140239
Euro Truck Simulator
-
#5399 Írja hogy szabálysértés nélkül, tehát büntetésed sem lehet. -
#5398 kétlem, mert elaludna addigra a volánnál a sofőr -
#5397 5. pont: Go through the whole of Europe. Transporting any cargo undamaged in foldgende cities: ......
Sérülés nélkül szállíts valamit a következő városokba: ......
Megfelel? -
#5396 Nagyobb képet küldj, és megmondom a bárcák mit jelentenek pontosan -
mkapas #5395 de folyamatosan? -
mkapas #5394 egy diesel-t vittem és mégse jelölte be hogy teljesitettem pedig sértetlen volt:S
büntetést kaphatok? -
#5393 ADR = Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás -
#5392 3. pont: Carry 101 hours (for pure transport time) cargo without traffic rules to injure or damage to the cargo.
101 órát vezess úgy, hogy ne ütközz és ne szegj meg semmilyen közlekedési szabályt. -
#5391 Veszélyes Árú, jelölések azok meg bárcák -
#5390 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?190177 [/IMG] -
mkapas #5389 folyamatosan 101oráig?
mi az az ADR? az a 3 jelölés?
de érdekes mert vittem olyat és mégsem jelölte be:S -
#5388 3. 101 órát kell vezetned fuvarral
4. 3 ADR-es fuvart kell vinned -
mkapas #5387 a webforditok semmire se jok az utolso pontot tudom de 3. és a 4. et nem tudom:S
a 3.at leforditottam ott azt monyta ki hogy 101 orát kell szállitani sértetlenül
de szállitottam sértetlenül de nem adta hozzá azt az oramennyiséget:s -
#5386 Ezt akarom mutatni,hogy vannak országutak is,aza két kamion gondolom nem a szántóföldön megy:D
-
#5385 Ezt hívják szopásnak
http://kepfeltolto.hu/i/?190177 -
#5384 28ezer majdnem:D -
mkapas #5383 hát ugy látom igy nem franko akkor itt a link: http://kepfeltolto.hu/i/?190176 -
mkapas #5382 esetleg itt van nagyba:
-
#5381 nem sok kilóméter van a járművedben!..xD. -
mkapas #5380 -
#5379 webfordítást a nagymamának meg a kiskutyának találtáékki ? -
#5378 aha, köszi ... kipróbálom, egyébként mkapas, carlosnak igaza van, így jobban menne a segítség. -
#5377 Bazze!
Esetleg ha vennéd a fáradságot és beraknál ide egy képet, hogy mit szeretnél leforditatni.
Arra nem gondolsz, hogy esetleg nem tartunk még ott, mert jobb dolgunk is van, mint rohadni a játék előtt?
Agyas... -
#5376 nem.
Amúgy gyanaxom arra, hogy chain-t kell csinálni.
Tehát: elviszed a helyről a másikra. ahova viszed ott felveszel egy másikat (ugyanazon a telephelyen) és azt is elviszed és igy tovább, persze sértetlenül.
Nekem ezzel a módszerrel simán meglett mindig. -
#5374 megint mentem egyet sértetlenül, liszabonból rómába de az istenért se akar továbblépni, a büntetések is számítanak vagy mi? -
#5373 -
#5372 Így van. -
#5371 na megcsináltam...még nem teljes de jobb szerintem sokkal...90-94 a végsebbeség, páratlan sebbeséget gyorsabban váltja, a párosokat elkezdi húzni és úgyvált fel, de ezen még van javítani való és csak 12 sebbeségig csináltam meg még.
akinek kell..privátba kérje dragon11 jóvoltából nehogy belekössön a nagy tudásával abba, hogy tele rakom a topikot a játék átírásával. -
#5370 grat. -
#5369 na izé a váltás ideje tényleg nemártana mert ez kicsit f1es stílus -
#5368 Nem is szeretném, mert nem vagyok olyan idióta balf@x h a játékokat átírom.;-) -
#5367 jajjj...apád lehetnék kb...te kivagy itt???na?ki?
bajom van! az a bajom hogy mindenbe belepofázol ráadásul hülyeségeket azt se tudod miről van szó! hányszor próbáltad már megcsinálni?
na állj neki...kiváncsi lennék mit alkotnál-.-" -
#5366 Bajod van?=) te meg hogy kerültél ide? ki vagy te itt? sztem vigyázz, mert a tojáshéj a fejedre csúszott:S -
#5365 -.-""""""""
na most fogd be főokos...szeinted mitcsinálok? egyenlettel számolom ki? -
Solt #5364 Az lenne a gyönyörű, ha minden páratlan fokozatot röviden váltana, a párosakat meg hosszan! :)))
Szobrot állítok neked, ha megcsinálod! :D -
#5363 Nézd meg mennyi fordulatszámnál vált.(RPM)
Aztán úgy állítgasd.. de idiotákvagytokhogyilyenbebelenyúltok. -
#5362 akkor csináldmár meg nagyokos azt se tudod melyik kamion melyik erre lebarmozol te kis szaros? gondolkozzál már el... -
#5361 hát figy szetem menni fog de akkor ezt másold be, de most csináltam egy finomabbat ami 97 a max, de csak manuállal megy.. vhogy úgykell beállítani h a lóerő kevés legyen hogy ne gyorsuljon úgy mint egy bugatti és az rpm se lehet túl alacsony mert akkor meg nem vált fel csak manuálba -
#5360 HagyadmáezekabarmokXD -
Djemba #5359 nem jelent meg télleg 6ökör