140239
Euro Truck Simulator
  • RoR zsozso
    Igen egy másikat....
  • mkapas
    mert azt irták hogy egy MÁSIK A osztályosat!
  • RoR zsozso
    Kell venned egy A osztályos kamcsit.
    Most ezen mit nem értesz??
  • mkapas
    sziasztok nekem olyan kérdésem van hogy mester szinten az elsö küldetés elvileg az hogy legyen egy másik A osztályos kamion, de hogy lehet? mert ha vaeszek ujat akkor a régi helyére veszem:S
    valakinek valami ötlet? vagy az elsö küldetés nem is azt jelenti?:S
    nem tudom mert én ugy olvastam vissza és azt irták!
    elöre is köszönöm a segitséget!
  • ronso
    Köszi megcsináltam és jó lett
    minden müködik..
    Még 1 kérdés felmerült..miért nem találkozom az uton a betett kamionokkal?csak a gyáriak jönnek velem szemben..semmi más.
  • Rubio #10443
    Próbáld meg úgy, hogy az eredetit kitörlöd és a helyére teszed az általad készítettet! Én már találkoztam olyannal, hogy betettem a játékba egy új skint és mind a kettő ott volt a mappában (nem is értem, hogy hogy, hisz ugyan az volt a nevük, és csak akkor működött az új, ha az eredetit kitöröltem! Egy próbát megér, de ne felejcs el a base.scs fájlról előtte biztonsági másolatot készíteni! Sok sikert!
  • stipu
    köszönöm szépen!!!
  • wanlo
    ..(http://users.cwi.hu/ets/)..Itt minden kérdésedre találsz választ.
  • stipu
    Az előző hozzászólásomból kifelejtettem a gyönyörtől,hogy az én előttem hozzászóló képében szereplő kamiont szeretném a játékba bevinni. Csak az érthetőség kedvéért,gondoltam javítom magam. :)))
  • First Aye
    van 1 oldal amin csomó minden van segítség meg ilyenek kicsit olvass vissza vagy használd a keresőt!
    Bocs h nem linkelem be de már megyek aludni jó éjt!
  • stipu
    Halihó!
    Ez mekkora!!! Ezt honnan tudom leszedni és csak a mod mappába kell belerakni és utána kész? :) Segitsetek légyszi ,ma kezdtem ezt a játékot, és hihetetlenül tetszik. Olvastam hogy lehet valahogy pótkocsit festeni. Azt hogy lehet? milyen progi kell hozzá,vagy hogy? Válaszoljon valaki,aki tud ezekben a kérdésekben nekem segiteni.
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • wanlo

Dán levegő,hamarosan lehet koptatni a gumit:))))
  • Daza500
  • wanlo

Egy kis Mamburgi Melo :)))
  • RoR zsozso
    Fúú,most kemény vagy ám mer leszedted a fullt...szánalmas...legalább ne lennél rá büszke...
  • TaRka0107
    Egy meghívós torrent oldalról töltöttem le!!! Minek vegyem meg ha le is lehet tölteni??
  • jamesbond691
    Hali! Ez a "verda" elérhető valahonnan? :) Előre is köszi!
  • ronso

Mára elég,beálltam aludni..joccakát
  • RoR zsozso
    Ügyes vagy...Ülj le...eggyes...
  • DJKonya
    inkább vennéd meg pázmeg
  • akyyy
    hol?
  • RS
    És?
  • TaRka0107
    Am le lehet szedni teljesen magyarul a játékot!!:D
  • Dark05
    lol
  • RoR zsozso

Ezthogy?? :DDD
  • RS
    Román?
  • wanlo

Egy kis útszéli erotika:)))
  • RoR zsozso
    Szép!
  • Barcelona009
    Az a baj hogy nincsen neki rar. fájl
  • Krapo
    Köszi! :D
  • sombre
    szép:D
  • szufy
    Hali! leszedtem arról a német oldalról azt a fehér silo-t nem tudjátok véletlenül hogy melyik cégnél adja azt a pótot? a segítségeteket előre is köszönöm!
  • ronso
    Fene enné meg a gyári potkocsikat,hiába szedegetem ki a Base cs file-böl és festem át öket,visszamásolásnál nem irja felül öket és ugyanugy találkozom velük..Elba...ák a látképet..
  • RS
    Szerintem akkor a RAR-t rakd bele a mod-ba.
  • Barcelona009
    Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy amikor ezt a map-ot:http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=73&Itemid=2 letöltöm, akkor megjelenik egy "europe.bak" és egy "europe.mbd" nevezetű fájl, akkor azzal mit kell csinálnom? Mert a mod mappába csak scs. fájlokat lehet beletenni. Mit csináljak, hogy jó legyen, hova kell tennem?
  • V43 1105
    scs...
  • longhaul
    Hova kell a BDD FILE-T BETENNI? A CSC KIKELL BONTANI?
  • Krapo
    Katt a képre ! és szebb minőség! ( bocsi a minőségé ért de most építem át a gépem nem vmi jo a video kartyam most sory !)
  • Krapo
    Új interior !

még kell csiszolni rajta de nekem tetszik !
  • Barcelona009
    Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy amikor ezt a map-ot:http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=73&Itemid=2 letöltöm, akkor megjelenik egy "europe.bak" és egy "europe.mbd" nevezetű fájl, akkor azzal mit kell csinálnom? Mert a mod mappába csak scs. fájlokat lehet beletenni. Mit csináljak, hogy jó legyen, hova kell tennem?
    Nagyon megköszönném, ha valaki segítene!