140239
Euro Truck Simulator
-
Szabi1991 #6456 #6445 -
fulcrum falcon #6455 Most találtam egyet aza neve h "real logos mod". Ez lenne az? -
fulcrum falcon #6454 És melyik lenne az a kiegészítő ami a jeleket is lecseréli? Mert én csak az "original names"-t találtam. -
goblin83 #6453 Milyen moddal lehet elérni ezt, hogy éjszaka sötét van? Vagy configban elég babrálni hozzá? -
#6452 Hali! Kiegészítőket honnan lehet letölteni? pl.: azta az Ivec-ot? A választ előre is köszönöm! -
#6451 Jóóóféle a Gép! Scania RLZ -
-
#6449 mivan? a jel az tiszta, van rá mód a neten ami az eredeti jelüket rakja rá, de milyen 2 márka nincs benne? -
sostmeier #6448 helló! nekem miér nem az eredeti auto jelek vannak fent a komionoN?? help me meg még 2 márka nincs benn!! pls help thx
-
#6447 Ez szép volt:D -
#6446 figyelj pöcshányinger én mindent megtudtam úgy a játékról hogy egy betüt nem vertem le ide te lusta disznó -
Szabi1991 #6445 off: aki használja az új Zmodelert (2.1.1), az légyszí írjon nekem egy privit :) -
fulcrum falcon #6444 Sztem azért hiszik egy csomóan h nem jelent meg mert az van kiírva a fejlécre vagy mire. Amúgy jó kis játék csak egy kicsit többet vártam, jobban kilehetett volna dolgozni a városokat meg több cégek mint a haulinba. -
#6443 nekem megy openglbe, csak directxbe toltam, egyébként igen az az egy hiba van, ott a szembejovo savba kell atmenni. -
nagyist #6442 Sajnos a laptopomon nekem is csak directx-el megy. Viszont a printscreen gombbal vagolapra megy a kep, amit a photoshopba be tudtam rakni.
Vegigmentem a Lyon - Bordeaux kozotti ketsavos uton. Nagyon bejon, de a vegen Bordeaux tabla es az ut feletti csovezetek kozott a kulso zarovonalrol lepattant a kamion eleje. ott van egy kis hiba:( masodjara beljebb mentem, az mar ment. Meg szerencse, h az elotte levo pihenoben mentettem. Masik eszrevetel, h rendesen belassult. le kellett vennem a felbontast, kisablakban nyomtam.
Kiprobaltam az editort, van valahol valami leiras, h miket lehet allitgatni? Angol, nemet is johet. -
#6441 na tényleg, a directx :) -
#6440 Sziasztok! Tetszik a játék, még csak 1. szinten járok, de állandóan magától beindul a vészvillogó. Ez miért van? Valaki tapasztalta már? Vagy hallott már hasonló problémát valakitől? Ha igen, előre is köszi a választ. -
#6439 Minuszon van a videókarid.
Vagy DirectX-en futtatod. -
#6438 nemnagyon, de frapsal jólesz -
#6437 ír ki valamit?
amúgy tegnap vettem észre, hogy F10-es képlopás helyett szürke képeket csinál ... valaki találkozott ilyennel? -
#6436 kam -
#6435 miért nem tok új kamot venni??mert rajta van az eredeti kamok neve a szalonban?? -
#6434 a játékba kell a consolba beírni, hogy edit europe, és ott jön fel a szerkesztőprogi, némi tudást igényel ... -
#6433 már megjelent -
#6432 Hi, bocs ha hülyeséget kérdezek, de ha nem jelent még meg a játék, akkor ezek milyen képek? Valami demo verzió? Ha igen, honnan lehet leszedni? -
nagyist #6431 Epp arra reagalt:) -
nagyist #6430 Meg csak a 3. szinten tartok, de majd itt kozze teszem.
Aerolivenak es Contresactnak koszonom a valaszokat! Most toltom epp a linkeket.
Majd meg fogok kerdezni!
Addig is ujra kerdezem:
Milyen szerkesztovel lehet szerkeszteni ezt az europe.mbd terkepfaljt?
Valaki probalkozott mar terkepszerkesztessel? -
goblin83 #6429 Ha vissza olvasol, akkor már az első 3 szintet megtalálod! -
PcBalu #6428 Sziasztok!
Valaki el tudná mondani, hogyan lehet a kormány beállítást megcsinálni? Mert sehogy se akar nekem össze jönni.... :( -
#6427 leirnád nekem az össz szinthez tartozo kritériumokat?...lehet privát is :D elöre is kösz. -
#6426 Hát ez a szöveg egy fórumba nem lenne való...a csetre inkább. A ETSről dumáljatok inkább meg képeket lőőjetek. -
#6425 jó reggelt -
#6424 Naja..
Pedig már óvodában is tanítják a tisztelet szót.. -
#6423 Tiszta ovoda
-
#6422 -
#6421 mit pofázol nekem te kis szardarab? -
#6420 1.Lesz angol verzió!
2.Igen
3.Nem bővül a város! és nem is lesznek cégek! -
#6419 Nincsmit -
#6418 köszi! -
fulcrum falcon #6417 Egy kis közvélemény kutatás: szerintetek lesz angol verzió?
2. A magyaritást a mod mappába kell rakni?
3 Ha "szintet" lépek akkor majd kibővülnek a városok? Vagy legalább egy városban több cég lesz?