140239
Euro Truck Simulator
-
Janos78 #7380 Tesco, Penny Market, Aldi, Cora, Stb, Skineket tud valaki? -
#7379 ... rakd fel a videókártyád driverét, meg az augusztusi directX-et. azért ennyire alap dolgokat nehogy ne tudjál már. deezt előtted kb. 220x mondtuk el másnak. -
#7378 melyik fájlt kell megnyitni a DXTbmp-ben hogy tudjam szerkezteni elöre is köszönöm a segítséget -
#7377 Ezt Hogy Érted hogy szemét?? -
poci1123 #7376 EU Trailer Package ezt a modot is a mapával együt a modokhoz kell berakni -
#7375 Igen. -
poci1123 #7374 az oké és hol lesznek a kamionok a boltban tudom csak megveni, -
#7373 az scs-t berakod a mod mappába
:C -
poci1123 #7372 sziasztok a kamionokat amit letöltök inen hogy tudom használni a játékban köszönöm a segitséget
-
#7371 *aktiváló -
#7370 a dxtbmp ben mit kell megnyitni hogy lehessen átfesteni
-
#7369 Fogsz kapni majd egy akvitáló ímélt. Onnantól kezdve jó lesz. -
#7368 DXTBmp -
#7367 Képzeld el bevagyok!"Welcome lofaszjoska( Control Panel | Log Out | 0 new msg | Resend validation )"nade itt hagyjuk abba.... -
#7366 Akkor majd a tdu fórumba írhatnál Majd jövőhéten megdumáljuk, mert most még nagyanyáméknál leszek addig. Ja a kormányhoz valami ötlet valakinek? -
#7365 fejezd már be.-.- nem vagy bejelentkezve jelentkezzél befele-.-" -
#7364 #7356 pls -
#7363 #7356 -
daneszbaby #7362 De de szoktam,és igen. -
poci1123 #7361 sziasztok a kamionokat amit letöltök inen hogy tudom használni a játékban köszönöm a segitséget előre is -
#7360 nem rég volt leírva asszem -
Case ih mx 150 #7359 Sziasztok!Csak 1 kérdés!Mivel lehet skint szerkeszteni vagy csinálni??Előre is köszi! -
#7358 Nekm is kéne segítség kormány ügybe. G25-öm van és nemtudom hogykell beállítani. Valaki ha tud légyszíveg segítsen :( OFF: daneszbaby, szoktál még tdu-zni? Nem akarsz belépni egy klubba ? ON: Léci ha valaki tud segítsen! Köszönöm! -
daneszbaby #7357 Segítetek?
Kormány ügyben légyszives.
Logitech MOMO kormányom van! -
#7356 Megint én! Regeltem rotruckra, aktiváltam a regisztrációm is, bejelentkeztem, és amikor be akarok menni ETS letöltésekbe ezt adja ki: "Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below."Na ezt nem tudom mit jelent, lehetséges hogy van valami időkorlát? Thanks 4 help!! -
#7355 jó lett -
#7354 tölthető. rotruckeren is fentvan -
#7353 há' nemszar -
#7352 hogy lehet szinezni a platót?? -
#7351 na még egy. kerekek javítva
-
#7350 Remélem valaki tudd majd segiteni, mert német tudásom nem nagy... -
#7349 scania tőlthető ilyen állapotba? -
#7348 Hogyan lehet rendesen beállítani a g25-öt? Valki segítsen lécci :( -
#7347 Alakul a map kiegészítés.
-
#7346 mert tele van vírussal meg szeméttel a géped. alul a kereső -
#7345 AZ MÉRT van hogy mikor betölt a játék akkor fekete a kép???? -
#7344 Kössz! Megtaláltam, de valamiért nem enged be, pedig be is vagyok jelentkezve mind1 -
#7343 csak német verzió van, angol forditás nincs esetleg? mert nekem csak németül sikerült beszereznem
-
bikau #7342 Sziasztok tegnap tettem fel egy kérdést de senki nem válaszol lehet hogy hülyén kérdetem megprobálom még egyszer ...
Szeretném megváltoztatni (Stralis AT LUCKY edition)kamionon a névtáblákat és a rendszámot , már probáltam photoshoppal a dds texturát átrajzolni de vagy nem jelenik meg semmi vagy az eredeti jelenik meg .
Olvastam hogy DXTBmp nevü programmal lehet még ezt megtenni de ha megnyitom vele a dds akkor a már modosított van ott , tehát nem értem miért nem lehet nincs ez lockolva véletlenül ???
köszönöm ha segítetek nekem -
daneszbaby #7341 Sziasztok.
Megvan a játék de nemtudom beüzemelni rá a kormányt!
SEgítetek?
Köszi!