140239
Euro Truck Simulator
  • kalee
    Kövezzetek meg de sajna nem szeretem a Magnumot bár a Vega az nem rossz!Scania meg MAN fan vagyok!!!De mindezek fölött áll az IVECO!!!!!Mindörökké T.I.R. :-) :-) :-) !

Viszont ha megmondod melyik Magnumhoz szeretnél és miylen skint megpróbálok neked csinálni!!
  • Töki222
    Valaki próbálkozott már új városok létrehozásával, mert szeretnék egy új mapot csinálni de nem nagyon sikerül már annyit elértem hogy kihagyta a helyét a map editorban de semmi más!!! Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Hakan
    A magnumra nem csináltál még skint?:)
  • kalee
    :-)
    Meglehet!
    Annyira én sem vágom azért a dolgokat de látod átfesteni át tudok és át is szoktam egy két dolgot!Viszont ha mondjuk a légkondira gondolsz meg a kürtökre azok lehet tényleg nem annyira jók!
  • Hakan
    Én nem vágom az ilyen dolgokat, de szerintem ennek a kamionnak alapból rossz a textúrája nem?
  • kalee
    :-) :-) :-)
    Végre!Nagyon köszönöm!!A színe lehet tényleg nem túl jó de legalább a felirat jó helyen van :-) !!
  • gyemant04
    tudom
  • Hakan
    Nem én csináltam csak neki raktam be mert kíváncsi volt hogy nézik amit csinált
  • gyemant04
    ne fehérre fesd, hanem szürkére...
  • Hakan
  • jvl445
    Aha erre gondoltam!!!Köszönöm szépen!
  • kalee
    Hogy hogy semmi textúra nincs rajta!!?? F10-el csinálj róla képet és tedd be ide!!!
  • MikeMouse
    Nos. A wabis póttal kilép a játék a DFA-nak pedig elég érdekes a grafja. Semmi textura nincs rajta.
  • Toby0501
    Remélem erre gondoltál! (ha ez sem lenne jó, próbáld újabb winrar-al)
  • jvl445
    Valaki nem tudná felrakni az EU Map 3 a RapidShare -ra???Akinek meg van.
    Jo lenne mert ahonnan le lehet tölteni az nem jo.Mindig hibát ir ki!
  • MikeMouse
    Na és innen hogy tudom leszedni a kamiont? Free izére kell kattintani? A pótokat is csak simán be kell másolni a modba?
  • kalee
    Parancsolj!
    Wabi_Daf_XF105_By_Kalee
    Ha már megnézed és működik is akkor légyszi képet tegyél már be róla ide a fórumba mert igaz hogy én csináltam de még nem is láttam milyen lett :-) !!

A póthoz meg itt a link:
    Wabi
  • MikeMouse
    Üdv. Hát nagynehezen rávettem magam ismét eme gyöngyszem feltelepítésére mikor megláttam micsoda gépekkel játszotok :) Valami Wabis skint, kamiont honnan tudnék tölteni? Transdanubiást nem csinált valaki véletlenül? :)
  • leho94
  • gyemant04

• jvl445
    Mondjatok már egy olyan linket ahonnan le lehet tölteni jó az EU Map 3.
  • gyemant04
    Krone cool liner
  • Sordoran
    8500-as? hát elvinné a játékot, de amúgy egy nagyon alap kari, jövőben törölheted vele a segged... magyarán egy nagyon alsó kategóriás kártya
  • kalee
    Olvass vissza!Vagy alul használd a keresőt, keress rá a rendszám, letöltések, kamionok szavakra és próbálkozz!!
  • kalee
    Kérdezni is pont ezt akartam :-) !!!Ez melyik pót??
  • kalee
    Pont ezt akartam én is "mondani"!!Ez a kép kuva jól néz ki!!
  • MaxPayne
    Hogy tudtok és mivel csináltok rendszámtáblákat? honnan és hogy tudok letölteni kamionokat? és hogy tudom őket betenni játékba?
  • Töki222
    Sziasztok! Valaki mondana véleményt az nvidia GF 8500 GT 512mb-os videó kártyáról mert ilyen lenne az új kártyám és kíváncsi vagyok hogy jó-e a game-hez???
  • fulcrum falcon
    Ez melyik pót? Meg ha van link azt is elfogadnám :D
  • nono 26
    jó kép ezis!És köszi a választ!!!
  • V43 1105

Köszi srácok ;DD

Nono, index : Ú, meg Ő asszem ..
  • nono 26
    index az melyik gombal müködik?
  • Krapo
    Zsír képek Rocco ! Valaki Magnum 550 dxi -jatekhoz ? 2-es szerias
    vagy ha konvertalni haulinbol tudná nekem az jó lenne !
    A mai nap termése --->

Előzés :D a vége majdnem csattanás lett :P
  • nono 26
    nagyszerű képek
  • V43 1105

• Quiksilver
    Sziasztok tudja vki h honnan lehet leszedni MAN kamionhoz interior-t? vissza néztem a hsz-ben és meg is találtam csak ami ott van link az csak a File Front-ot hozza be nekem. előre is köszi
  • ronso
    Az a kamion ott hátul,az uj Renault,nem tudom miért igy jelenik meg,de ha közelebb ér akkor megjavul a grafikája.Meg azt sem tudom,hogy miért dob ki a játék ha olyan pótot akasztok le amit megvariáltam.szerintetek?
  • AudiQuattro
    vagy viszcat valami? XD
  • AudiQuattro
    XDDDDDDDD
  • leho94
    nekem pónis kell :C