140239
Euro Truck Simulator
  • V43 1105
    Szerintem ez egy picit nagy.
  • kazai21
    ez is jó
  • RS
    Itt van az általam szerkesztett banner. A hivatalos átszerkesztve.
    Ha jó, akkor mehet is ki. :D
  • LTomi
    Úgylegyen!
  • baly94
    Tudja vki hogy lehet truckot átkonvertálni haulinból ETS-be? Az IFA-t átraknám
  • kcst
    Tyű, Isten vagy, nagyon köszönöm, ezt lementem :-)
  • V43 1105
    Gondoltam irok egy-két sort..

Most, hogy én lettem a házigazda, szeretném ha változnának a dolgok.. eddig sok volt itt a flame, vita, okoskodás, oltás stb.. szeretném, ha ez megszünne, és ha valaki kérdez valamit akkor érthetően és normálisan válaszolnátok rá, én is igy fogok tenni igérem.. ha valakinek segitségre van szüksége, akkor segitsünk és alakitsunk ki egy kis "családias" fórumot .. lásd pl, a német trucksimsforum.. természetesen aki nagyfiúnak érzi magát az megkapja a magabüntetését.. Remélem megvalósul:D
  • V43 1105
    ::: Debug Cam :::

ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
    most bepötyögöd a következőt:

g_flyspeed ???

fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)

g_flyspeed 10

akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le

továbbá, ha beírod, hogy (pl)

g_flyspeed 500

akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az

F9-et,

és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
  • LTomi
    Akkor kirakod? :D
    Egyébként kösz.
  • Colmath
    Sziasztok!
    Lehet hogy hülye lesz a kérdés, de a Stralis AT Lucky Edition által betett Stralis milyen kategóriás? mert mintha egy C-kategóriást cserélne, de a neve a játékban Stralis-B. Vagy ezt a Base fileban lehet módosítani?
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • V43 1105
    Ez is szép!
  • kcst
    Helló, ez flycam módban van, ugye? Hogy is lehet ezt előhozni? Kell hozzá mod vagy csak kézifék behúz és... hogy is van?

Köszi
  • kazai21
    Csinálok de nem adom oda...
  • LTomi
    Akkor a "kidíszített" verzió:

És a sima:

• gezmet
    szóval nincs vkinek kedve ifát csinálni?
  • kazai21
    Akkor jó....:D
  • gezmet
    értékelem a humorod!Tudok olvasni volt szerencsém megtanulni,csak nem nagyon néztem még szét ezen az oldalon!De most jött el az ideje asszem:D
  • kazai21
    Ha tud egyáltalán olvasni....
  • wanlo
    És a sorokat nézve éppen alattad... :D
  • gyurka666
    köszi szépen az oldalcimet!
  • gezmet
    ja télleg
  • leho94
    Házigazda: V43 1105 , ott fenn
  • gezmet
    ki lett az új gazda vagy mi a hóhér?
  • V43 1105
    Nem kell a balhé..
  • V43 1105
    Válasz gombot használd, és a mondandódat 1 hozzászólásban érthetően.. vagy törlök ..
  • V43 1105
    Törölve.
  • gezmet
    Baly94 neked meg nem kellett volna záróvonalnál előzgetni meg száguldozni!:D:D:D:D:DD:D:D:D
  • rokerkamionos
    akor jól van
  • kazai21
    Mér adtél ennek a lámának?addig kelett volna várni amíg szépen nem kéri
  • gezmet
    szóval ötleteim vannak csak kéne egy tökös gyerek aki meg is tudja csinálni őket
  • Toby0501
    Házigazda törölje pls, mert most jutott el a tudatomig, hogy ez már reklámnak számít!
  • leho94
    jól tudsz írni lámmaaaa -.-"
  • rokerkamionos
    akor valk iagyon már meg egy oldal ahol man tga lehet letölteni !!!!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM
  • rokerkamionos
    itt nincs is tga itt csak tandem van
  • tuzfal3
    sztem simán meg érdemelnéd h lesz*rjunk, http://users.cwi.hu/ets/
  • rokerkamionos
    de agyál már egy jó ahol nem kell regisztrálni
  • gezmet
    Na mondom az ötletet!Csinál vki egy kis magyar falut!Ott lesz egy TSZ ahonnan trágyát lehet szállítani európába ifával!és akkor lehetne itt beszélgetni hogy most megyek prágába,erre írná a másik hogy én már egész európát beterítettem szarral!!!!!!!!!!!!!!!:D
  • kazai21
    most már bármelyik oldalon rajta van.......
  • rokerkamionos
    na gyon már valaki egy oldalt ahol man tga tudok letölteni
  • kazai21