140239
Euro Truck Simulator
-
Daniel928 #6096 megmondanád ha ilyen okos vagy mert eddig nemsikerült választkapnom erre! (ja és had ne kelljen elmesélnem megint mi a külömbség a táblák között!->#5740) -
Daniel928 #6095 sztem nem erős... ennél mi lehet szimulátorabb ebben a fajban? :D -
#6094 Mert van korlátozás, káknúb... -
Daniel928 #6093 jaja nekem se ártana :D autópályán minek amikor nincs elvileg korlátozás... mégis büntetnek -
#6092 Najóóvan,mennyé vissza nfs-elni,csá!!
Ha nem tudnád ez "szimulátor" akar lenni!!(habár lehet h. ez kicsit túl erős kifejezés:D) -
levi1989 #6091 a trafipakszot ki lehet valahogy kapcsolni kóddal valamit átírni mod stb.? -
#6090 Há jó gyorsan ;) -
#6089 A gel-git módot :D
A Zmodellert tüzfal kereste nem én :D -
#6088 Közömbös arccal... -
Daniel928 #6087 hekkelik az alap modelleket -
#6086 Hogy a nyavajába tunilgoljátok fel a kiamionokat mongyátok el nekem
-
Daniel928 #6085 akkor mit nem enged? :D -
#6084 Ez sztem nem nekem ment :D -
#6083 Az túl sok lóvé,ő nem csalni akar,csak túlélni :D -
Daniel928 #6082 Én beírtam, hogy zmodeler és kapásból az 1. találat "zmodeler homepage", rámentem, bal oldalt ottvan, hogy "download" rámész és az első rögtön zmodeler 2.1.1! -
#6081 Írj be a save file-ba egy kis money-t,mondjuk 2000-et...
Az nem olyan nagy csalás,majd később leveszed azt a 2000-et,és így olyan lesz mintha egyszerűen hitelt vettél volna fel. :) -
#6080 cheat money -
#6079 csaljál picit!ez az egy megoldás szerintem -
#6078 10 euro-m van :D akkor wtf? ujra kell kezdeni az egészet mert akkor tökönlövöm magam -
#6077 A segélyhívás pénzért van. -
#6076 Nekem nem engedi letölteni -
#6075 egy gyors kérdés. mivan olyankor ha elfogy a zsetonom és egyben az üzemanyagom is. ott állok az autópályán mint egy meredt kuki. ötlet? nincs vmi segélykérő vagy vmi? -
#6074 googleba van egy csomó tutorial, de csak akkor keress ha tudsz angolul -
#6073 valaki adna egykis utmutatás a zmodellerhez?...meg kéneegykis kamion alap az ujvolvohoz... -
Daniel928 #6072 Most akkor anyázzunk?! Képzeld tudok róla! Csak úgy elmondom, hogy van olyan, hogy "előrendelés", és az a lényege, hogy bár még nem jelent meg a játék kirakják, hogy megrendelhesd előbb és gyorsabban megkapd(Jó mi? Mik vannak az életben...), de, ha nem is lehet előrendelni akkor is kirakják ezért hiányoltam! Plusz ha tudnál olvasni leírtam, hogy a katalógusban van, de a neten nincs! -
#6071 az azért nem jó, mert ha nem kell már vagy van valami más akkor ki kell szedni egyenként -
#6070 Én meg kicsomagolgattam a zip-et és a base.scs-be külön-külön berakosgattam. -
#6069 nekem is volt már olyan mikor nem ment, de ez ment ... ezt jól megmondtam :D -
#6068 nekem zipel nem rakta be átneveztem már ment...de amúgy zipel is mennek cuccok, de én inkább átnevezem;) -
#6067 nem kell átnevezni, bedobod a zipet aztán annyi, de más map ne legyen a mod mappába -
#6066 szívesen, segítünk amiben tudunk :) -
#6065 ÓÓÓÓ ha ezt elöbb tudom:) -
#6064 Köszi szépen -
#6063 kiegészítők
http://rotruckers.forumfree.net (reg)
http://home.deds.nl/~equality/dl_ets.html
:) -
#6062 thx -
#6061 Hello!
ma kezdtem ezzel a játékkal jáccani. Lenne egy kérdésem. Ezek a szép gépek amiket linkltek vmilyen kiegészitövel vannak benne, vagy majd a játék elörehaladásával megtalálom őket?
Köszi!
Eddig nagyon bejön a játék :D -
#6060 Gel-Git mod
scs-re nevezzétek át. legalább is én átneveztem -
#6059 google -
#6058 Ez deszép gép!!
-
#6057 Az a baj, hogy a gel gitbe nincs benne a bordeaux-lyon ... valaki megcsinálhatná az egészet kétsávosra ... a pálya nem ad semmi élményt.