140239
Euro Truck Simulator
-
#4984 nem. -
#4983 Csak parkolóba. -
#4982 tudod kit buzi csírázzál, az oké, hogy 600x megkérdezik, amire tudok én is válaszolok. akkor fog tudni valamit az ember ha elmondják neki, küldheted akárhova, onnantól ő is tovább tudja adni. szép szavakat tudsz használni. aki meg a letöltést keresi itt meg is érdemli, hogy nem kap választ, vagy elküldik innen. -
ronaimate #4981 Hello nekem megvqan lehet hogy csaak a demó nemtoom nagyod.
Az a kérdésem hogy aludni csak a tankolókon...-on lehet?vagy félreálok akkor lehet valahogy?
És mikor jelenik meg? -
#4980 Skacok!
Melyik gombbal lehet az út szélén aludni? Vagy csak a parkolókban lehet? -
#4979 tom h nem forma1 de szoktak vinni 140 - et a kamionok meg azok gondolom h cheat money consolba és megvették a legdrágább kamion:D Nekem alig gyűlik a pénzem igaz tuningoltam a kamion:D
-
#4978 de van időlimit asszem mikor alszol és új nap jön akkor kijön 1 hajó kormány szerűség :D és abba megy pirosba a cucc de nem biztos lehet hogy az már a késedelem no meg az is lehet hogy teljesen félre értelmezem XD -
Diaby #4977 Hali!
Kezdő vagyok a WoS-ba és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ha szabad...mert ahogy olvasgattam eléggé lehurrogtok mindenkit...nah mind1...
Először is ebbe az Euro Truckba tudok betenne bármiféle plusz kamiont vagy pótkocsit?Ha igen hogyan? -
#4976 azzal -
#4975 nekem 85 a végsebesség Igaz, hogy eddig 1 fuvart teljesítettem
Amúgy jól figyeltem meg, hogy nincs időlimit a leszállításra? -
#4974 90km/h ez nem autóverseny se rally se forma1... -
#4973 hali all! A zmodeler-rel lehet szerkesztgetni az ETS-t? -
kitt2000 #4972 Megszeretném kérdezni hogy kapunk néha (négyzet) képeket azok mit jelentenek(1,városnév,pótkocsi,űvegpohár)Ha már beszéltetek róla elnézést a kérdésemért. -
#4971 Ti ilyen gyorsan mentek én örülök ha elérem a 100 km/h - át -
boyboy #4970 Elég szépet borultam.
Egyszercsak megcsúszott a kamion (de úgy mintha jégen mentem volna) bug na min1
átváltottam a nézetet felsőre majd vissza vezető fül-re és annyit látok hogy minjárt a védőkorlűt elejének csapódok 110-el ..
Pár kép a balesetről :D
A nappali képsoroknál én rendeztem meg a balesetet
Már régóta olvasom a topicot :) csak még nem írtam
nemsoká rakom a képeket csak nemengedi képfeltöltésről így máshová kell töltenem addig türelem thx -
#4969 amúgy Renault Magnum-al Münchenből lezúztam Lisszabonba, 140km/h végig megvolt néha 150km/h és 1x volt csak csattanás mikor valami forgalmi dugó volt vagy mi :D amúgy a magnum iszonyatosan driftel :D -
#4968 az világos... attól én még mehetek 90el nem? de az AI mennyen 130al... -
-
volfika #4966 Csö! hát nagyon jo ez a játék.Az összes kamionos szimulator jo de ez fenomenális itt jok a texturák,az utak,több a kresztábla...stb ez olyan mintha igazi lenne szoval ezt játszani kell és az ember bele éli magát az igazi/élethü/-ba én két napja letöltöttem és azota játszom vele!!!!! -
kitt2000 #4965 Elnézést kérek a fórumozó társaktól nem olvastam visza.Elnézést -
#4964 alap...mindig kintvan. -
#4963 Nekem is Skoda kell xD
-
#4962 ehheh mivan öreg, gps-el mész?:D -
Kenworth #4961 Hát őszinte legyek, nem vagyok eldőlve a játéktól, mondjuk még gondolom kezdetleges, ugye.......
Pl nem tudom észrevettétek-e, de nincs DAF XF és Renault Premium, és MAN TGA. De gondolom idejével ez is letölthető lesz modként. Remélem senkit nem bántottam meg!
-
#4960 Kicsit megkavarodott a játék:
-
#4959 nemrossz csak jo hogy a transcarnak mercije meg volvoja van:D -
#4958 Tied? betűtípust én adtam :) -
#4957 Kié ez a skin, olyan ismerős -
#4956 Shifter ez hülyeség hogy autópályán legyen 130km/h a korlátozás ez nem rally -
#4955 Mer azt be is lehet állítani nem? -
heyman8909 #4954 megjelent már Magyarországon? mert vki itt 6.-ára ígérte -
#4953 nah map készítőknek 1 kis észrevételt mondok :P
nos tehát:
- Autópályán a sebesség korlátozás legyen 130km/h
- Ha, lesz autó út azaz nem autópálya akkor azokon 90km/h legyen a korlátozás
- Azután lehetne olyan hogy lassabb AI meg gyorsabb tehát vannak AI-k akik +-10km/h-val mennek a megengedetthez képest vagy akár 20km/h is lehet
röviden ennyi -
#4952 jóa. -
#4951 1 kis help kéne a 2-dik szinten mit kell csinálni??
THX az infót -
Tomi94 #4950 Hello! Nem tudja valaki,hogy lehet pótott szerkeszteni a játékban? Milyen programmal? Elöre is köszönöm a választ. -
#4949 Én most ezzel járok
[center]
[center] -
#4948 Talán még elgurul odáig... -
Szabi1991 #4947
pff...
-
#4946 Aki lusta sztakit használni, ahogy az értelmes csinálja, az ne játszon játékokkal. Ha valamit nem értesz, akkor előbb sztaki.
Érdekes, én mindent megtaláltam, leírtam itt is, csak a sok buzi flame-től nem látszik.
Nem fogom 5x elpofázni ugyanazt azoknak a csíráknak, akik nem képesek használni a nyamvadt keresőt ott legalul.
Szerinted miért csupa nagybetüs a #4936 hsz?
Mert már 10x el lett mondva csak ma, hogy hogy kell. Csak a hülyegyerekek inkább beírják, hogy honnatőccsemle, ahelyett, hogy az agyukat használnák és a keresőt. Szánalom ami itt megy.
Akinek nem inge... -
#4945 hallod, mutass már egy olyan oldalt ebbe a fórumba, ahol le vannak írva magyarul ... a neten meg sok szar fordító jó ha 1 értelmes szót belerak.