140239
Euro Truck Simulator
  • Contrecast
    Én Rocco mellett teszem le a voksom.. :D :)
  • Csaba42
    Nevezd át pl. pk3-ra, és mássz bele. :)
  • zokni92
    köszi
  • leho94
    mikor visszateszed winrarral akkor megjelenik a képernyő és bal oldalán normál van , azt átállítod raktározra [legfelső] és OK-ra mész . remélem érthető , nemtudtam jobban elmondani :DD
  • zokni92
    heló tudnátok nekem segiteni? nem tok tc vel megnyitni scs fileokat csak winrar al és ha skint akarok csinálni meg van minden csak nem tc vel kezdem hanem winnel és amikor feluliro a régit akkor a játékba pl rendszám nem jelenik meghanem pink szinű lesz a helye. erre van megoldás h mukodjön is a skin ? köszi
  • leho94
    hát ott van előtted az scs, jobb klikk -> társítás -> winrar és láss csodát
  • bbb007
    én nem tok belelépni a scs fájl ba:( pedig akinezni ugy kénee
  • Normann
    Köszönöm a válaszokat!
  • LTomi
    Total Commander
  • leho94
    én winrar..
  • Normann
    A .scs fájlt Ti milyen programhoz rendelitek, hogy megnézzétek a tartalmát?
    Üdv.
  • baly94
    Visszatértem. Bocsánat a reklámért!
  • bbb007
    hajrá én nem tudok válaszolni. 1.olyan ember kéne aki hozzáértően tudna segíteni lenne hozzá kedve hogy segítsen a kissé kezdő embereknek meg mutassa hogy mit kell de ha valami történik én csak ennyit szerettem volna remélem egy ilyen adottságú képességű ember veszi át a topikot
  • Truck Driver001
    őszintén szólva,engem nem érdekel,hogy ki lesz.alapból nem nagyon írok a topikba,inkább csak figyelem.és ennek oka is van.
  • RS
    Szavaztam! ;)
  • leho94
    sztem rocco lenne a legjobb.. ő naggyábol mindenben tud segíteni..
  • LTomi
    Szavazzatok rám!
    Ha megválasztotok, naponta többször is rendet teszek a topikban, 1-2-re nem lesz tele egymás szidásával, leoltásával, hanem csak az értelmes hsz-ek lesznek.
    (Decemberben ünnepli a regem a 3. szülinapját. :D)
  • gezmet
    kezdhettek kampányolni!
  • gezmet
    KIVÁNCSI LESZEK MI LESZ EBBŐL AZ EGÉSZBŐL
  • Truck Driver001
    Schwarz-nak mindenki nevében,egy nagy köszönöm!ennyi kijár.
    még annyit,hogy ha új házigazda lesz,akkor a régiek közül legyen valaki.Conti,és társai felejtsék el.majd akkor szóba jöhetnek,ha megtanulnak magyar nyelvileg helyesen írni,és fogalmazni.no meg kellő komolyságot tanúsítani.amitől persze még messze állnak.összességében amondója vagyok,hogy ezeknek a minimum kritériumoknak feleljen meg a következő takarító.
  • leho94
    te biztos nem leszel ^^ ltomi még naggyából..
  • LTomi
    Én jelentkezem. Minden nap lenne időm rá.
  • Contrecast
    Én is lennék házigazda! nekem lenne időm rá, de nem tudom hogy szavaznának-e rám! meg ha már házigazda akkor az olyan legyen aki mindennap vagy 2 naponta rátud nézni a topikra!!
  • MikeMouse
    Tőlem is egy szavazat! Nem ismerlek de egy kis szigor nem ártana :)
  • leho94
    akkor már van is 1 szavazatod :C
  • sztoky
    ok! megpróbálom. Köszi!
  • MikeMouse
    Sajna egy idő után nagyon belassul a játék ha kiegészítőket teszek bele és beleunok de 1-2 hét után újra elkap a láz és ismét úgy döntöttem leszedem és játszok vele. Egy kérdésem lenne. Van valaki aki csinál skineket kamionhoz? :) Sajna én nem nagyon értek hozzá de a régi cégem festésével szívesen nyomulnék a játékban.
    Előre is köszi!
  • krisztianp16
    Rendszer gazda dokumentummai\Euro Track Simulator\mod.Ide rakdbe az összes scs fájllokat.
  • V43 1105
    Én átvenném.. Vasszigor powa ^^
  • wanlo
    Azért beismerhetitek,tisztelet a kivételnek,hogy vannak idétlen kérdések.
    El is hiszem,hogy Schwarznak elege lett ebből.Néha tényleg visszafejlődtök ovis szintre.A meggondolatlan kérdések helyett csak egy kicsit vissza kellene olvasni a fórumon és ha tényleg nem találtok választ esetleg akkor kérhettek segítséget.Na persze nem mindegy,hogy utasítasz valakit vagy megkérsz.Én általában ha segítek a válaszom végén odaírom,hogy"(Megköszönni nem szégyen)",sajnos erre is lusta az átlag.Egy kis figyelmesség a másikra és jobb lesz a hangulat is szerintem.Pacsee
    Kellemes napot nektek!
  • sztoky
    Helló! Help!
    ETS V1.00 verzióm van! Szerváltam egy rakás kiegészítőt csak nem tudom, hogy hogyan kell berakni a játékba. scs kiterjesztésűek általában.
    Előre is köszi!
  • krisztianp16
    Én nagyon nem jácok ezzel a játékkal de szerintem olyan vegye átt aki ért is hozzá.ÉS segítökész is.
  • leho94
    na te álmodjál csak róla...
  • wanlo
    Krone Profi Liner New Skin(Euroacres)
  • wanlo
    Ment egy üzenet.
  • Crome
    Nos, bevallom, hogy rosszul írtam az előző hozzászólásom, mert tapasztaltam, hogy lehet, szóval csak a mikéntje érdekelne. Az a helyzet, hogy valamilyen kiegészítést raktam be a mod mappába a minap és az egyiktől megváltozott a betöltő meg a menüzene. Ráadásul valami magyar rock szám szólt. :-D Viszont azóta újra raktam a játékot és nem tudom visszavarázsolni azt a zenét. Eme tapasztalatom miatt kérdeztem, hogy milyen módon lehet változtatni. :-)
  • Attila889
    én átvenném...ki szavaz rám? :)
  • DJKonya
    sajnálom hogy így döntöttél, és meg is tudlak érteni..
  • wanlo
    zsozso szerintem mindegy,hogy te vagy Conti.Ha elvégzitek a munkát teljesen mindegy,ha lehet én mindketőtökre szavazok :)))))
  • RoR zsozso
    Ilyenről nem tudok h. lehetne...
    Ha mégis akkor sry. :)