140239
Euro Truck Simulator
-
#9607 már el is tiltották, azér nem ír -
First Aye #9606 Te beszélsz....
ENNYI !! -
#9605 jó nagy szívlapáttal -
#9604 bá,ez pudvának ment :D -
#9603 Rocco mondta a #9587hsz-ben... -
#9602 ott van, hogy "Válasz 'V43 1105' üzenetére (#9591) "
-
#9601 :DDDD
Álljunk már le mi is,elvégre a nagypofája ettől nem fog megszűnni,ugyanúgy be fog ugatni mindenkinek ok nélkül,már késő,kisebb korába kellett volna nevelni,de valahogy elmaradt... -
pudvapappa #9600 ez kinek szólt?" de pro vagy"
azt hiszed ez menő beszólás? :DDDD jurassicfail -
#9599 melyiket? -
#9598 édes anyukád aládtolta a duálkórt és akkor itt már feszíteni kell ám -
MISIKE1992 #9597 szijasztok ezt scaniat honan lehet le tölteni?
-
#9596 " de pro vagy"
azt hiszed ez menő beszólás? :DDDD jurassicfail -
#9595 na most ezzel a magas szintű hozzászólással fényezed magad, hú te beszólsz mindenkinek, az ilyen szennyeket kéne törölni, mint amilyen te vagy :) -
pudvapappa #9594 -
#9593 titánok harca... -
pudvapappa #9592 Most mit veszekedtek nem hogy örülnétek neki hogy van egy penge játékunk vagy ha veszekedni akrtok akkor ne itt!! -
#9591 Hajrá (= -
#9590 Asszem 80év Bann-t kapnák ha leírnám h. te mi vagy... -
#9589 mér nem? mer majom vagy kutya helyett?:DDD -
#9588 Erre ott a valóság,de ahhoz túl gyáva,csak a neten nagymenő... -
#9587 :D de pro vagy :( -
#9586 mi a fasznak teszed itt a nagymenőt? élvezed hog kötözködsz másokkal? erre van külön topik tekeci -
#9585 Mér te mennyi vagy???
14-15??
Én meg 13 szal azzal az egy-két évvel én nem ugatnák... -
#9584 ne bazdmegolj, mer anyukád meglátja azt eltilt a géptől .. -
#9583 14 év alatt az életkor :DD asd ne ugassál már^^... -
#9582 És te mit ugatsz be mindenkinek???????
Hülye kis köcsög... -
First Aye #9581 Akkor minek írsz hülyeségeket bazdmeg ? -
#9580 És kinem szar le téged? Mit ugatsz bazdmeg? ^^ valami kinja van ám szótár.. -
#9579 Rocco ezek saját képek?mert sztem faják nagyon.. -
#9578 Mi csak boszorkányt űzünk :DDD
Amúgy én abbahagyom,csak fogja vissza magát ez a két .... és ha nem tudnak értelmeset hozzáfűzni vmihez akkor maradjanak csendben. -
#9577 haggyadmár hol igaz..csak rajoskodik :D
de amúgy fejezzétek már be -.- nem elég ez a sok nyomott ide, még ti is kezditek.. -
#9576 Szívesen válaszolnák de nemtok németül,én csak kamionoztam cél nélkül,vittem az árukat,aztán meglett a kezdő :D -
#9575 *várost -
#9574 és így akarsz bosszútálni vagy mi a halál? amúgy meg nem egy hsz-ed volt ilyen. -
#9573 Off/
Leho94 adatlapján találtam:Hobby:lajosmizse city rongálása , vonat tagelése.
Nagyon gratulálok h. ilyen büszke vagy rá h. még a neten is kiírod...
Ha legalább tudnál graffitizni akkor ok.
De amig csak pancser tagelésre futja nem kéne szétb@szni a város meg a vonatokat...
On/ -
#9572 Nem egy hsz-en,mióta ittvok a topikba idegesít a trágár viselkedésed... -
#9571 engem is oltottak régen .. de most 1 kva hszen flameltek megin -.-" -
#9570 te is bazdmeg, adod itt a nagyfejet, mintha viccesek lennének a beszólásaid, ahelyett, hogy összeszednétek magatokat és nem csak a seggeteket vakarnátok a bőrszékbe. -
#9569 mondtam, hogy szedd le az angol verziót :) -
#9568 hát azért nézz magadra. beírtok annyi faszságot (nem csak te), ugyan egykorúak vagyunk, de nem állok le :DS:SAD:ASD:ADSAS:DDAS:DSA:DSA:ASD:DSA:ASD:ADS:DSA:DSA:ADS:DXDXDXDXDDCXXDDLOLLOLOLOLXDXDXDXXDXDDXXDLOLOADS:DSA:SDA:ASD:DS:A:SDA:DSA:ADS-olni.
Valaki berakja a munkáját, megdolgozott vele, ráadásul nincs rajta sok kifogásolni való, aztán zúdítjátok itt rá a fost. te/ti is kezdtétek valahogy, mikor a szaros pelenkát vakarták ki alólad? az idősebb nem szólt oda neked se. ráadásul aki képet rak be az nem is kérdez lámaságokat.