140239
Euro Truck Simulator
-
#4624 Boldog Új Napot Bontsunk Pezsgőt!:)
Viccet félretéve: Énmég megse néztem a kamionokat inkább legyen későbbre meglepetés hogy legyen miért játszanom ^^ -
#4623 Szállítson 2 rakományt sértetlenül azonos berakodó rámpára -
#4622 Itt van a segítség azoknak, akiknek még nem sikerült a kormányt használatra bírni :D -
#4621 jah! -
#4620 asszem az h van mondjuk 2 város esetemben Róma milánó és mondjuk rómábból milánóba vigyél 2 fuvart asszem ez az de nem biztos szal h 2 város közt 2x vigyél cuccot -
#4619 de attól a gémbe 69l-et eszik ez gagyi de legalább van:) -
#4618 rendesen meek én is csít nélkül de bementem uj játékba beírtam apénz kódot és megnéztem az összes kamiont mert kiváncsi voltam de am énsem csítelek -
#4617 Valaki észreis veszi ezt a rohadt képet és tud is válaszolni vagy mindenki kussol??? Segítsetek mááár légyszives!!! -
#4616 Igen elmennek a helyükről...csak te nem látod azt...tehát pl alszol eggyet mire felkelsz valószínű hogy nem ugyanazok a kamionok fognak ottálni:) -
#4615 Én nemtudom addig még nemjutottam el hogy új vontatót vegyek ^^ Csitelni nemfogok sztem hülyeség megdolgozok én a gépekért :P... de biztos igazad van és köszi :)! -
levittem a két fuvart hibátlanul ahogy tanácsoltátok d eigy sem tudok a következö szintre ugrani.Kérem aki tud segitsen mit kell it csinálnom mert megcsináltam amit mondtak de az sajnos nem jo.Segitsetek légyszi -
#4613 az igazi scanianak 2db 600L-es tanklya van!! -
nenus #4612 Hello!Nekem a kérdésem az lenne hogy láttam képeken parkoló kamionokat hogy azok csak vannak vagy el is mennek a halyükről (mert még nincs meg a game)?köszi szépen előre is -
#4611 MILYEN videokártyád van? -
#4610 Ez a legjobb Scania mert keveset eszik a 620-as 1300KM-et megy csak teli tankal 100-on 69L :S:S:S elég szarul van megoldva mondjuk a C-s Scania is 1400-at megy de az 650l-ből az még mindig sok az igazihoz képest:S -
balika666 #4609 aham... és erre tudsz valami megoldást? -
#4608 erre a problémára én is keresem a megoldást! valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!
-
#4607 milyen VGA-d van? -
-
#4605 NEM A BILL KIOSZTÁSBAN KELL ÁLLÍTANI!Hanem a CONTROL-ban ott a legfelső tengyel a kormányé a középső asszem a gáz az alsó a fék de nem biztos h ez a sorrend -
#4604 A videókártyád vagy minuszon van, vagy nagyon gyenge. -
#4603 jah nem szóltam:D -
#4602 syasztok! bocsi de van egy ki gondom!felismeri a kormányt és nem lehet a gázt a féket és a jobra balrát beállitani csak a gombokat amik a kormányon vannak!!lécci segítsetek,köszi -
#4601 Nem szar!!!
Ákos(RS):Vedd feljebb a fék és a gáz holtjátékát egy picivel és minden jó lesz:) -
balika666 #4600 hello! valaki legyen szíves segítsen! lehet h leírtátok már valakinek de ha nem baj nem olvasok vissza mert ahogy látom itt történések vannak. az lenne a problémám h amikor betölt a game elkezdek mindent, elindul a játék és minden fekete. valaki esetleg tud megoldást? naon megköszöném -
#4599 Ok, köszi! Majd holnap. Addigis: -
#4598 Hy! Ugyanez a problémám volt nekem is...! a Gázpedál és fékpedál holtjátékát feljebb toltam egy kicsit és eltünt a gond...!Próbáld ki...! -
#4597 Csak gondolatban, tudod...
Én például ma éjjel álmomban szerintem egész végig Varsó Lisszabon között fogok ingázni. -
Miskolc88 #4596 láma vagyok.
ha nem jelent meg a game akkor ti hogy játszotok vele ? -
#4595 Nem tom segítettem-e valamit. -
#4594 Be kell állítani -
#4593 jólvan ákos köszönöm szépen a segitségedet.Megprobálom.De ha esetleg tudná valaki pontosan az leirhatja.még1x kösz Ákos -
#4592 Bocs ha hülyeséget mondok, de valami olyasmi, hogy 2 sértelen fuvart kell elvinned, +még a rakodáskor se sérüljön meg. -
#4591 szar a pedálod.. -
#4590 Az nem tudjátok miért van hogy, mikor leállítom a motort (kormánnyal megyek) mindig újraindul, csak akkor nem ha tolatásba rakom. +így a tempomat sem működik, mert nem engedi, mert gázt ad.
-
segitsetek légysziíves hogy ez a küldetés mit jelent le forditottam szotárral de nem birom megérteni aki tud segíteni irja le miez -
#4588 thx -
#4587 mivan?
-
#4586 Modokért majd ezt is érdemes lesz nézni:
http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?board=mod -
#4585 Lesz. Több helyen is találkoztam lezárt autópályalehajtókal Warsó, és Róma között