140239
Euro Truck Simulator
  • RoR zsozso
    De azt is h. sz.gépes egeret mert valaki még a végén elmegy leteszi az egérfogót :D
  • Contrecast
    ÉN azt utálom ebben a fórumban hogy mindenki jön azzal hogy ezt nem tennéd át haulinból ets-be?? ezt nem lehetne levenni a merci oldaláról? nem lehetne ezt az interiort átteni ets-be?? de mindent meglehet csinálni!!!! de meg érthetné ez a sok láma hogy ezek mind levannak ZÁRVA!!!!!!. így tehát nem lehet őket megnyitni....azaz áttenni őket ets-be! ha valaki mégegy ilyen kéárdést fog feltenni azt elküldöm mostmár a jó édes anyucikájába...
  • kalee
    ilyeneket :-)
  • kalee
    Na hát ennél egyszerűbben hogy írod le??Akkor lenne egyszerűbb ha ilyenek is beleírnál hogy fogd meg az egeret, bla bla bla...
  • Contrecast
    Vagy talán mégis??
  • Hungi2
    http://users.cwi.hu/ets
    @longhaul: sehonnan. Csak megmutatja, de nem adja oda senkinek. Ne kérdezd miért.
  • kalee
    Pedig az alapján a leírás alapján jónak kell lennie!!!!Mivel én írtam csak tudom :-) !!Bocsika de ennél egyszerűbben már tényleg nem lehet leírni!!!!
  • azazapa
    vlk be tudja linkelni hogy honnan tok letölteni tandem pótot és hozzá kamiont?
  • kalee
    De hogy kapcsolta ki???Mert elvileg nem lehet(gomb ugye nincs rá)!!De valahogy én is ki szeretném kapcsolni mert engem kuvára idegesít!!
  • Tomika001
    Ehez a mecédeszhez léci adj LINKET.
  • longhaul
    http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html honnan tölthetem le ezeket a trainer packokat?
  • longhaul
    Dani! Konkrétan hol van a híd? Melyik városban? Ja és lenne egy problémám a VIADUKT a, b és c osztály VAGY MI kék teherautót ha elindítom az egész játék gagyi lesz tölle, és hoghya München-be akarok Müsz. Cikket, vagy Gázolajat fuvarozni, és Berlinre kattintok rá kilép, Mi töröljek? Ja és a NAPLÓZÁS az hogy lehetne feloldani hogy kezdő, haladó, profivezető és még mi van ott. ???? 2x ugyan abban a városban furikáztam, 2x leszuállítottam a rakományt, de semmi, blokkolja
  • robos

• MAN TGA
    Valaki megtudná ienre csinálni szerintem sokkal szebb
    amit pirossal jelöltem lekéne szedni!
  • ronso
    fuelfix sorry
  • ronso
    Nálam is a fuelsix miatt nem müködtek a kamionok..
  • Nem3sis
    már csak az érdekelne mi köze van hozzá?
  • Nem3sis
    nah lol, kiderítettem a gixer okát. fuel fix mod teszi be a kiskaput neki..
  • nenus
    arra értem drága barátom hogy itt van kb 20 ember aki használja ezt a topikot.abbol 15 szitkozódik meg mindent leszól!20-ból 10 nem is ismeri a válasz gombot.és van 1 ember aki a házigazda és azért van ez a káosz a fórumon,mert majdnem mindenki nagy baomságot ír,és nem ólvas végig 1 nap 30 hsz-t (igaza is van).majd az lessz a vége hogy a topik megint be lessz zárva mint augusztusban aztán majd megtudja a sok hülye (tisztelet a kivétel(-eknek) ) hogy nem kell marhaságokat írni.röviden ennyi -.-
  • gyemant04
    ez nem lehurrogás..lap alján van egy kereső oda beírod : skin biztos hogy nem egy hsz-t fog kihozni amibe le van írva.
  • gyemant04
    total comanderbe a tömörítési arányt 0=semmire kell állítani
  • Nem3sis
    mi okozhatja azt hogy az ols féle actrosok bent vannak a játékban,de a shopban nem lehet őket megvenni?
  • Tankeres
    én meg azt h megcsinálom igy ahogy levan irva és rósaszin az egész!???
  • gezmet
    Nagyon szépen köszönöm!
  • gezmet
    Zsozsó most itt nem az a lényeg!azt nem értem miért kell mindenkit lehurrogni!
  • RoR zsozso
    "A .scs kiterjesztésű fájlok lényegében tömörített fájlok!Így pl Total Commander (továbbiakban TC) - el
    simán lehet bennük túrkálni!!A lényeg hogy a TC -> Beállítások -> Általános Beállítások -> Zip-tömörítő
    résznél a tömörítési arány az egyéb legyen és NULLA legyen mellé írva!Tehát hogy a tömörítési arány semmi
    legyen (jó magyarosan :-) )!!Így már biztonsággal lehet a .scs fájlokban túrkálni!!Csak simán álljatok rá
    a fájlra és enter!!Bele kell lépnie a TC-nek!!Itt különböző fájlszerkezeteket fogtok találni!Mindig a
    vehicle könyvtárban lesznek a nektek szükséges cuccok a truck illetve a trailer_eu alkönyvtárban, attól
    függően hogy kamiont vagy pótkocsit akartok festeni!A kamionoknál általában a color, bodypaint, paint,
    nevű dds fájlok szoktak magának a kamionnak a festései lenni!A numme, numar és ehhez hasonló dds fájlok a
    rendszámok meg ilyenek!A pótkocsiknál a festések általában a vállalatok neveivel egyeznek meg (euroacres,
    eurogoodies stb )!!A dds fájlokat pl a Nero PhotoSnap Viewer progival tudjátok megnézni!De ezzel csak
    megnézni tudjátok!Ha van a gépeteken Nero (tudjátok a CD/DVD író progi) akkor valószínüleg ez is
    lesz!Ezeket a fájlokat a DXTBmp nevő progival tudjátok szerkeszteni!!A .scs fájlból kimásoljátok azt a
    skint amit szerkeszteni akartok!Megnyitjátok a DXTBmp - vel majd kiválasztjátok a külső szerkesztő
    programot (mspaint - igen a jó öreg paint :-) , PaintShopPro, PhotoShop, egyebek) !!!Ezt csak egyszer
    kell megcsinálni a következő indításnál már tudni fogja hogy melyik a külső szerkesztő progi!Elvileg :-)
    !Szóval!Ha megnyitottátok a dds fájlt a DXTBmp - vel utána Image -> Send to Editor!Ekkor elvileg
    megnyílik az általatok kiválasztott külső progival a fájl (a kép) amit már tudtok
    szerkeszteni!Átrajzolgatjátok, átfestitek ahogy tetszik!Utána ELMENTITEK ada ahova felajánlja!!Ezt a
    külső progit bezárhatjátok!Utána DXTBmp - ben Image -> Reload after Edit!!!!!!EZ FONTOS!!Ekkor elvileg
    látni fogjátok hogy lecseréli a festés az eredeti helyett!!!Ezek után File - menü -> Save!!Írjátok felül
    az általatok megnyitott dds fájlt!!DXTBmp bezár!Utána másoljátok vissza a .scs fájlba oda ahonnan kimásoltátok és írjátok felül az eredetit (amit kimásoltatok)!!Ezért fontos hogy a tömörítési arány 0 legyen mert a . scs fájlba való másolásnál (mivel egy tömörített fájl) ha van beállítva tömörítési arány akkor változna a fájl mérete (kisebb lenne az eredetinél) és akkor nem működne!!Lehet így is változni fog a mérete de ha az elején a TC - ben beállítottátok úgy ahogy mondtam akkor ne törődjetek vele mert tuti jó lesz!!!A pótkocsik festésénél, rendszámoknál minden egyes dds fájl szerkesztésénél így kell eljárni!!!!!"

Először és utoljára keresek meg neked olyat amit 10mp megtalálni...
  • RoR zsozso
    Kereső is van az oldal alján...
  • gezmet
    hát akkor idefigyeljetek!Én nem tudom hogy mire veritek magatokat most már tényleg!Kicsit kapjátok össze magatokat jó!Kérdezek vmit erre olvassak vissza!Sajnálom hogy olyan vak vagyok 11000 kommentár között nem veszem észre azt amelyik kell nekem!Akinek nem inge nem veszi magára!
  • Tankeres
    Valaki nem tudna segiten Pot kocsi készitésben!?A Zmodeler meg van cssak nem tom h mit csináljak!aki segitene irjon pls!
  • tuzfal3
    sztem erre érti:
    visszaolvastam de nem találtam lehet a figyelmemet kerülte!nagyon érdekelne hogyan lehet kamionokat szinezgetni meg ilyenek!vmiféle program kell hozzá vagy mi?

• gezmet
    ezt mire értetted nenos?
  • nenus
    mi megy itt istenem...lehet h a topik népszerüségben az első de az tuti hogy szánalomban is...
  • Danda2008
    Halihó senki nem tudja nekem azt az enteriort megcsinálni??????????
  • gezmet
    visszaolvastam de nem találtam lehet a figyelmemet kerülte!nagyon érdekelne hogyan lehet kamionokat szinezgetni meg ilyenek!vmiféle program kell hozzá vagy mi?
  • Contrecast
    gondolom kikapcsolta!... :D
  • kalee
    Neked a Merciken nem villog a tetőn a lámpa??
  • Szasza20
    ja az nekem is nagyon tetszik, már csak egy GLS-es pót kéne hozzá! Úgy lenne az igazi :)
  • ChuckyHUN
    olvass vissza 100x le van írva
  • gezmet
    hogyan lehet ilyen pótkocsikat csinálni meg ilyenek?
    érdekelne!
  • Contrecast
    Az új verdám!!!