140239
Euro Truck Simulator
  • Gollo
    Boldog Új Napot Bontsunk Pezsgőt!:)
    Viccet félretéve: Énmég megse néztem a kamionokat inkább legyen későbbre meglepetés hogy legyen miért játszanom ^^
  • Dark05
    Szállítson 2 rakományt sértetlenül azonos berakodó rámpára
  • RS
    Itt van a segítség azoknak, akiknek még nem sikerült a kormányt használatra bírni :D
  • Contrecast
    jah!
  • norbi56
    asszem az h van mondjuk 2 város esetemben Róma milánó és mondjuk rómábból milánóba vigyél 2 fuvart asszem ez az de nem biztos szal h 2 város közt 2x vigyél cuccot
  • norbi56
    de attól a gémbe 69l-et eszik ez gagyi de legalább van:)
  • norbi56
    rendesen meek én is csít nélkül de bementem uj játékba beírtam apénz kódot és megnéztem az összes kamiont mert kiváncsi voltam de am énsem csítelek
  • Contrecast
    Valaki észreis veszi ezt a rohadt képet és tud is válaszolni vagy mindenki kussol??? Segítsetek mááár légyszives!!!
  • Gollo
    Igen elmennek a helyükről...csak te nem látod azt...tehát pl alszol eggyet mire felkelsz valószínű hogy nem ugyanazok a kamionok fognak ottálni:)
  • Gollo
    Én nemtudom addig még nemjutottam el hogy új vontatót vegyek ^^ Csitelni nemfogok sztem hülyeség megdolgozok én a gépekért :P... de biztos igazad van és köszi :)!
  • gigamen

levittem a két fuvart hibátlanul ahogy tanácsoltátok d eigy sem tudok a következö szintre ugrani.Kérem aki tud segitsen mit kell it csinálnom mert megcsináltam amit mondtak de az sajnos nem jo.Segitsetek légyszi
  • Contrecast
    az igazi scanianak 2db 600L-es tanklya van!!
  • nenus
    Hello!Nekem a kérdésem az lenne hogy láttam képeken parkoló kamionokat hogy azok csak vannak vagy el is mennek a halyükről (mert még nincs meg a game)?köszi szépen előre is
  • norbi56
    MILYEN videokártyád van?
  • norbi56
    Ez a legjobb Scania mert keveset eszik a 620-as 1300KM-et megy csak teli tankal 100-on 69L :S:S:S elég szarul van megoldva mondjuk a C-s Scania is 1400-at megy de az 650l-ből az még mindig sok az igazihoz képest:S
  • balika666
    aham... és erre tudsz valami megoldást?
  • Contrecast
    erre a problémára én is keresem a megoldást! valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!
  • norbi56
    milyen VGA-d van?
  • Gollo

• norbi56
    NEM A BILL KIOSZTÁSBAN KELL ÁLLÍTANI!Hanem a CONTROL-ban ott a legfelső tengyel a kormányé a középső asszem a gáz az alsó a fék de nem biztos h ez a sorrend
  • RS
    A videókártyád vagy minuszon van, vagy nagyon gyenge.
  • norbi56
    jah nem szóltam:D
  • Roland10
    syasztok! bocsi de van egy ki gondom!felismeri a kormányt és nem lehet a gázt a féket és a jobra balrát beállitani csak a gombokat amik a kormányon vannak!!lécci segítsetek,köszi
  • norbi56
    Nem szar!!!
    Ákos(RS):Vedd feljebb a fék és a gáz holtjátékát egy picivel és minden jó lesz:)
  • balika666
    hello! valaki legyen szíves segítsen! lehet h leírtátok már valakinek de ha nem baj nem olvasok vissza mert ahogy látom itt történések vannak. az lenne a problémám h amikor betölt a game elkezdek mindent, elindul a játék és minden fekete. valaki esetleg tud megoldást? naon megköszöném
  • RS
    Ok, köszi! Majd holnap. Addigis:
  • Gollo
    Hy! Ugyanez a problémám volt nekem is...! a Gázpedál és fékpedál holtjátékát feljebb toltam egy kicsit és eltünt a gond...!Próbáld ki...!
  • ChuckyHUN
    Csak gondolatban, tudod...
    Én például ma éjjel álmomban szerintem egész végig Varsó Lisszabon között fogok ingázni.
  • Miskolc88
    láma vagyok.
    ha nem jelent meg a game akkor ti hogy játszotok vele ?
  • RS
    Nem tom segítettem-e valamit.
  • RS
    Be kell állítani
  • gigamen
    jólvan ákos köszönöm szépen a segitségedet.Megprobálom.De ha esetleg tudná valaki pontosan az leirhatja.még1x kösz Ákos
  • RS
    Bocs ha hülyeséget mondok, de valami olyasmi, hogy 2 sértelen fuvart kell elvinned, +még a rakodáskor se sérüljön meg.
  • Yoda001
    szar a pedálod..
  • RS
    Az nem tudjátok miért van hogy, mikor leállítom a motort (kormánnyal megyek) mindig újraindul, csak akkor nem ha tolatásba rakom. +így a tempomat sem működik, mert nem engedi, mert gázt ad.
  • gigamen

segitsetek légysziíves hogy ez a küldetés mit jelent le forditottam szotárral de nem birom megérteni aki tud segíteni irja le miez
  • norbi56
    thx
  • KAMIONOS KOGYO
    mivan?
  • gumikacsa
    Modokért majd ezt is érdemes lesz nézni:
    http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?board=mod
  • gumikacsa
    Lesz. Több helyen is találkoztam lezárt autópályalehajtókal Warsó, és Róma között