140239
Euro Truck Simulator
-
#10808 kerekeket még helyre kell rakni
-
#10807 Ha a kamion kereskedésbe vagyok miért ad be fekete képernyőt Ide írj:[email protected] -
#10806 -
nono 26 #10805 köszi de valami diagnosztikai hibát ir és nem csomagolja ki -
bariihighzor #10804 hello.
nagyon kéne a segítségetek:/
röviden tömören leírom(=
szóval tök frankón felrakom a játékot minden jó amíg elnem indítom és azt látom h a menünél még van kép...de aztán vége mindennek szakítunk ezzel a mosolyra szoktató dologgal és fekete a gép de simán gurul a kamion stb...
ugyanez volt a problémám a "busdriver"játéknál is...
valaki segítsen már kérlek titeket h mit töltsek/állítsak át(= köszöntem
barii
[msn:[email protected] xfire:nyisdki] ha valaki tud valamit akkor kérem írjon=o -
#10803 a Scania az jó, de a pót csúnyácska.. -
#10802 -
#10801 waberersskinpackbycontrecast -
bariihighzor #10800 hello.
röviden tömören leírom(=
szóval tök frankón felrakom a játékot minden jó amíg elnem indítom és azt látom h a menünél még van kép...de aztán vége mindennek szakítunk ezzel a mosolyra szoktató dologgal és fekete a gép de simán gurul a kamion stb...
barii
[msn:[email protected] xfire:nyisdki] ha valaki tud valamit akkor kérem ide írjon=o -
nono 26 #10799 Sziasztok!Fiúk van egy olyan hogy waberers pack annak kicsomagolásához kér kodot.Miaz? -
#10798 Nájszos főnök! ezt a pótot is belinkelhetnnéd!.... -
-
bariihighzor #10796 hello.
röviden tömören leírom(=
barii
[msn:[email protected] xfire:nyisdki] ha valaki tud valamit akkor kérem ide írjon:) -
Daza500 #10795 Végülis...nem lehet a végtelenségig csinálni.
Egy idő után megunja az ember.
Főleg egy olyan játékot, aminek nincs vége.
De kár érte, az egyik legjobb kamionos oldal volt. -
#10794 Megszünik az oldal, minden kiegészitőt töröl az illető.. mert nem becsülik és tisztelik a munkáját, és halálosan unja már a 18 Wos játékokat .. -
#10793 magyarul? -
#10792 http://home.deds.nl/~equality/:
"Recent News
2008-09-23
I do not want host any game mods at my site anymore I had it enough, all game mods have been removed. Some did not appreciate my hard work and the effort i put in and some people do not want share their mods. I have not much time either to update mods pages. b.t.w. The 18ws games getting boring and dead. I want thank you all generous people that shared their work and shame to those that want to destroy it."
Hát ennyi volt... -
#10791 Én megvettem s, nem megy bekapcsol elindul és akorr megjelenik egy fekete kocka mi lehet a bajasegitenétek -
#10790 Csáó ez a táblás dolog engem is érdekelne ! Nekem egyszer nem láttam táblát és beletapostam a gázt a padlólemezbe kb 120km/h gyorsítottam ott tempomat mentem vagy 20 -30 kilómétert és nem büntettek meg! -
Ichets #10789 Nem tudjátok hogyan alakulnak a sebességhatárok az aegyes utakon? Tehát mekkora a max. sebesség amivel még nem büntetnek meg? Néhol látok 80-as, 90-es táblát, de nem tudom meddig tart a hatályuk, illetve mennyivel lehet menni max. ha nincs tábla? -
#10788 Már lehetne...
De miért nincs?Ki tudja..Hajrá srácok valami nehézpót jöhetne nekem is:)))) -
#10787 Bocsika igy gondoltam[IMG][/IMG] -
#10786 [IMG][/IMG] -
#10785 Ilyen mikor lesz a játékban????Dolgoznak már rajta??? -
#10784 -
#10783 [IMG] http://kep.ivpicture.hu/15407.N.jpg[/IMG]
Unatkoztam,gondoltam csinálok egy saját skint :) -
#10782 honnan szoktál letölteni? -
#10781 van -
#10780 varsó -
#10779 Berlin varső???Olyan is van? -
#10778 rohadjon meg -
#10777 nekem csak a madrid-lissabon meg a berlin-warsó jó -
#10776 Teljesen. -
#10775 már vagy ötször letöltöttem. neked amúgy teljesen jó volt? -
#10774 De nem csak a reklám van benne. -
#10773 Am én is azt töltöttem le amit te, nekem működik. Töltsd le újra szerintem. -
#10772 most megérdemelnél egy éves bant. -
#10771 jah -
#10770 Semmit, csak a trabim kap pízt. -
#10769 és ezzel most mit kellene csinálni?