140239
Euro Truck Simulator
-
#8163 Én tudok segítnei paintben radírozni -
#8162 kössz Töki!!! a többieknek is a szája jár hogy ez a baj az a baj! tenni érte már semmit! -
#8161 Derék ötlet öcsém!!!!!! amiben tudok segítek!!
HALJÁTOK OKOSOK!!!!! DOBJUK MÁR FEL EGY KICSIT A GÉMET!!!! -
#8160 német, igen -
#8159 nem kompatibilis a te gépeddel. -
#8158 Nem jó a directX verziód és a géped nem bírja el azt a direkt X-et ami szükséges lenne! -
#8157 ez kinek ment? -
KOVU #8156 hali ez miért van:
http://kepfeltolto.hu/i/?218055
inditáskor ezt irja ki elöre is köszi ^^ -
#8155 ja és nincs csalások -
#8154 ez milyen nyelven van? Csak németül? Nem angolul vagy magyarul? És sz össz 110MB tárhely szükséges. -
#8153 -
#8152 Azért jutott ez az eszembe(remélem nem butaság), mivel nekem is vannak kifogásaim ezzel a játékkal kapcsolatban, úgyhogy én is tudnék mit javítgatni(nem mindent, nem vok annyira szakértő) azon hogy jobb legyen a gém, de az nem 1 heti munka lenne biztos és egyedül nem vágnék bele!
Akinek van ötlete és segítene akkor lehet róla szó! Gondoljatok bele! milyen lenne már ha esik az eső és csúszna is a kamion! vagy estleg jég is esne és lenne hangja ahogy kopok az ablakon!! stb...! a lehetőségek sora végtelen!! -
#8151 MINDENKINEK -
#8150 ez kinek ment?
-
#8149 Ha ennyi a probléma oldjuk meg!!!!!!!! nem nehéz! átkell írni egykét fájlt!! Ne nézzetek hülyének! segíteni akarok.. -
#8148 #8073 Működik valakinek, vagy marhaság -
#8147 olyan Seat Toledo-t tudtok csinálni ebbe a játékba?ugyanolyat mint ami benne van eredetileg is! -
#8146 elvileg át lehet írni minden ilyesmit, én még ezt nem csináltam, nem tudom, mit hol lehet (eddig csak a váltásokat írtam át). -
#8145 nekem az nem tetszik h haszontalanná vált a motorfék:S ezen lehetne vhogy segíteni? Meg h a fék túl erős vagy nem tom. -
#8144 Na ja, én is (Mi is) szeretné(n)k egy ilyen szimulátort.
De ezt nem az Scs Software fogja nekünk elkészíteni (készülőben 4 játék, talán, lesz amelyik jobb lesz). Azt, hogy miért nem, nem tudom, hisz ezek olyan dolgok, amiket kis odafigyeléssel, némi plusz munkával meg lehetne oldani.
Na de azt sem felejtsük el, hogy a játék Budget kategória, nem drága. Én megveszem, mert nekem tetszik, lehet, azért, mert igénytelen vagyok (fanatikus az biztos).
Még egy utolsó gondolat:
"Az egész játék arról szól, hogy éhbérért A-ból B-be vezess egyhangú szakaszokon" - én ugyan nem sokat kamionoztam, de nekem úgy rémlik, hogy a való élet ugyan ez... -
#8143 Mivel mindenkinek problémája van , nem túl nagy de egy kevés is elég bőven! csináljunk mi egy jó kis csapatot és dobjuk fel a játékot!! nem hülye ötlet sztem! -
Morci #8142 Üdv. Mindenkinek!
Teljesen egyetértek Merlin előző hozzászólásával.
Más: -Egyébként én azt gondolom, ha már létrejött ez a Fórum akkor itt "segítséget" kaphat Mindenki aki felteszi a kérdését...még ha "szerintetek" bármilyen buta kérdés is az. Akik sértegetnek másokat csak azért mert kérdezni mert azok gondoljanak arra amikor ők kérdeztek az akkori ŐsFórumozók szerint butaságokat. Nektek hogy esett? Alapból segíteni kellene másoknak mert sokan vannak olyanok akik szinte semmit sem tudnak jelen esetben erről a játékról viszont, szeretnének vele játszani. Talán nektek is jobb érzés lenne, ha azt mondhatnád el a haveroknak, hogy képzeljétek ma egy csomó embernek segítettem egy Fórumban...vagy nektek az a jobb, ha arról mesélsz: -"képzeld mennyi k***ög, láma van a Fórumban, de nem baj mert én a szókincsemnek megfelelően a helyesírással még csak köszönő viszonyban sem vagyok de jól leordítottam a haját".
Írhattam volna "más" stílusban, hangnemben is mert feltételezem ők lesznek az első hozzászólók.
Merjen az ember kérdezni? ...hm, már kérdeztem is.
További szép napot Mindenkinek! -
#8141 el ne szóld magad :D -
#8140 Nézd azt,egyszer fizetsz érte csak,a kiegek már ingyé' vannak..:)) -
#8139 A jövő marketingje, mi?:) Legközelebb veszek egy erősítőt aminek a dobozában lesz egy nyák, tekercs, pár ellenállás, aztán csináld magad. Ha nem megy majd valaki megcsinálja:) -
#8138 lejtő -
#8137 kell neki bazinagy lejőt, nekem 178 a rekord, de teljesen hülyeség az egész. -
dobaky #8136 sziasztok ahogy vissza olvastam láttam hogy nem nagyon elégedettek néhányan a játékkal.
De én se nagyon, de remélem hogy ehez is tesznek kiegészitőket mint ship simulator 2008 2006 hoz. Az se volt eleinte egy jo jatek de a vegere egész jó lett.
A helyes írásért elnézést! -
#8135 Hát, az az igazság én még csak átírtam de nem próbáltam, többen írták hogy nem működik, ha neked igan akkor nekemis biztos menni fog, a sebességnek meg utánanézek -
#8134 "Akkor én miért a kiadónak fizessek a játékért?:)"
A kiadónak fizeted meg az alapot. :)) -
#8133 Ez Zsííír :D valahogy azt nem lehet megoldani, hogy gyorsabban mennyen 165 km/h-nél? :-) tudom, mennyek NFSezni, de kíváncsi volnék -
perico #8132 Hello segitsen valaki!Nem tudom belőni a kormányomat!Minden jó,gáz,fék,stb,csak a balra,és a jobbra kanyarodáshoz,nem lehet hozzárendelni,semilyen parancsot.Más játékban tökéletesen működik. -
#8131 "Sok tehetséges ember van akik feldobhatják a gamát,kissebb-nagyobb változtatásokkal,és egész pofás kis játék lehet ebből. :)"
Akkor én miért a kiadónak fizessek a játékért?:) -
#8130 kódok vannak a játékhoz? a régi kódok nem jók, de a konzolt engedélyeztem már. -
#8129 a próféta szóljon belőled ! -
#8128 Igen részben igazad van.. :)
Az hogy semmit,picit túlzás.
Kaptunk egy mondhatni stabil grafikai motort,ami nem fagy le,és dob ki percenként valami sz@ros hibaüzenettel.Kaptunk egy mondhatni jól modolható alapot.(olyan mint az rFactor..)
Sok tehetséges ember van akik feldobhatják a gamát,kissebb-nagyobb változtatásokkal,és egész pofás kis játék lehet ebből. :) -
#8127 én is oszom ezt a véleményt,sokkal többet is kilehetett volna hozni ebből a gaméból ! de a csehek hozták a formályukat. nem fura hogy minden van csak Budapest nincs ? talán 56 ? -
#8126 egyet tudok érteni!! -
#8125 Jó lehetne ez a játék, de unalmas. Egyhangú minimál részletességű útszakaszok... Pedig millió lehetőség lenne benne.
- Semmi interakció. Baleset, terelések, konvojban való szállítás, semmi. - Hamár aludni kell, táplálkozni miért nem?
- Minek van eső, ha nem zavar semmiben? Nem csúszik az út, ablaktörlőt bekapcsolva mintha nem is lenne.
- Reflektorral közlekedek miért nem kapok büntit vagy miért nem dudálnak?
- Nincs minimális törésmodell sem. (ezen még túlteszem magamat)
- Nincsenek kis/nagyvárosok (max 4 utca a célvárosokban)
Az egész játék arról szól, hogy éhbérért A-ból B-be vezess egyhangú szakaszokon. Egyszer tankolsz, egyszer alszol, egyszer bekapcsolod az ablaktörlőt, mert miért ne, felkapcsolod a lámpát, habár anélkül is jól látsz éjszaka.
Sokat vártam, nem kaptam semmit. -
#8124 Huhh,ezt nagyon benéztem...
Tényleg a kormánynál kellett, csak a disabled feliratot azt hittem hogy a holtjátékokra érti :S
Köszi :D