140239
Euro Truck Simulator
-
Most kész,? -
rokerkamionos #12019 cargo maxos kögel pótkocsi -
#12018 mejik kögel pót? arrólis egy képet és a dafrólis!
mert nemhiszem hogy egy fajta kögel pótra gondolunk -
rokerkamionos #12017 kögel pót és daf kamionra -
#12016 milyen kamionra és melyik pótra kéred?
-
rokerkamionos #12015 ez jó lesz?? -
rokerkamionos #12014 -
#12013 Conti...nem aztmondtam hogy sz*r az uj modod..egyáltalán nem aztmondtam..annyit mondtam hogy amit beleraktál sound pack..szar hangja van a kamionomnak..ennyit mondtam de végülis..jah elkell mondanod hogy miket csináltál..am meg gratulálok..de előzőbe is leirtam hogy sok dolgon szépen javitottál ! nekem csak a hangal van a bajom.. -
rokerkamionos #12012 ok
-
#12011 tegyél be róla egy képet! meglátom mit tehetek ez ügybe! lehet kapsz egy LKW walteres skin csomagot! -
rokerkamionos #12010 valaki nem tud nekem csinálni egy lkw walteres szerelvényt csinálni nagyon meg kösszöném!!!!!! -
#12009 sztem írd át a kamion teljesítményét!!
én megpróbáltam de nálam nem lett gyorsabb! pedig igazság szerint a definition mappában kell átírni a kamion sii. fájlját!!
Aki próbálta nála bevált mert nálam nem! -
peetii #12008 Igen az megvolt, de ott csak motort, kormányzást, és fogyasztás javítást lehet vásárolni. A felső részben lehet javítani a motort, váltót, féket...stb, de azokat csak javítani lehet, ha megtettél x km-t, és szükséges a javítás, nem pedig vásárolni nagyobb váltót vagy motort.
-
#12007 Arra gondoltam, hogy megvásárolsz egy kamiont, kitesz ugye a szalon elé, ott van egy szerviz, ahol további cuccokat (motor,fék,váltó) tudsz megvenni ..az megvolt?:D -
peetii #12006 Mármint, ha arra gondolsz, hogy a vásárlás után fel van-e tuningolva az erő, kormányozhatóság, és a fogyasztás, akkor azokat, igen megvettem, de ettől még nem lett 14 gangos!
Máshol én nem látok váltó javítást, csak ha adott km után javítani kell, arra van lehetőség a szervizben.
Vagy nem látom a fától az erdőt ! ? -
#12005 Nyugalom van.. nem szükséges letámadni .. ellehet neki mondani érthetően, nyugodtan is .. -
#12004 kerekek??? vagy te kerék nélkül kamionozol?? esetleg új HUD? nem tünt fel? sebaj... akkor pl a Scaniakon új felni az elején?? azsem?? és esetleg az új menü?? azsem tünt fel?? akkor ne haragudj de te télleg vak vagy! vagy esetleg hogy a fülkében jobban mozog a kamera? vagy a showroomban nemkell órákat várnod arra hogy vegyél egy kamiont???? ezek mind nem tüntek fel?? nembaj!! esetleg az új út textura?? vagy azokat sem vetted észre?, akkor te minek játszol ezzel a módal??? Módal?? egyáltalán minek van meg a játék?? vagy nem tudod hogyan néz ki az alapjáték meg az én módom?? nem szidásként mondomm csak kérdezem hogy te csukott szemmel szoktál menni?? mert ha igen akkor egészen élvezetes lehet a játék!!! de ha semmi nem változott próbáld meg úgy hogy minden mást kiveszel a mód mappából csak a kamionokat , a pótokat és a flare packokat hagyod bennt! ha ígysem változik semmi öcsém akkor menny el szemészetre!! nem szidás... csak egy tanács!! -
#12003 Szerintem, ez jó ami most van. (: -
#12002 Jóötlet.. támogatom de ez a banner készitőn múlik, hogy belekerül vagy sem. : ) -
#12001 Egyébként Rocco, ha családias fórumot akarsz, akkor lehetne kicsit árnyaltabban is fogalmazni a banner piros betűs részében. :D -
quados19 #12000 sziasztok
A magyar térkép kész van ahol magyar városokba lehet menni meg még egy kérdés 1.4 béta verzios mód ami 10.15 jelenik meg fullba az mit válltoztat a játékon mert én beraktam és semmi nem válltozott szerintem köszi a válaszokkat -
#11999 Conti..hát..letöltöttem a mododat..hát..mitmodnjak..nagyon sok uj dolgot megcsináltál jól..de ne vedd bántásnak..vegyük PL: a soundpackot..amit beleraktál..hát..a scania lowdecknek..valami förtelem a hangja..nemtudom hogy csinálhatott valaki ilyen szörnyű hangot annak a szép kamionnak..nemértem -
#11998 Köszi! :D -
#11997 Csak javasolnám a bannerhez, h a felesleges hsz-ektől mentesüljön a topik, h a leggyakrabban feltett kérdésekre legyenek linkek a bannerbe.
Pl. skineket honnan lehet letölteni, h lehet skinezni, h lehet konvertálni, hol vannak mod-ok, mapok, kamionok, pótok a játékhoz, stb, stb, stb... Be kell linkelni a külföldi, magyar oldalakat ahol ezek fent vannak és inkább ezek szerepeljenek a bannerbe jól látható módon, és máris letiszult lesz a topik...
Remélem mások is osztják ezt az észrevételt... -
#11996 NA EZ A JÓ BANNER! TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!!!
bocs a nagy betükért de ez így tetszik... am örül a fejem :D:D:D -
#11995 Ja, csak küldtem privit. Kiszedtem az embereket xD
Ha hiba van benne akkor jelezzétek! -
#11994 na kis idő után visszatértem az ETS-hez most raktam be új kamionokat trélereket modokat és mapot, aztán mehet az ipar
apropó V43 1105 gratula és sok szerencsét -
#11993 Már ez van :D -
#11992 Király!! :) -
#11991 Viszont Rocco hogyha ez lessz, akkor átküldöm a javított verziót mert ebben van egy kis hiba. -
#11990 Hát, ez tényleg jobb, mint az enyém. xD Mondjuk 2 perc alatt nemtudtam jobbat. :D -
#11989 Itt van a tükröződéses verzió. Nem tom melyik a jobb. :D
-
#11988 Tényleg naon jó a Bann... -
#11987 Megvetted hozzá a szervizben a nagyobb váltót? :D -
peetii #11986 Hello.
Kérdésem lenne.
Miért van az, hogy a MAN TGA XXL D20 csak 9 sebességes? Pedig a kereskedésben is írja, hogy 14 gang! Próbáltam mechanikus váltással is, de akkor is csak 9.-ig kapcsol! -
#11985 Nekem is xD
Egyépként még megy alá a kamionok tükröződése. -
#11984 Ez nekem jobban tetszik :) -
#11983 Váltottam bannert, mitszóltok? -
#11982 Köszonom! :) -
#11981 nagyon szépen csillog a gumi!!
vagyis fénylik! :D
#11977: nem kell egyiketsem megbabrálni! nézd meg hogy milyen tipusú pótot cserél le a tendemed és milyen árut tudsz vinni! pl: ha reefer(hűtös) akkor megnézed mit tud szállítani. pl: apples(almák)
akkor mondjuk indulsz bécsből ... bezaladsz az eurogoodies-hez és felveszed az alma nevű árut!
minden cégnél más pótok vannak általában! de ha mondjuk containert cserélni le akkor menny rómából(tipp)
ha nem vili írj privit! :D