140239
Euro Truck Simulator
  • Máté94
    nem.
  • Máté94
    Csak parkolóba.
  • aerolive
    tudod kit buzi csírázzál, az oké, hogy 600x megkérdezik, amire tudok én is válaszolok. akkor fog tudni valamit az ember ha elmondják neki, küldheted akárhova, onnantól ő is tovább tudja adni. szép szavakat tudsz használni. aki meg a letöltést keresi itt meg is érdemli, hogy nem kap választ, vagy elküldik innen.
  • ronaimate
    Hello nekem megvqan lehet hogy csaak a demó nemtoom nagyod.
    Az a kérdésem hogy aludni csak a tankolókon...-on lehet?vagy félreálok akkor lehet valahogy?
    És mikor jelenik meg?
  • Titan
    Skacok!

Melyik gombbal lehet az út szélén aludni? Vagy csak a parkolókban lehet?
  • TaRka0107
    tom h nem forma1 de szoktak vinni 140 - et a kamionok meg azok gondolom h cheat money consolba és megvették a legdrágább kamion:D Nekem alig gyűlik a pénzem igaz tuningoltam a kamion:D
  • Shifter
    de van időlimit asszem mikor alszol és új nap jön akkor kijön 1 hajó kormány szerűség :D és abba megy pirosba a cucc de nem biztos lehet hogy az már a késedelem no meg az is lehet hogy teljesen félre értelmezem XD
  • Diaby
    Hali!

Kezdő vagyok a WoS-ba és egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Ha szabad...mert ahogy olvasgattam eléggé lehurrogtok mindenkit...nah mind1...
    Először is ebbe az Euro Truckba tudok betenne bármiféle plusz kamiont vagy pótkocsit?Ha igen hogyan?
  • gyemant04
    azzal
  • FZoleee
    nekem 85 a végsebesség Igaz, hogy eddig 1 fuvart teljesítettem
    Amúgy jól figyeltem meg, hogy nincs időlimit a leszállításra?
  • gyemant04
    90km/h ez nem autóverseny se rally se forma1...
  • Bacsa11
    hali all! A zmodeler-rel lehet szerkesztgetni az ETS-t?
  • kitt2000
    Megszeretném kérdezni hogy kapunk néha (négyzet) képeket azok mit jelentenek(1,városnév,pótkocsi,űvegpohár)Ha már beszéltetek róla elnézést a kérdésemért.
  • TaRka0107
    Ti ilyen gyorsan mentek én örülök ha elérem a 100 km/h - át
  • boyboy
    Elég szépet borultam.
    Egyszercsak megcsúszott a kamion (de úgy mintha jégen mentem volna) bug na min1
    átváltottam a nézetet felsőre majd vissza vezető fül-re és annyit látok hogy minjárt a védőkorlűt elejének csapódok 110-el ..

Pár kép a balesetről :D
    A nappali képsoroknál én rendeztem meg a balesetet

Már régóta olvasom a topicot :) csak még nem írtam

nemsoká rakom a képeket csak nemengedi képfeltöltésről így máshová kell töltenem addig türelem thx
  • Shifter
    amúgy Renault Magnum-al Münchenből lezúztam Lisszabonba, 140km/h végig megvolt néha 150km/h és 1x volt csak csattanás mikor valami forgalmi dugó volt vagy mi :D amúgy a magnum iszonyatosan driftel :D
  • Shifter
    az világos... attól én még mehetek 90el nem? de az AI mennyen 130al...
  • gyemant04

• volfika
    Csö! hát nagyon jo ez a játék.Az összes kamionos szimulator jo de ez fenomenális itt jok a texturák,az utak,több a kresztábla...stb ez olyan mintha igazi lenne szoval ezt játszani kell és az ember bele éli magát az igazi/élethü/-ba én két napja letöltöttem és azota játszom vele!!!!!
  • kitt2000
    Elnézést kérek a fórumozó társaktól nem olvastam visza.Elnézést
  • Carlos
    alap...mindig kintvan.
  • kem001
    Nekem is Skoda kell xD
  • daf xf
    ehheh mivan öreg, gps-el mész?:D
  • Kenworth
    Hát őszinte legyek, nem vagyok eldőlve a játéktól, mondjuk még gondolom kezdetleges, ugye.......
    Pl nem tudom észrevettétek-e, de nincs DAF XF és Renault Premium, és MAN TGA. De gondolom idejével ez is letölthető lesz modként. Remélem senkit nem bántottam meg!

• Carlos
    Kicsit megkavarodott a játék:
  • daf xf
    nemrossz csak jo hogy a transcarnak mercije meg volvoja van:D
  • istenostora03
    Tied? betűtípust én adtam :)
  • V43 1105
    Kié ez a skin, olyan ismerős
  • kazai
    Shifter ez hülyeség hogy autópályán legyen 130km/h a korlátozás ez nem rally
  • istenostora03
    Mer azt be is lehet állítani nem?
  • heyman8909
    megjelent már Magyarországon? mert vki itt 6.-ára ígérte
  • Shifter
    nah map készítőknek 1 kis észrevételt mondok :P

nos tehát:

- Autópályán a sebesség korlátozás legyen 130km/h
    - Ha, lesz autó út azaz nem autópálya akkor azokon 90km/h legyen a korlátozás
    - Azután lehetne olyan hogy lassabb AI meg gyorsabb tehát vannak AI-k akik +-10km/h-val mennek a megengedetthez képest vagy akár 20km/h is lehet

röviden ennyi
  • gyemant04
    jóa.
  • Leo 1991
    1 kis help kéne a 2-dik szinten mit kell csinálni??
    THX az infót
  • Tomi94
    Hello! Nem tudja valaki,hogy lehet pótott szerkeszteni a játékban? Milyen programmal? Elöre is köszönöm a választ.
  • istenostora03
    Én most ezzel járok
    [center]

[center]
  • Carlos
    Talán még elgurul odáig...
  • Szabi1991

pff...
  • Carlos
    Aki lusta sztakit használni, ahogy az értelmes csinálja, az ne játszon játékokkal. Ha valamit nem értesz, akkor előbb sztaki.
    Érdekes, én mindent megtaláltam, leírtam itt is, csak a sok buzi flame-től nem látszik.
    Nem fogom 5x elpofázni ugyanazt azoknak a csíráknak, akik nem képesek használni a nyamvadt keresőt ott legalul.

Szerinted miért csupa nagybetüs a #4936 hsz?
    Mert már 10x el lett mondva csak ma, hogy hogy kell. Csak a hülyegyerekek inkább beírják, hogy honnatőccsemle, ahelyett, hogy az agyukat használnák és a keresőt. Szánalom ami itt megy.

Akinek nem inge...
  • aerolive
    hallod, mutass már egy olyan oldalt ebbe a fórumba, ahol le vannak írva magyarul ... a neten meg sok szar fordító jó ha 1 értelmes szót belerak.