demoját? -
#3745 neked... -
#3744 Most miért hazudsz nekem h nem tőltőtted le??Olyan nagy kérés egy torrent linket adni ahol elérhető,még ennyi győkeret:s
De ha ellenkezőleg lenne,bitos sirbna a szád,meg szitkozodnál -
#3743 egy új országot kell feloldani. pénzért -
SlaCker #3742 Ajjaj az nem jó. :D:D