140239
Euro Truck Simulator
-
#7178 van itt a fórumon olyan ember akinek Programozó a szakmálya? ha van írjon pls.. -
tekeman #7177 És ezt a Night modot honnan tudnám leszedni? Linket nemtudsz küldeni? Gúgléba beírva nem találtam meg. -
First Aye #7176 Az lenne a bajom h berakom a mod mappába például azt h eredetiek legyenek a logok de semmi változás!
Mindig ujj mentést kezdek! -
CB DARK WARRIOR #7175 hello ! de meglehet oldani ! van egy Night nevű mod ! -
tekeman #7174 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy nemlehet valahogy megoldani azt, hogy az éjszakák sötétebbek legyenek? Mert így elég ratyi hogy lámpa nélkül is olyan látótávolság van amit egy távcső is megirigyelne:) Ha tudtok segítsetek légysi! -
#7173 tudod kapsz egy-email arra a címre amit beírtál! van benne egy link! akitávlni kéne! akkor működni fog! -
CB DARK WARRIOR #7172 igazán nincsmit ! várom a történetet :)
üdv -
First Aye #7171 Köszi akkor kipróbálom!
Majd ha lesz időm elmesélem 1 Szlovén kamionos történetét -
CB DARK WARRIOR #7170 hello Tomi ! van néhány ami igencsak el lett szúrva de vannak egész pofásak is ! -
#7169 Újra vagyok. Modolgattam a játékot, de szerintem az eddig kiadott modok nem igazán illenek hozzá, nem olyan kidolgozottak. -
CB DARK WARRIOR #7168 tudtommal van és a c-vel kapcsolod ! -
Janos78 #7167 EU Trailer Package V1.0 by Joske
http://files.filefront.com/EU%2BTrailer%2BPack%2BV10rar/;11600271;/fileinfo.htmlEU Trailer Package V1.0 by Joske -
First Aye #7166 Jah és egy kérdes amit előszőr veszel kamiont abban van tempomatt?
Ha igen akkor melyikkel lehet beállítani? -
Szabi020 #7165 Sziasztok meg tudnátok mondani ,hogy hogyan kel berakni s játékba a magyarosítást? 6807-es kamiont honnan lehet letölteni? -
First Aye #7164 Valaki írta h elsőtétedik a kép nekem is ez volt rakd át 8500+ ra nekem úgy megyógyult! -
CB DARK WARRIOR #7163 üdv a kollegáknak ! próbáld meg a visszajelző e-mail-ben a linkel belépni! -
nekem is ez a gondom,nem jön össze sehogy... -
rossi24 #7161 Bejelentkeztem rá kattintottam a Download area for ETS-re de ugyan azt írja ki. -
#7160 jelentkezzél be -
rossi24 #7159 Sziasztok hogyan tudnák letölteni a romanian truckers-ról mert regeltem de ezt írja ki.
ERROR
Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below.
segítségeteket köszönöm. -
#7158 Regelj ide..
Eredeti név..
-
PcBalu #7157 Hol lehet letölteni kamionokat a játékhoz? Tök pocsék hogy nem eredeti nevűek a kamionok!
-
PcBalu #7156 Üdv!
Hol lehet letölteni kamionokat a játékhoz! Tök pocsék hogy nem eredeti nevűek a kamionok! :( -
#7155 Naja.. :)
Nem igazán foglalkoznak az oldalukkal.
VOLVO Eu. 5 Interior For A,B,C
Az összes Volvon(A,B,C)cseréli a belsőt.
01
02
03 -
#7154 hát igen -
rgida666 #7153 A kéregetés miatt jól tetted, viszont én arra a két nagyszerű oldalra gondoltam a bannerban: ETS, SCS. Egyiken sincs semmi. -
Mivel a HSW hivatalos oldal,így belinkeltem,(remélve megszünik a link kéregetés..)
DAF XF INTERIOR - ETS
-
rgida666 #7151 Érdekes, ha ez tényleg a demó miért nincs fent a hivatalos oldalon? Már semmi sem a régi. :) -
#7150 nem akar működni a pótom! pedig a skinek stimmelnek! a kerekekis! a definiton fájl is! meg az automat-is! de mégis kifagy! -
#7149 Ott a .pmd-be ^^ -
#7148 nemtudja valaki hogy a reefer póthoz melyik automat mappa tartozik?? -
#7147 szép lett öregem!!! Bár te is elkövetted azt a hibát amit én a PttM-be a ND-s skinnel a Scania-n!!..xD teis az ablak alá és a foggantyűhoz raktad a logót! Ezér hülyén néz ki de azt nem nézve egész pfás lett!! -
#7146 kössz a linket! most már összetudom mixelni a kettőt és VISZLÁT dájcslönd nyelv!! -
#7145 javított
-
#7144 A játékhoz honnan tölthetőek le modok? -
#7143 ha látod, hogy van ilyenünk, és ott a kép, általába írunk hozzá, illetve van letöltés link is ... légy egy kicsit leleményesebb, illetve van faq is ahol a gyakran ismételt kérdések vannak, én most lépek jónyóc -
Szabi020 #7142 És hogyan kell? Vagy küld nekem valaki egy mentést de azér magyarázzátok el lécci! -
#7141 saját magunk csináljuk ezeket... -
#7140 Én faterom is kamionos :D -
Szabi020 #7139 De ténle ghonnan van nektek ilyen Dhl Meg Tesco meg minden turó me gMan meg Más kinézet? avassatok be engem is lécci