140239
Euro Truck Simulator
  • Laci82
    Jaa akkor még ez nem is béta hanem céta?:D
  • ChuckyHUN
    Lassabnak lassabban indulna, de gyorsabban is tudnál menni a fokozatban.
    És akkor az mondjuk ugy lenne hogy ha eddig 30cal 3ezres fordnál mentél, akkor mostz 30cal 2500 (ha megváltoztatod az értéket
    .)
  • Willi Betz
    Nekem tegnap írta ezt ki telepítés végénél,de a játék az fent volt és működött rendesen. Állítsd más Hz-re a grafit és ugy nézd meg,hogy jó-e,aztán ha jó akkor visza az egész és ugya próbáld meg megint elindítani.
  • gyemant04
    szal szerinted ha kisebbre venném azt akkor lassabban indulna?

variáltam a váltással elrontottam kicsit 7iktől húzza csak de most lesz javítva 1-2-3-4-be húzza és úgy fog csökkeni a pörgés
  • aerolive
    nekem is ugyanez a problémám .. már bejártam 6x európát és oda meg vissza is vittem és nem.
  • Szabi1991
    kezdek bekatanni az első szint, első feladatától -.-"""

elmentem Portugáliából, Lengyelországba, nem sérült se a kamion, se a rakomány, se egy piros lámpán nem mentem át, gyorsan se hajtottam.... de még mindig nem adja meg a pontot :(
  • kem001
    Augusztus 29.-én jelenik meg a játék
  • aerolive
    1.00
  • aerolive
    aki nem ért, az így se fogja szerintem :D
  • Laci82
    és melyik verzió van meg?
    Van már teljesen hivatalos?
    Azt olvastam amik először kijöttek még bugosak voltak és nekem abból van meg a német nyelvű verzió.
  • aerolive
    vedd le minimumra aztán add rá szépen őket
  • ChuckyHUN
    Aki nem tudná: ez a szám azt jelenti, hogy a motor és a tengelykapcsoló közuött valamilyen fordulaton mekkora az arány.
    Tehát ha az áttétel: 1.00 akkor ugyanannyit forognak. Ezért van, hogyha az áttétel nagyobb, a motor(főtengely) többet fordul, könnyeben mozdítja meg a verdát. remélem érthető voltam (és nem mondtam hülyeségket)
  • Laci82
    mármint grafika akad.
  • aerolive
    nem
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nektek is akad meg recseg a hang?:O
  • ChuckyHUN
    igen, ezek az áttételek, lehet vele mahinálni.
  • aerolive
    transmission_visual_data: visual.12_gears
    }
    vehicle_transmission_accessory: transmission.volvo.fh16.a
    {
    price: 10132

differential_ratio: 3.2
    rpm_limit: 5000

# reverse gear
    ratios[0]: -12.0

# forward gears
    ratios[1]: 11.4
    ratios[2]: 9.5
    ratios[3]: 8.6
    ratios[4]: 6.2
    ratios[5]: 4.6
    ratios[6]: 3.5
    ratios[7]: 2.91
    ratios[8]: 2.75
    ratios[9]: 2.4
    ratios[10]: 2.3
    ratios[11]: 2.1
    ratios[12]: 1.98
    ratios[13]: 1.88
    ratios[14]: 1.78

az az átttel asszem, bár az nem javít a váltásidőn
  • gyemant04
    van van most készült egy teljesen új most tesztelem.
  • aerolive
    váltásidővel van már valami info?
  • aerolive
    nézd meg, hogy a vezérlőpultba is azt csinálja e
  • RoR zsozso
    akkor nem tom,bocs,szerkesszétek :D
  • gyemant04
    de szetem a kormány vagyis tuti, mert ha jobbra fordítom a kormányt egyből kilövi a tempomatot...:S nem tudom mi baja szar a kormányom.
  • Crash90
    Na srácok, gond van...
    Kéne egy kis segítség... indítanám el a játékot és akk jön egy hibaüzenet, csak ez 1. sort írom mert elég hosszú: " Es ist ein Problem aufgetreten. Euro Truck Simulator kann keine Grafiken auf Ihren PC darstellen (kein geeignetes Grafikgerat gefunden)" A többi meg felsorolja mit lehet tenni. Azt vágom hogy valami gerafikai beállítással van kínja csak azt nem értem neki h mi nem tetszik... mivel h tegnap szinte egész nap játszottam a gémmel és semmi baja nem volt, állítani meg semmit sem állítottam el azóta... úgyhogy úh nemmtom mi baja mert eddig semmi nem volt. Nah valaki tud valamit segíteni azt megköszönném...
  • RoR zsozso
    Sztem nálad sem a kormány rosz,hanem állíts be egy kis holtjátékot a gázra,és a fékre. :)
  • leho94
    de annak mi értelme amugy?:D Én csak akkor csalok ha egy skin combo-t nézek meg és kell pénz hozzá hogy megvegyem
  • marko37
    ha valaki csalni akar
  • marko37
    igy nézzen ki a cfg!
    used g consol 1
    used g developer 1
    used g fatigue 0
    used g police 0
  • leho94
    kb jah..
  • 0Fritz0
    Vicces topik.
    Az emberek egyik fele azért panaszkodik, mert nem túl hiteles a játék, a másik fele meg nem akar "aludni" és pénzt csítel magának.

Ilyen igényeket aztán tényleg nehéz kielégíteni. :)
  • RS
    Kapcsold ki a fáradságot!
  • longhaul
    Szia Én nem se bírom az ERKÖLCSETEL VISELKEDÉST, mint: káromkodás, de szeretném megkérdezni hogy a végleges dátum az November 12-ke? Mert ezen a lapon más dátumot irnak, mint valójában.
  • Szabi1991
    akkor már itt írd át :p

C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Euro Truck Simulator\config.cfg
  • baaka
    Azt nem tudom de asszem ha a configba a uset g_fatigue "1"-et uset g_fatigue "0" re átírjuk akkor majd nem kellesz aludnia az emberkének!Nem biztos!:)
  • Willi Betz
    Már az sem segít:D
  • SimaSuna #5485
    igyál kávét :)
  • MikeMouse
    Egyre több csalódás ér a játékkal kapcsolatban. Nézzétek meg a kisfülkés Scaniat belülről. Toplin fülkés belül. Én is örültem volna annó mikor ilyen kisfülkéssel jártam hogy belül meg toplinos lett volna :) AZért lenne miket finomítani a játékon.
  • Willi Betz
    Azt átlehet írni valahol,hogy az emberkénk ne aludjon mondjuk egy Warsava Lissabon táv alatt 4x hanem mondjuk csak 2x?
  • kazai
    Ákos gyere fel msn-re
  • aerolive
    lejjebb linkeltem

total_fuel_litres: 9165
    total_fuel_price: 11816

lol
  • zolo
    A 18 sorozatban is voltak ilyen kamuutak, meg kamuhidak út felett, csakhogy nelegyen annyira üres az egész, ment is rajta jármű, de csak design. Haulinban még vonat is volt a város alatt, de sínen egyszersem lehetett átmenni seholsem...