140239
Euro Truck Simulator
-
djgala #9887 -
djgala #9886 -
max100 #9885 Hali!
Itt az 5 szint:
Legyen 1 másik "A" osztályos kamionod.
Szállíts sértetlen rakományokat a felsorolt cégeknek(15 cég).
Keress 300000 Eurót(hiába írod át a pénzedet csak a megkeresettet veszi figyelembe!!!)
Szállíts le 12 veszélyes rakományt sérülés és közúti szabálysértés nélkül.(Ajánlom:Prága-Frankfurt útvonalat!)
Tökéletes európai szállítás európa összes városába sérülés és közúti szabálysértés nélkül.
Na sok sikert hozzá! -
#9884 Egyszer írom le a dolgokat úgyhogy ezek után ne kérdezzétek!!Használjátok a keresőt, és ha új emberek
kérdezik ezek után akkor tanácsoljátok nekik is ezt!!!!
Tehát:
Skinek készítése, skinezés, átfestés, festés, rendszám (csak hogy a keresésnél több féle variációra is
feldobja ezt a hozzászólást is :-) )!!!!!
A .scs kiterjesztésű fájlok lényegében tömörített fájlok!Így pl Total Commander (továbbiakban TC) - el
simán lehet bennük túrkálni!!A lényeg hogy a TC -> Beállítások -> Általános Beállítások -> Zip-tömörítő
résznél a tömörítési arány az egyéb legyen és NULLA legyen mellé írva!Tehát hogy a tömörítési arány semmi
legyen (jó magyarosan :-) )!!Így már biztonsággal lehet a .scs fájlokban túrkálni!!Csak simán álljatok rá
a fájlra és enter!!Bele kell lépnie a TC-nek!!Itt különböző fájlszerkezeteket fogtok találni!Mindig a
vehicle könyvtárban lesznek a nektek szükséges cuccok a truck illetve a trailer_eu alkönyvtárban, attól
függően hogy kamiont vagy pótkocsit akartok festeni!A kamionoknál általában a color, bodypaint, paint,
nevű dds fájlok szoktak magának a kamionnak a festései lenni!A numme, numar és ehhez hasonló dds fájlok a
rendszámok meg ilyenek!A pótkocsiknál a festések általában a vállalatok neveivel egyeznek meg (euroacres,
eurogoodies stb )!!A dds fájlokat pl a Nero PhotoSnap Viewer progival tudjátok megnézni!De ezzel csak
megnézni tudjátok!Ha van a gépeteken Nero (tudjátok a CD/DVD író progi) akkor valószínüleg ez is
lesz!Ezeket a fájlokat a DXTBmp nevő progival tudjátok szerkeszteni!!A .scs fájlból kimásoljátok azt a
skint amit szerkeszteni akartok!Megnyitjátok a DXTBmp - vel majd kiválasztjátok a külső szerkesztő
programot (mspaint - igen a jó öreg paint :-) , PaintShopPro, PhotoShop, egyebek) !!!Ezt csak egyszer
kell megcsinálni a következő indításnál már tudni fogja hogy melyik a külső szerkesztő progi!Elvileg :-)
!Szóval!Ha megnyitottátok a dds fájlt a DXTBmp - vel utána Image -> Send to Editor!Ekkor elvileg
megnyílik az általatok kiválasztott külső progival a fájl (a kép) amit már tudtok
szerkeszteni!Átrajzolgatjátok, átfestitek ahogy tetszik!Utána ELMENTITEK ada ahova felajánlja!!Ezt a
külső progit bezárhatjátok!Utána DXTBmp - ben Image -> Reload after Edit!!!!!!EZ FONTOS!!Ekkor elvileg
látni fogjátok hogy lecseréli a festés az eredeti helyett!!!Ezek után File - menü -> Save!!Írjátok felül
az általatok megnyitott dds fájlt!!DXTBmp bezár!Utána másoljátok vissza a .scs fájlba oda ahonnan kimásoltátok és írjátok felül az eredetit (amit kimásoltatok)!!Ezért fontos hogy a tömörítési arány 0 legyen mert a . scs fájlba való másolásnál (mivel egy tömörített fájl) ha van beállítva tömörítési arány akkor változna a fájl mérete (kisebb lenne az eredetinél) és akkor nem működne!!Lehet így is változni fog a mérete de ha az elején a TC - ben beállítottátok úgy ahogy mondtam akkor ne törődjetek vele mert tuti jó lesz!!!A pótkocsik festésénél, rendszámoknál minden egyes dds fájl szerkesztésénél így kell eljárni!!!!!
Remélem érthetően lett leírva a dolog és hasznát veszitek :-) !! -
#9883 Ja, na basszus, tudtam hogy elfelejtek valamit!!Ahhoz hogy az XF105 - nél előcsaljátok a Wabis festést természetesen fehérre kell festeni a gépet!!! -
#9882 ha már rendszám, legalább jól megcsinálnátok :\
-
#9881 Ja na igen, én is teszek már be egy két egyedi rendszámot:
A 007 nem véletlen :-) !! -
#9880 Nem tudom hogy valakinek szüksége van - e még rá, de sokan kérték már úgyhogy gondoltam összeírom!!!Én
még csak a 4. szinten járok úgyhogy nyílván csak eddig tudom még leírni!!!
Szóval a különböző szintek követelményei:
(Angol verzióból fordítottam szóval, ha valamit elírtam akkor bocsánat!)
1. szint:
-Szállíts 2 sértetlen szállítmányt ugyanahhoz a céghez.
-Szállíts bármelyen árut 4 különböző céghez.
-Vezess 6000 km - t fuvarral.
-Szerezz 25000 Euro - t.
-Szerezz engedélyt 1 új országhoz.
2.szint:
-Szállíts 3 db ADR-3 - as árut.
-Vezess 11000 km - t fuvarral.
-Szerezz 70000 Euro - t.
-Szállíts árut 6 különböző céghez, sértetlenül.
-Szerezz engedélyt 3 új országhoz.
3.szint:
-Vegyél egy B osztályú kamiont.
-Szállíts 2 db ADR-2 - es árut.
-Vezess 16000 km - t fuvarral.
-Szállíts 12 sértetlen árut akármilyen céghez.
-Szerezz engedélyt 5 új országhoz.
4.szint:
-Legyen a tulajdonodban ( :-) ) egy teljesen tuningolt A osztályó kamion.
-Szerezz engedélyt az összes országhoz.
-Szállíts közlekedési kihágások és sérülések nélkül árut 101 órán keresztül.Állásidő nincs benne csak a
tényleges vezetési idő.
-Szállíts mindhárom ADR - es áruból 1 -et sértetlenül és közlekedési kihágások nélkül.
-Szállíts akármilyen sértetlen árut a következő városokba: Varsó, Bécs, Bern, Róma, Madrid, Párizs, Brüsszel, Berlin, Prága.
Nos, remélem hasznát veszitek. -
#9879 Na most!!Én csináltam az XF105 - höz egy Wabis skint (3 perc alatt dobtam össze úgy nézzétek)!!!!!Viszont sajnos nem állt módomban letesztelni mert nekem már van a játékban egy kamion (MB Actros 1844L) amivel ez szerintem ütközne és nem fogom kivenni a játékból azt, ennek a kedvéért :-) !!Szóval akinek megy az alap XF 105 az nézze már meg légyszi és tegyen fel képeket ide hogy meg tudjam nézni milyen is lett!!!Köszi!!(Mindenki csak saját felelősségére használja ha valamit elcseszne a játékban akkor bocsika :-) !!!)
Wabi_Daf_XF105_By_Kalee -
#9878 A 95XF-es DAF - hoz nincs Wabis skin ha jól tudom!!!Nem??Legalább is ahhoz amit te tettél be abban nincs!! -
#9877 Elb*sztam az alagutasat na re :
:D -
#9876 Na a képek !
Alagút :D " tekerd le az ablakot és gázfröccsöt neki !
Duruzsoljon a v8 "
-
#9875 hova mestsem a letöltött TRAINEKET?? Van Skins mappa az hová? -
#9874 Most mondjátok meg
Miért lép ki magától ki ez szar.Már unom!Mi az orvoság erre!!!Lécci segitsetek! -
Elsö rendszám probálkozás -
#9872 F3
-
#9871 Kiválasztom a listából,és ott benyomod a jegyzettömböt... -
Mack Matyi #9870 Hali!
a Dokumentumok/ETS/save/1/game.sii-t nem nyitja meg, hanem kiírja, hogy a "Windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt"... Mit kíván tenni ?
1.webes szolgáltatással megkeresem a progit
2.kiválasztom a listából -
#9869 Miért van az,hogy kiveszek a bmp-t a kamion mappábol,szerkesztem dxtbmp-vel(rendszám) utánna felülirom az eredetit amit kiszedtem és nem jelenik meg a kamionon?Azt irja nem sikerült a rajzolás.De ha azt nyitom ami kint van az meg jó.Nem értem..Valaki okoságot -
#9868 Szögedi :D -
#9867 Hoppá! Ez kétszer ment. -
#9866 Mögvan!!! -
#9865 Mögvan!!! -
#9864 Honnan is lehet a new texture modot letölteni? Valahol láttam, de hol...? -
#9863 Megvan soory
-
#9862 Ki tudja,hogy a névtáblát a szélvédön hol keressem?file?Pl Stralis -
#9861 amugy itt mindent megtalálsz..http://htst.hu/index.php -
#9860 Hát nekem sajna a DAF nem jelenik meg..A kamionboltban a Magnum neve helyén a DAF felirat van,de a kamiont nem teszi be.. -
#9859 Hát sok esöt még nem láttam :D
Hát ha én azt tudnám.hogy honnan szedtem le..pfffff,valahol itt olvasgatás közben találtam meg én is.De ha privátban elküldöd az msn ed akkor átküldöm,vagy lapozgass vissza. -
#9858 nm :) -
#9857 Válasz gomb. -
#9856 Jó volvo !Majd holnap dobok fel még a Daf om ról ! -
#9855 betudod nekem linkelni a textura packot?Amúgy az élethű eső mmód megvan? :) -
#9854 KÖSZI ZSOZSO :: -
#9853 Jó kis volvo. -
#9852 Igen textura pack rajta van. -
#9851 nagyon tetszik az a napfény....ez alapból benne van? :D
Vagyis ez az árnéykok,meg ezek.... :)
Vagy pedig valami textura packod van? :) -
#9850 oo köszi.. A kis csunya:)) -
#9849 -
#9848 Próbáld meg itt!!