140239
Euro Truck Simulator
-
Laci82 #5519 Jaa akkor még ez nem is béta hanem céta?:D -
#5518 Lassabnak lassabban indulna, de gyorsabban is tudnál menni a fokozatban.
És akkor az mondjuk ugy lenne hogy ha eddig 30cal 3ezres fordnál mentél, akkor mostz 30cal 2500 (ha megváltoztatod az értéket
.) -
#5517 Nekem tegnap írta ezt ki telepítés végénél,de a játék az fent volt és működött rendesen. Állítsd más Hz-re a grafit és ugy nézd meg,hogy jó-e,aztán ha jó akkor visza az egész és ugya próbáld meg megint elindítani. -
#5516 szal szerinted ha kisebbre venném azt akkor lassabban indulna?
variáltam a váltással elrontottam kicsit 7iktől húzza csak de most lesz javítva 1-2-3-4-be húzza és úgy fog csökkeni a pörgés -
#5515 nekem is ugyanez a problémám .. már bejártam 6x európát és oda meg vissza is vittem és nem. -
Szabi1991 #5514 kezdek bekatanni az első szint, első feladatától -.-"""
elmentem Portugáliából, Lengyelországba, nem sérült se a kamion, se a rakomány, se egy piros lámpán nem mentem át, gyorsan se hajtottam.... de még mindig nem adja meg a pontot :( -
#5513 Augusztus 29.-én jelenik meg a játék -
#5512 1.00 -
#5511 aki nem ért, az így se fogja szerintem :D -
Laci82 #5510 és melyik verzió van meg?
Van már teljesen hivatalos?
Azt olvastam amik először kijöttek még bugosak voltak és nekem abból van meg a német nyelvű verzió. -
#5509 vedd le minimumra aztán add rá szépen őket -
#5508 Aki nem tudná: ez a szám azt jelenti, hogy a motor és a tengelykapcsoló közuött valamilyen fordulaton mekkora az arány.
Tehát ha az áttétel: 1.00 akkor ugyanannyit forognak. Ezért van, hogyha az áttétel nagyobb, a motor(főtengely) többet fordul, könnyeben mozdítja meg a verdát. remélem érthető voltam (és nem mondtam hülyeségket) -
Laci82 #5507 mármint grafika akad. -
#5506 nem -
Laci82 #5505 Sziasztok.
Nektek is akad meg recseg a hang?:O -
#5504 igen, ezek az áttételek, lehet vele mahinálni. -
#5503 transmission_visual_data: visual.12_gears
}
vehicle_transmission_accessory: transmission.volvo.fh16.a
{
price: 10132
differential_ratio: 3.2
rpm_limit: 5000
# reverse gear
ratios[0]: -12.0
# forward gears
ratios[1]: 11.4
ratios[2]: 9.5
ratios[3]: 8.6
ratios[4]: 6.2
ratios[5]: 4.6
ratios[6]: 3.5
ratios[7]: 2.91
ratios[8]: 2.75
ratios[9]: 2.4
ratios[10]: 2.3
ratios[11]: 2.1
ratios[12]: 1.98
ratios[13]: 1.88
ratios[14]: 1.78
az az átttel asszem, bár az nem javít a váltásidőn -
#5502 van van most készült egy teljesen új most tesztelem. -
#5501 váltásidővel van már valami info? -
#5500 nézd meg, hogy a vezérlőpultba is azt csinálja e -
#5499 akkor nem tom,bocs,szerkesszétek :D -
#5498 de szetem a kormány vagyis tuti, mert ha jobbra fordítom a kormányt egyből kilövi a tempomatot...:S nem tudom mi baja szar a kormányom. -
Crash90 #5497 Na srácok, gond van...
Kéne egy kis segítség... indítanám el a játékot és akk jön egy hibaüzenet, csak ez 1. sort írom mert elég hosszú: " Es ist ein Problem aufgetreten. Euro Truck Simulator kann keine Grafiken auf Ihren PC darstellen (kein geeignetes Grafikgerat gefunden)" A többi meg felsorolja mit lehet tenni. Azt vágom hogy valami gerafikai beállítással van kínja csak azt nem értem neki h mi nem tetszik... mivel h tegnap szinte egész nap játszottam a gémmel és semmi baja nem volt, állítani meg semmit sem állítottam el azóta... úgyhogy úh nemmtom mi baja mert eddig semmi nem volt. Nah valaki tud valamit segíteni azt megköszönném... -
#5496 Sztem nálad sem a kormány rosz,hanem állíts be egy kis holtjátékot a gázra,és a fékre. :) -
#5495 de annak mi értelme amugy?:D Én csak akkor csalok ha egy skin combo-t nézek meg és kell pénz hozzá hogy megvegyem -
#5494 ha valaki csalni akar -
#5493 igy nézzen ki a cfg!
used g consol 1
used g developer 1
used g fatigue 0
used g police 0 -
#5492 kb jah.. -
#5491 Vicces topik.
Az emberek egyik fele azért panaszkodik, mert nem túl hiteles a játék, a másik fele meg nem akar "aludni" és pénzt csítel magának.
Ilyen igényeket aztán tényleg nehéz kielégíteni. :) -
#5490 Kapcsold ki a fáradságot! -
#5489 Szia Én nem se bírom az ERKÖLCSETEL VISELKEDÉST, mint: káromkodás, de szeretném megkérdezni hogy a végleges dátum az November 12-ke? Mert ezen a lapon más dátumot irnak, mint valójában. -
Szabi1991 #5488 akkor már itt írd át :p
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\config.cfg -
#5487 Azt nem tudom de asszem ha a configba a uset g_fatigue "1"-et uset g_fatigue "0" re átírjuk akkor majd nem kellesz aludnia az emberkének!Nem biztos!:) -
#5486 Már az sem segít:D -
#5485 igyál kávét :) -
#5484 Egyre több csalódás ér a játékkal kapcsolatban. Nézzétek meg a kisfülkés Scaniat belülről. Toplin fülkés belül. Én is örültem volna annó mikor ilyen kisfülkéssel jártam hogy belül meg toplinos lett volna :) AZért lenne miket finomítani a játékon. -
#5483 Azt átlehet írni valahol,hogy az emberkénk ne aludjon mondjuk egy Warsava Lissabon táv alatt 4x hanem mondjuk csak 2x? -
#5482 Ákos gyere fel msn-re -
#5481 lejjebb linkeltem
total_fuel_litres: 9165
total_fuel_price: 11816
lol -
#5480 A 18 sorozatban is voltak ilyen kamuutak, meg kamuhidak út felett, csakhogy nelegyen annyira üres az egész, ment is rajta jármű, de csak design. Haulinban még vonat is volt a város alatt, de sínen egyszersem lehetett átmenni seholsem...