140239
Euro Truck Simulator
-
rpeti5 #11370 sziasztok potot hogyan kell betenni a játékba???és honnan birok leszedni potot a játékhoz előre is köszi -
#11369 Mert nagyba csinálja.. -
#11368 lool minek oda ennyi szar? -
#11367 beírod a traffic_storage-ba amit akarsz.. -
#11366 A mod-okat,traktorokat,pótokat hova kell bemásolni fagy feltenni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!!! -
#11365 És mi a megoldás arra,hogy találkozzam az utakon a már betett kamionokkal?Ne a régiekkel amiket már lecseréltem? -
#11364 Megoldottam, módosítottam a fájlt, kivettem belőle a renaulmagnumb-t és eredeti nevek maradtak a többi járműnél, és a daf is bekerült -
#11363 Úgyhogy ha folytanám, nem folytatnám hanem újrakezdeném. De azt is kb egy hét múlva. -
#11362 Nincs kedvem xD
De lehet hogy folytatom.
Meg véletlenül valami hülyeségre kattintottam, és elveszett az egész map. Aztán valahogy visszahoztam, de kivágott hibaüzenettel. -
#11361 OriginalNames.scs kevert be, azt kiszedtem és jó lett, na ezen a fájlon megpróbálok módosítani, feltéve ha tudok, mindenesetre köszi a segítségeteket -
#11360 Nemár,miért?? -
#11359 hát nem csodálkozok, hogy nem jelenik meg..pff ennyi modot..jóég.
vegyél ki mindent és nézd meg hogy úgy berakja-e aztán meg pakolgasd folyamatosan, ha annyira fontosak....de gondolkozzatok már istenem! -
#11358 Van egy (rossz)hírem.
Lehet hogy a map-ból amit csinálok nem lessz semmi. 60-70% az esély hogy folytatom. -
#11357 Akkor mit tegyek hogy működjön? -
#11356 mivan=minden -
#11355 gondokkozzatok már egy kicsit, azért , mert attól, hogy kicseréled még nem törli ki a játékból , csak a truck_storage cseréli és a traffic_storage-ba az eredeti kamionok vannak beírva...
tandem pót meg azér van mindenhol, mert mivan fuvar bele van írva... -
#11354 Nekem nem akad össze semmi,csak mindenhová tandem pótot ad.és a már nem létezö kamionok jönnek veled szemben -
#11353 Nem értem, hiába, ugyanazok a skin-jeid vannak mint nekem, kivéve az engine sound-okat, de hiába vettem ki renault-ot bent hagyja -
#11352 Persze, mert annyi mod közt biztos van vagy 5 truck_storage.sii, amik jól bekavarnak egymásnak... -
#11351 Aztakurva! Így szétmodoljátok a játékot, és csodálkoztok, hogy minden összeakad Ehhh... -
megfeleztem a két oldalt -
#11349 Azt is próbáltam úgy se jó :S -
#11348 all engine pack ot ha kiszeded ?
-
#11347 Ezek -
#11346 ezek a mod-ok vannak nekem a játékban -
#11345 Nincs benne az a mod, és mégse jeleníti meg -
#11344 Most egy másik problémával is találkoztam.: letöltöttem Tandem Scaniát,,be is teszi a játékba ,de ha nem azzal megyek akkor is csak tandem potkocsit ad,,miért.tök hülyén néz ki nyerges helyett tandem pót..Megoldás ?? -
#11343 Bent van neked a fuelfix mod?? mert ha én azt kivettem akkor megjelent a Daf -
azazapa #11342 valaki tudja hogy amit fényképeztem a játékban hogy kel tömöríteni? -
#11341 Daf nálad hogy hogy jó? Én hiába rakom be, nem mutatja a vásárlásnál se :S -
#11340 ez nem igaz köcsög ez uhh :( -
#11339 Látod nincs Magnum
És itt mégis -
#11338 -
#11337 már másoltam csomoszor a jelszót de kössz a tippet lehet én is minyá neki állok tc-vel -
#11336 Szép munka robos -
#11335 bocsi ez nem az előző irásomhoz tartozik ezt csak küldtem össze álitotam a daf xf105 wabis vontatós és a wabis pótot zsiir -
Hungi2 #11334 Nekem tökéletesen működik, most ellenőriztem. Másold a jelszót, lehet elírtad. Arra is figyelj, nehog elé vagy mögé kerüljön egy szóköz véletlenül (kattints a jelszóra kétszer, és pontosan kijelöli a böngésző). Egyébként TC-rel bontottam ki. -
#11333 -
#11332 Nem találkozom velük szemben,mert a kamionboltban már egy eredeti sincs csak azok amiket én beletettem,De az utakon még mindig renault Magnumokkal találkozom,és Scaniákkal.Csak a gyáriakkal. -
Hungi2 #11331 Mondjuk innen