140239
Euro Truck Simulator
  • leho94
    csinálj bele ^^
  • Crash90
    Én már csak a kormányokról hiányolom a logókat. Megmondom őszintén jobban örültem volna neki amint a külső logóknak de persze azok is jók. Csak nekem személy szerint hiányoznak a belső logók.
  • Daniel928
    Az az érzésem, hogy, ha úgy írtam volna se vették volna észre, mivel három napja kérdezgettem, és bocsánat, nem tudtam, hogy sérti a szemed.
  • RS
    Lisszabon-ba.
  • Carlos
    Vesszőket tanuld meg használni inkább!
  • istenostora03
    Nem, de gyere MSN-re :)
  • RS
    Új videókártyát fogok beszerezni. Az NVIDIA GeForce 8600 GT, akkor is jó, ha nagyon szépen kidolgozott kamionról van szó? Mármint nem szaggat?
  • Daniel928
    köszönöm szépen
  • Willi Betz
    A base.scs mappába vannak a kamionok és a hozzájuk tartozó texturák is.
  • Daniel928
    mert te ugyszülettél h rögtön mindent tudtál mi? nemhiszem...és attol még h te két héttel előbb megtudtad nemkell a másikat gunyolni csak mert még nemtudja bár az ilyennel csak azt bizonyitja az ember h semmivel sem okosabb mivel akkor ennyi erővel elmondhatná
  • szeki15
    Kössz szépen!
  • baaka
  • Daniel928
    na ezt akartam én is elmagyarázni csak sajna behalt a gépem vagy alaplap vagy proci és ottvolt minden DE VKI MONDJA MÁR EL MIT KELL KINYITNI A SKINHEZ MERT NINCS GOOGLEN!!!(sry a nagybetükért)
  • SitatiS
    Belépsz a C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/Config.cfg fileba amit jegyzettömbel megnyitsz. Itt átírod a következő sort:

uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re. Elmented, majd elindítod a játékot. A játékba beérve a "0"-ás gombal előhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következőket írhatod be:

cheat money
  • Daniel928
    most pontosan nem tudom, de sztem ugyanugy van mint a 18WoS-ban, a dokumentumokban asszem a Config.cfg-t kell kinyitni jegyzettömbbel és ott vmit átirni de sztem keress rá googlen h "haulin cheats" azt probáld meg ha nem igy van javitsatok ki
  • szeki15
    Tudnátok nekem segiteni?
    hogyan tudom elérni hogy ha beirom a cheat money sok pénzem legyen hoval kell irnom mit?
    pls!!
  • metrion10
    Szevasztok!
    Valaki tudna segíteni modok és skinek berakásában valamint egy pályáéban ???
    Ha valaki tud lécci vegyen fel MSN-re:[email protected]
    Előre is Köszi :D
  • Daniel928
    én meg azt nem értem ha kérdezek miért nem lehet annyit leirni, h mi a fájl neve amit meg kell nyitni ahhoz h egy rohadt skint csináljak?!
  • Carlos
    Vannak dolgok amiket nem értek...
    Minek a magyaritás!?!?
    Szánalom hegyek!
  • RoR zsozso
    Talán mert nincs magyarítás??
  • leho94
    micsinász?
  • dzoli93
    lol megint azt a hibás torrentet töltöttem le. és abba nem non akar magyarosítás belemenni:D mi a pi....ért?:D
  • istenostora03
    Hülyeállat :SAD:ASD_SAD:AS
  • gyemant04
  • DJ RX7
    Azt hittem igazi pénz, nem pedig játék. -.-"
  • DJ RX7
    Na le is töröltem.
  • gyemant04
    felkell oldani a többit pénzért
  • DJ RX7
    Miért csak 3 országba tudok járkálni?
    FAQ-ban nincs benne.
  • gyemant04
    a controllba kell beállítania a kormányt meg a pedállt
  • solo
    Helo, hogytudom beállÍtani, hogy kormánnyal is tudjak játszani? BeállÍtottam , hogy logitech momo legyen a vezérlő, a váltónak a gombokat felismeri, de a pedált, kormányfordÍtást nem...-.-
    Mit kell csinálni, hogy felismerje?
  • gyemant04
    talán Rómába van
  • zolo
    Csináltak azóta Landwirtschaft Simulator-t, azt sokan tolják itt az sg-n, az nemlett olyan rossz. Meg volt kukásautó is :DDD
    A hajós játékuk viszont tényleg korrekt (Y)
  • Daniel928
    valaki pls árulja el h melyik programmal és mit kell megnyitnom h skint csináljak
  • Solt
    Igen, abból kiindulva tényleg! :D

Azért titkon remélem, hogy rájuk ijesztenek...
  • gumikacsa
    a bus simulator után tuti bukta...
  • leho94
    még nem láttam ^^
  • istenostora03
    Ez a Posped, amúgy nemtudjátok hol találok container nevű pótot?
  • leho94
    én?
  • Prémium driver
    it a Sellpan-nál vagy igaz?
  • leho94