140239
Euro Truck Simulator
-
#10448 Igen egy másikat.... -
mkapas #10447 mert azt irták hogy egy MÁSIK A osztályosat! -
#10446 Kell venned egy A osztályos kamcsit.
Most ezen mit nem értesz?? -
mkapas #10445 sziasztok nekem olyan kérdésem van hogy mester szinten az elsö küldetés elvileg az hogy legyen egy másik A osztályos kamion, de hogy lehet? mert ha vaeszek ujat akkor a régi helyére veszem:S
valakinek valami ötlet? vagy az elsö küldetés nem is azt jelenti?:S
nem tudom mert én ugy olvastam vissza és azt irták!
elöre is köszönöm a segitséget! -
#10444 Köszi megcsináltam és jó lett
minden müködik..
Még 1 kérdés felmerült..miért nem találkozom az uton a betett kamionokkal?csak a gyáriak jönnek velem szemben..semmi más. -
#10443 Próbáld meg úgy, hogy az eredetit kitörlöd és a helyére teszed az általad készítettet! Én már találkoztam olyannal, hogy betettem a játékba egy új skint és mind a kettő ott volt a mappában (nem is értem, hogy hogy, hisz ugyan az volt a nevük, és csak akkor működött az új, ha az eredetit kitöröltem! Egy próbát megér, de ne felejcs el a base.scs fájlról előtte biztonsági másolatot készíteni! Sok sikert! -
stipu #10442 köszönöm szépen!!! -
#10441 ..(http://users.cwi.hu/ets/)..Itt minden kérdésedre találsz választ.
-
stipu #10440 Az előző hozzászólásomból kifelejtettem a gyönyörtől,hogy az én előttem hozzászóló képében szereplő kamiont szeretném a játékba bevinni. Csak az érthetőség kedvéért,gondoltam javítom magam. :))) -
First Aye #10439 van 1 oldal amin csomó minden van segítség meg ilyenek kicsit olvass vissza vagy használd a keresőt!
Bocs h nem linkelem be de már megyek aludni jó éjt! -
stipu #10438 Halihó!
Ez mekkora!!! Ezt honnan tudom leszedni és csak a mod mappába kell belerakni és utána kész? :) Segitsetek légyszi ,ma kezdtem ezt a játékot, és hihetetlenül tetszik. Olvastam hogy lehet valahogy pótkocsit festeni. Azt hogy lehet? milyen progi kell hozzá,vagy hogy? Válaszoljon valaki,aki tud ezekben a kérdésekben nekem segiteni.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Dán levegő,hamarosan lehet koptatni a gumit:))))
-
Daza500 #10436 -
Egy kis Mamburgi Melo :))) -
#10434 Fúú,most kemény vagy ám mer leszedted a fullt...szánalmas...legalább ne lennél rá büszke... -
#10433 Egy meghívós torrent oldalról töltöttem le!!! Minek vegyem meg ha le is lehet tölteni?? -
#10432 Hali! Ez a "verda" elérhető valahonnan? :) Előre is köszi! -
Mára elég,beálltam aludni..joccakát -
#10430 Ügyes vagy...Ülj le...eggyes... -
#10429 inkább vennéd meg pázmeg -
#10428 hol? -
#10427 És? -
#10426 Am le lehet szedni teljesen magyarul a játékot!!:D -
#10425 lol -
Ezthogy?? :DDD -
#10423 Román? -
Egy kis útszéli erotika:))) -
#10421 Szép! -
#10420 Az a baj hogy nincsen neki rar. fájl
-
#10419 Köszi! :D -
#10418 szép:D -
szufy #10417 Hali! leszedtem arról a német oldalról azt a fehér silo-t nem tudjátok véletlenül hogy melyik cégnél adja azt a pótot? a segítségeteket előre is köszönöm! -
#10416 Fene enné meg a gyári potkocsikat,hiába szedegetem ki a Base cs file-böl és festem át öket,visszamásolásnál nem irja felül öket és ugyanugy találkozom velük..Elba...ák a látképet.. -
#10415 Szerintem akkor a RAR-t rakd bele a mod-ba. -
#10414 Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy amikor ezt a map-ot:http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=73&Itemid=2 letöltöm, akkor megjelenik egy "europe.bak" és egy "europe.mbd" nevezetű fájl, akkor azzal mit kell csinálnom? Mert a mod mappába csak scs. fájlokat lehet beletenni. Mit csináljak, hogy jó legyen, hova kell tennem?
-
#10413 scs... -
#10412 Hova kell a BDD FILE-T BETENNI? A CSC KIKELL BONTANI? -
#10411 Katt a képre ! és szebb minőség! ( bocsi a minőségé ért de most építem át a gépem nem vmi jo a video kartyam most sory !) -
#10410 Új interior !
még kell csiszolni rajta de nekem tetszik ! -
#10409 Sziasztok!Olyan gondom lenne, hogy amikor ezt a map-ot:http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=73&Itemid=2 letöltöm, akkor megjelenik egy "europe.bak" és egy "europe.mbd" nevezetű fájl, akkor azzal mit kell csinálnom? Mert a mod mappába csak scs. fájlokat lehet beletenni. Mit csináljak, hogy jó legyen, hova kell tennem?
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene!