140239
Euro Truck Simulator
-
#7098 még mindíg no offense, de az miért nem megy kamionvezetőnek? :D aki meg az, az miért játszik még gépen is ezzel? :D -
Solt #7097 Elvileg a vezetésben rejlő nehézség, az ehhez kellő ügyesség szimulálása lenne a cél, de hogy finoman fogalmazzak ez ebben a játékban nem sikerült! :) Ettől függetlenül van valami szép abban ahogy az ember egy ilyen 40tonnás döggel furikázik... :))) -
#7096 Annak való aki szereti a kamionokat .. -
#7095 tudtok adni olyan linket ahol a teljes magyarositás letölthető? -
#7094 lenne egy kérdésem. no offense, nem flémkeltési szándékkal írom:
egy ilyen kamionvezetős szimulátorban mit kell csinálni? mit lehet rajta élvezni? mert bennem valahogy az van, hogy ott a végtelen autópálya, és megyek rajta böööööööm aztán leadom a cuccot felveszem, stb.
no offense, csak kíváncsiság. -
#7093 elég sok idegesítő ember van itt, akik nem képesek érthető magyar nyelven leadni, hogy mit akarnak. aki normálisan kérdez annak válaszolni fogunk előbb-utóbb. -
#7092 milyen dolgozó? a fele gondolom vmi 10-11 éves kölök.. és eléggé idegesítenek már h televan a lámaságukkal a tápieg -
First Aye #7091 Lehi94 te 1 kicsit beképzelt vagy nem meg hülye is!
Hogy miért mikor írtam h bunkók vannak a fórumon kb azt nem neked szántam mi ?
Én is 14 vagyok szóval 1 súlycsoport!
Direkt nem írom h paraszt vagy mert nem akarom a dolgozó embereket megsérteni! -
#7090 Spessart-Map
-
Janos78 #7089 sii kiterjesztést mivel szerkesztitek? -
#7088 Heh, nem konyítok hozzá nagyon, modelleztem vele, meg UV mapping meg materials-okkal bíbelődtem, nagyon mélyen nem mentem bele. pmg-t meg nem találok sehol. Az, hogy nem vagyok olyan okos, mint Te (gyemant04) az még nem jelenti, hogy elszállj magadtól. Bocs -
Csuky #7087 Simán a mappájába kell betenni a magyarosítást? -
#7086 A szgép nincs tuningolva.
Laptopon játszom, és érdekes, h 5 napig nem csinált ilyet és amint megvettem a franciákat akkor kezdte. Újra rakom, majd meglátom mi történik... -
Solt #7085 Aerolive-nak ment! :( -
#7084 pár ember nem fejlődik együtt a korával. -
Solt #7083 Háááát...Nekem 1 órás stabil orthos teszt után is fagytak játékok a meghúzott ram miatt! Ráadásul elég érdekes helyeken és módokon! :((( -
Janos78 #7082 Mi ez a modor? -
#7081 myvip szindróma -
#7080 amugy bazd te se vagy fasz :DD ICQ-hoz beírod : 135 lool faszláma -
#7079 jólvanna...már megvan :D -
#7078 nem chat, hanem EURO TRUCK SIMULATOR TOPIK, az ilyeneket pmbe intézzed, mondjuk már látom, hogy válaszoltam, mindegy. -
#7077 most mibajod van? örülj neki hogy leírtam mi a baja -.-" -
#7076 nem írsz úgy ahogy akarsz és kapcsoldki a kibaszott caps lockot, majd ha normálisan megtanulsz írni a szaros billentyűzeteden akkor válaszolunk. -
kiscsanesz #7075 LEHO94 NEKEM NE UGASS.AHOGY HALLOTTAM MÉG CSAK 14 ÉVES PÖCS VAGY SZAL ÚGY ÍROK AHOGY AKAROK.ÉS HÚZZÁL BŐRT AZOKRA A GYÖNYÖRŰ SÁRGA FOGAIDRA NEHOGY ELVESSZENEK.am köszi skacok a válaszokat -
#7074 számítógépre gondolt -
#7073 az egy kékhalál lesz ... solt, ha tuningolja is nem adok rá sok esélyt hogy pont ott fog meghalni, inkább próbáld meg újrarakni/újrakezdeni a játékot más helyen és nézd meg úgy is produkálja e. -
#7072 Igen volt egypár tuning, ha a kamionra gondolsz:) -
#7071 a fraps ideális a fényképezéshez.. -
#7070 f10, a képeket a dokumentumok/ets/screenshot mappába menti -
#7069 f10-essel -
Solt #7068 tuningolod a géped? -
#7067 scs-t nem lehet szerkeszteni zmodellerrel, ahhoz a készítőtől lehet megkapni a fájlt. ez olyan mint a photoshopnál a psd, gondolom. nem igazán érdekel -
#7066 lécci vki mondja el h mivel tudok fényképezni a játékba merm ár 3x kérdeztem de nem válaszolt senki -
#7065 Hi!
A problémám a következő: Spanyolországban kezdem el a karrierem, amihez ugye Portugália is járt. Elértem azt a szintet, hogy meg tudjam venni Franciaországot is. Na már most Barcelonából Párizsba szállítanék, de amikor elérem a Francia határt Lyonnál (mondjuk ugyanez van Bordeuxnál is), Kék képernyő jelenik meg és újra indul a gép. Ha tudja valaki, h ez miért van, vagy esetleg tud rá valami "orvosságot", annak a válaszát megköszönném. -
#7064 :C zmod 2.11 kell az ets-hez és a pmg-t kell importálni..látom télleg konyítasz hozzá.. -
#7063 scs-en belül bak file van megy egy mdb... Na már most, azokat hogy tudom megnyitni zmodellerrel? Importálni sem tudom (megnyitni nyilván csak z3d-t tudok). Bár mondjuk én még a régi 1.07b-t használom. Segítsetek, egy nagyon picit konyítok zmodellerhez, hátha lehetne mit módosítani rajta (pl. Varsó után 2 helyen is van olan leágazó út, ami felé nem lehet menni és még biztos millió útvonalat lehetne kialakítani. Előre is thx. -
#7062 nézd meg a dokumentumokba lévő etsmappába a log fájlt hogy az alján mit ír.
------
lehet tömbbe is, de nem sok értelme ... -
#7061 1. ne üvölts
2. caps off
3. ha vmit beteszel nem ajánlatos folytatni a mentést -
kiscsanesz #7060 EMBEREK VALAKI S.O.S BE SEGÍTSEN.BETETTEM EGY PÁR KAMIONT MEG PÓTOT A JÁTÉKBA DE AMIKOR BE AKAROM TÖLTENI A MENTÉSEMET AKKOR A JÁTÉKOT BETÖLTI FÉLIG UTÁNA SÍMÁN KILÉP A JÁTÉKBÓL.MIT CSINÁLJAK? -
#7059 lehet szerkeszteni scs-t megnyitod jegyzettömbel és kitörölsz mindent .. nem ajánlott