140239
Euro Truck Simulator
-
#8243 Ezt nem hiszem!! Max egy még nyár elejit! az is ugyanitt készült! mivel ez Irun és San sebastian között van! S.S. és Irun között építik az utat!! már lassan 3 hónapja! azóta itt dugók vannak! még KB 2 hónapig ez lessz! De sztem elég ennyi OFF-ból -
#8242 ezt a képet mintha már láttam volna valahol -
#8241 A teljes ETS mikor jelenik meg? Mert mára van irva a megjelenése:D
-
#8240 Aki most spanyolba fuvarozik vagyis ott jár, te most komolyan élőben tolod a fuvarozást?:D -
#8239 honnan lopod a netet? :D -
#8238 Télleg! az ETS-hez ninen ilyen super space cab-os daf 95 xf?? -
#8237 Köszönöm! -
#8236 na akkor balesetmentes közlekedést :D -
Solt #8235 Szart a kerekek alá! -
#8234 Spanyolba vagyok! éppen egy kisseb torlódás van de nem halok bele! ráérek net-ezni!!
-
#8233 Merre jársz Töki??? Linkelj már be egy képet! -
#8232 Húúú! 8 évvel ezelött ugyanilyen kamionom volt! amíg Gyuri bácsi megnem vette! -
#8231 Nem nagyon szeretnélek megsérteni de a Volán tefunak kék volt a pót és abban sárgával a név! nem???
-
#8230 Naaaa!!
Végre egy jó hír!
És privát lesz? -
#8229 Hát kíváncsi leszek az első véleményre attól aki elsőnek megveszi.
Rádió,utak stb belekerült e?! -
#8228 "látogass meg gyönyörű városokat" hat ez meg viccnek is durva....1 kaptafara keszul 2 utca az osszes "varos" :D:D:D -
#8227 nagyon szépek honnan lehet ezeket letölteni??? -
#8226 A mai nap folyamán kezdik kiszállítani az üzletekbe az eredeti példányokat.Hír -
#8225 ne ugassá majom -
perico #8224 Hello!Miért van az,hogy teljesen egyenes uton,gondol egyet az auto,és vagy balra,vagy jobra hirtelen elkezd húzni??? -
#8223 Attól függ melyik mentésben akarod át állítnai a pénzösszeget. Mondjuk az elsőben. Itt megnyitod a game.sii-t és ott találsz egy ilyen sort:
bank : _nameless.04EF.A468 {
money_account: 99949431 (nekem ennyi )
Az számok helyére bármit írhatsz, értelemszerűen a 99.999.999 az érdemes mivel ez a legtöbb berakható érték, tahát maximum 9 számjegyű összeget lehet brakni. PÁ! -
#8222 nemszóltam -
#8221 honnan van meg news tandeme? -
Ez nagyon széplet -
#8219 Nálam készül, ede is, turbo is. -
#8218 mennyibe kerül egy kamion? Van 100.000 e- valahol irta a truck simportalon hogy valamilyen game.sii kell megnyitni jegyzettömbbel és átirni az összeget.
Pontosan hol kell átirni? -
#8217 Ez nem is rossz ötlet :) Haulinhoz és PTTM-hez már van. -
Daza500 #8216 Mostmár senkinek, egy másik oldalon megtaláltam. -
#8215 ez kiunek irtad? -
Daza500 #8214 Véletlen nyomtam rá a válasz gombra, elnézést érte. -
Daza500 #8213 ööö...lehet, hülye kérdés, de ha tényleg megjelent, akkor miért van a drága eutrucksim.com-on az a jelenség, hogy az ÖSSZES letöltő link hibás ? -
#8212 nem tudom, szerintem amikor elindítom a játékot, akkor a kis ablakba mit kell választanom?: ARB1, ARB2, A2XX, ARB minőséget? Eddig a ARB1 közepes minőségűvel ment. tehát nem sötét a képernyő eceterá... - a Directx X.9.0c birja a játék? -
Vlala #8211 Csináljunk RÁBA kamiont :) -
#8210 "...Mivel munkám során elég sokat vagyok kamionok közt ..."
"...Ezúttal kérek mindenkit akinek megvan a tehetsége a minőségi munkára, hogy ha lehet MAGYAR szállítmányozás névjegyeit használja munkája során. Ezzel is megmutatva eme játék rajongótáborának, hogy mi magyarok igen is tudunk, és itt vagyunk!..."
Ha adsz rólunk képanyagot, logót, stb, stb, akkor megpróbálok ehhez hozzájárulni...
-
#8209 KORMÁNY BEÁLLÍTÁS (gyengébbeknek kik már ismerik a keresőt az oldalon)Lényegtelen szerintem, hogy milyen a kormányod. Ha a Windosban kalibráltad akkor csak a játékban kell belőni. A Controller menüben van három sor asszem (munkahelyről írok) ahova Deaktiven van írva. No már most, ha odakattintasz eltűnik a felirat (érdemes a beállítások ideéig a magyarosítást feldobni, utánna ne mert kibasz amikor lerakod a fuvart) és eltekered a kormányt a megfelelő irányba és már vette is az adást. Ugyanígy kell a pedálokkal. Utánna már a csúszkával belőheted az érzékenységeket. Ha pl.:ALT + TAB-al kilépsz a winamphoz és visszalépés után a kormány csak akkor reagál ha full eltekered akkor menj ki az opciókba és a kormány érzékenységén egy hajszálnyit állíts és ugyanolyan lesz mint előtte. És ha játék közben a winfos lekapcsolja az USB-ről a kormányát, (így jártam Brüsszel - Frankfurt között) em tudom mit kell csinálni, de ne legyél ideges, mert a játék minden fuvar után ment -
Neton #8208 Hajrá. :) -
#8207 Szasztok! Nemrég játszom az ETS-el, de bámulatos, hogy egy két ember kreatív munkájával mennyire fel lehet dobni a játékot! Mivel munkám során elég sokat vagyok kamionok közt engem is elkapott az alkotási láz, melyet csak a Zmodeler ismeretlensége korlátoz. Emiatt a játék miatt kormányt is vettem! Rengeteget tanultam ebből a fórumból is. Ha időm engedi belemélyedek a Zmodelerbe és remélem még magasabbra emelhetem a "magyar fémjelzésű" módok, gépek, összetevők áriáját. Mivel ez az első kommentem, nem reménykedem "meghallgatásra" elolvasásra, ami annak tudható be hogy kérdéseimer a keresőn keresztül próbáltam kielégíteni és igyekeztem a topik légkörét nem nyomasztani. Bár az alapjáték elég korlátolt viszont nyitott az új dolgok befogadására igen nyitott. Nekünk felhasználóknak kell ezt az űrt kitölteni kreativitásunkal! Ezúttal kérek mindenkit akinek megvan a tehetsége a minőségi munkára, hogy ha lehet MAGYAR szállítmányozás névjegyeit használja munkája során. Ezzel is megmutatva eme játék rajongótáborának, hogy mi magyarok igen is tudunk, és itt vagyunk! -
Neton #8206 Én azt nem értem, hogy a csehek nem jártak sosem autópályán? Milyen idiótaság már, hogy az autópálya lehajtóknál beszűkül a 3 sáv? Kb mindenhol európában a leálló sávból megy ki a lehajtó. Nem is beszélve arról, hogy ilyen éles szögű kanyarok mellől miért hiányzik a szalagkorlát? S akkor már azt sem kérdezem meg, hogy miért nincs 50 méterenként az a kis fehér bólya az autópálya mellett? Hangfogók hol vannak, nem is beszélve a felüljárókról, SOS telefonok, kilométer táblák, stb stb. Na igen, miért kerül a benzin ugyanannyiba olaszban, mint németben? Ezeket szerintem lehetne moddolni, mert sokkal nagyobb fun lenne. Főleg, ha lenne benne több kamion, jobb hangok, stb stb. Szeerintem dolgozhattak volna még rajta a srácok úgy fél évet, hogy király legyen, bár ezért a pénzért ennyire futja. Ezt megértem én, de hát azért akkor is... Tény, hogy unalmas a játék, viszont legalább van benne kihívás. :) -
#8205 A rotruckers - en van v8 - as hang!!!Én egy picit hozzápiszkáltam már hogy mondjuk az alap Scania ne azt a kürtöt használja meg ilyenek és amúgy szerintem nagyon jó az a hang!!
Én úgy tudom hogy nincs időkorlát!!! -
#8204 hali!
Ebben nincs időkorlát? annyi időm van leszállítani az árut amennyit akarok?