140239
Euro Truck Simulator
-
#10048 Kövezzetek meg de sajna nem szeretem a Magnumot bár a Vega az nem rossz!Scania meg MAN fan vagyok!!!De mindezek fölött áll az IVECO!!!!!Mindörökké T.I.R. :-) :-) :-) !
Viszont ha megmondod melyik Magnumhoz szeretnél és miylen skint megpróbálok neked csinálni!! -
Töki222 #10047 Valaki próbálkozott már új városok létrehozásával, mert szeretnék egy új mapot csinálni de nem nagyon sikerül már annyit elértem hogy kihagyta a helyét a map editorban de semmi más!!! Segítségeteket előre is köszönöm! -
#10046 A magnumra nem csináltál még skint?:) -
#10045 :-)
Meglehet!
Annyira én sem vágom azért a dolgokat de látod átfesteni át tudok és át is szoktam egy két dolgot!Viszont ha mondjuk a légkondira gondolsz meg a kürtökre azok lehet tényleg nem annyira jók! -
#10044 Én nem vágom az ilyen dolgokat, de szerintem ennek a kamionnak alapból rossz a textúrája nem? -
#10043 :-) :-) :-)
Végre!Nagyon köszönöm!!A színe lehet tényleg nem túl jó de legalább a felirat jó helyen van :-) !! -
#10042 tudom -
#10041 Nem én csináltam csak neki raktam be mert kíváncsi volt hogy nézik amit csinált -
#10040 ne fehérre fesd, hanem szürkére... -
#10039 -
#10038 Aha erre gondoltam!!!Köszönöm szépen! -
#10037 Hogy hogy semmi textúra nincs rajta!!?? F10-el csinálj róla képet és tedd be ide!!! -
#10036 Nos. A wabis póttal kilép a játék a DFA-nak pedig elég érdekes a grafja. Semmi textura nincs rajta. -
#10035 Remélem erre gondoltál! (ha ez sem lenne jó, próbáld újabb winrar-al) -
#10034 Valaki nem tudná felrakni az EU Map 3 a RapidShare -ra???Akinek meg van.
Jo lenne mert ahonnan le lehet tölteni az nem jo.Mindig hibát ir ki! -
#10033 Na és innen hogy tudom leszedni a kamiont? Free izére kell kattintani? A pótokat is csak simán be kell másolni a modba? -
#10032 Parancsolj!
Wabi_Daf_XF105_By_Kalee
Ha már megnézed és működik is akkor légyszi képet tegyél már be róla ide a fórumba mert igaz hogy én csináltam de még nem is láttam milyen lett :-) !!
A póthoz meg itt a link:
Wabi -
#10031 Üdv. Hát nagynehezen rávettem magam ismét eme gyöngyszem feltelepítésére mikor megláttam micsoda gépekkel játszotok :) Valami Wabis skint, kamiont honnan tudnék tölteni? Transdanubiást nem csinált valaki véletlenül? :) -
#10030 -
-
#10028 Mondjatok már egy olyan linket ahonnan le lehet tölteni jó az EU Map 3. -
#10027 Krone cool liner -
#10026 8500-as? hát elvinné a játékot, de amúgy egy nagyon alap kari, jövőben törölheted vele a segged... magyarán egy nagyon alsó kategóriás kártya -
#10025 Olvass vissza!Vagy alul használd a keresőt, keress rá a rendszám, letöltések, kamionok szavakra és próbálkozz!! -
#10024 Kérdezni is pont ezt akartam :-) !!!Ez melyik pót?? -
#10023 Pont ezt akartam én is "mondani"!!Ez a kép kuva jól néz ki!! -
#10022 Hogy tudtok és mivel csináltok rendszámtáblákat? honnan és hogy tudok letölteni kamionokat? és hogy tudom őket betenni játékba? -
Töki222 #10021 Sziasztok! Valaki mondana véleményt az nvidia GF 8500 GT 512mb-os videó kártyáról mert ilyen lenne az új kártyám és kíváncsi vagyok hogy jó-e a game-hez??? -
fulcrum falcon #10020 Ez melyik pót? Meg ha van link azt is elfogadnám :D -
nono 26 #10019 jó kép ezis!És köszi a választ!!! -
Köszi srácok ;DD
Nono, index : Ú, meg Ő asszem .. -
nono 26 #10017 index az melyik gombal müködik? -
#10016 Zsír képek Rocco ! Valaki Magnum 550 dxi -jatekhoz ? 2-es szerias
vagy ha konvertalni haulinbol tudná nekem az jó lenne !
A mai nap termése --->
Előzés :D a vége majdnem csattanás lett :P
-
nono 26 #10015 nagyszerű képek -
-
#10013 Sziasztok tudja vki h honnan lehet leszedni MAN kamionhoz interior-t? vissza néztem a hsz-ben és meg is találtam csak ami ott van link az csak a File Front-ot hozza be nekem. előre is köszi -
#10012 Az a kamion ott hátul,az uj Renault,nem tudom miért igy jelenik meg,de ha közelebb ér akkor megjavul a grafikája.Meg azt sem tudom,hogy miért dob ki a játék ha olyan pótot akasztok le amit megvariáltam.szerintetek? -
#10011 vagy viszcat valami? XD -
#10010 XDDDDDDDD -
#10009 nekem pónis kell :C