140239
Euro Truck Simulator
-
#11894 Szerintem ez egy picit nagy. -
#11893 ez is jó -
#11892 Itt van az általam szerkesztett banner. A hivatalos átszerkesztve.
Ha jó, akkor mehet is ki. :D
-
#11891 Úgylegyen! -
#11890 Tudja vki hogy lehet truckot átkonvertálni haulinból ETS-be? Az IFA-t átraknám -
kcst #11889 Tyű, Isten vagy, nagyon köszönöm, ezt lementem :-) -
#11888 Gondoltam irok egy-két sort..
Most, hogy én lettem a házigazda, szeretném ha változnának a dolgok.. eddig sok volt itt a flame, vita, okoskodás, oltás stb.. szeretném, ha ez megszünne, és ha valaki kérdez valamit akkor érthetően és normálisan válaszolnátok rá, én is igy fogok tenni igérem.. ha valakinek segitségre van szüksége, akkor segitsünk és alakitsunk ki egy kis "családias" fórumot .. lásd pl, a német trucksimsforum.. természetesen aki nagyfiúnak érzi magát az megkapja a magabüntetését.. Remélem megvalósul:D -
#11887 ::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
most bepötyögöd a következőt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd. -
#11886 Akkor kirakod? :D
Egyébként kösz. -
Colmath #11885 Sziasztok!
Lehet hogy hülye lesz a kérdés, de a Stralis AT Lucky Edition által betett Stralis milyen kategóriás? mert mintha egy C-kategóriást cserélne, de a neve a játékban Stralis-B. Vagy ezt a Base fileban lehet módosítani?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#11884 Ez is szép! -
kcst #11883 Helló, ez flycam módban van, ugye? Hogy is lehet ezt előhozni? Kell hozzá mod vagy csak kézifék behúz és... hogy is van?
Köszi -
#11882 Csinálok de nem adom oda... -
#11881 Akkor a "kidíszített" verzió:
És a sima:
-
gezmet #11880 szóval nincs vkinek kedve ifát csinálni? -
#11879 Akkor jó....:D -
gezmet #11878 értékelem a humorod!Tudok olvasni volt szerencsém megtanulni,csak nem nagyon néztem még szét ezen az oldalon!De most jött el az ideje asszem:D -
#11877 Ha tud egyáltalán olvasni.... -
#11876 És a sorokat nézve éppen alattad... :D -
#11875 köszi szépen az oldalcimet! -
gezmet #11874 ja télleg
-
#11873 Házigazda: V43 1105 , ott fenn -
gezmet #11872 ki lett az új gazda vagy mi a hóhér?
-
#11871 Nem kell a balhé.. -
#11870 Válasz gombot használd, és a mondandódat 1 hozzászólásban érthetően.. vagy törlök .. -
#11869 Törölve. -
gezmet #11868 Baly94 neked meg nem kellett volna záróvonalnál előzgetni meg száguldozni!:D:D:D:D:DD:D:D:D
-
rokerkamionos #11867 akor jól van -
#11866 Mér adtél ennek a lámának?addig kelett volna várni amíg szépen nem kéri -
gezmet #11865 szóval ötleteim vannak csak kéne egy tökös gyerek aki meg is tudja csinálni őket -
#11864 Házigazda törölje pls, mert most jutott el a tudatomig, hogy ez már reklámnak számít! -
#11862 jól tudsz írni lámmaaaa -.-" -
rokerkamionos #11861 akor valk iagyon már meg egy oldal ahol man tga lehet letölteni !!!!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM
-
rokerkamionos #11859 itt nincs is tga itt csak tandem van -
#11858 sztem simán meg érdemelnéd h lesz*rjunk, http://users.cwi.hu/ets/ -
rokerkamionos #11857 de agyál már egy jó ahol nem kell regisztrálni -
gezmet #11856 Na mondom az ötletet!Csinál vki egy kis magyar falut!Ott lesz egy TSZ ahonnan trágyát lehet szállítani európába ifával!és akkor lehetne itt beszélgetni hogy most megyek prágába,erre írná a másik hogy én már egész európát beterítettem szarral!!!!!!!!!!!!!!!:D -
#11855 most már bármelyik oldalon rajta van....... -
rokerkamionos #11854 na gyon már valaki egy oldalt ahol man tga tudok letölteni -