140239
Euro Truck Simulator
-
#12653 ronso ez melyik map? -
GPoWeR #12652 17:57:11 : load_unit_tree() - Failed to load unit tree from file (/home/save/autosave/game.sii)
17:57:11 : .\management\game_ctrl.cpp(713): ?create_economy@game_ctrl_u@prism@@IAEXABVstring@2@@Z: Unable to create economy unit!
Ezt írja ki a game.crash file, amikor be akarom tölteni a mentést. Az érdekes az, hogy az előbb még ment, kiléptem, és amikor visszalépem volna, akkor jött ez a hibaüzenet, pedig a game.sii fájlt nem is módosítottam. Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj? Nem szeretném elölről kezdeni a játékot...
A válaszokat előre is köszi :) -
mankus #12651 Próbáld meg itt:
http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=3&Itemid=2
a wombat féle kerekeket -
Hegyitura -
dani spedition #12649 sziasztok! ha berakok egy pótot berekja a játékba csak pirosak lesznek a kerekek valaki tudna segíteni? S.O.S előre is köszi!
-
#12648 -
Legújabb átfestésem :D,persze maradt a Vauxhall fazon :D -
#12646 Csak nehogy aztán meglepődj xD -
#12644 köszi wanlo kivácnsian várom jaja mvk miskolci vok -
#12643 Saját festés,sajnos privát.De mint igértem festek egyet neked is de most máson dolgozom.Majd utána ha jó neked.Be tudod helyezni a skint a DXTBmpvel a helyére? -
mvk4 #12642 Kilián
amúgy azért mvk,mert miskolc,a 4 meg nemtom..de ez így együttesen az,hogy ezzel bárhova tudok regisztrálni,mert ilyen sehol sincs
Te is miskolci vagy? -
#12641 mvk miskolcon te hol laksz?
szereted az mvk-t ? xD -
#12639 mvk miskolci vagy? -
mvk4 #12638 Itt fent vagyok,de olyan merci busz itt nicns az ETS-hez :(
De amúgy itt is vannak nagyon jó cuccok tényleg -
#12637 KGB xD -
#12636 -
DIESEL DOG #12635 Előbb vagy utóbb kel hogy legyen. -
#12634 Hát akkor nyomom továbbra, aztán majd meglátjuk lesz-e égszakadás -
#12633 Tényleg. Kár hogy hó, hóesés, havazás, de külön lelehet tölteni. nincs meg eső után köpönyeg. szivárvány. Letöltöttem a "lolsmuf..."mapot és beillesztettem a base fáljba is, a mód mappába is de semmi, nem látok változást. -
DIESEL DOG #12632 Nekem az eredeti bolti verzió van. Na abban tényleg mindenfele kialakulhat egy-egy nagyobb zuhé. -
#12631 nálam a Reloded verzió van,de nagyon ritka az eső benne.De megfogom venni majd az eredetit,remélem abban gyakoribb lesz az eső :)
Bár a legjobban a havazást hiányolom,pl. az alpokból :S -
DIESEL DOG #12630 Pedig esőnek mindenfele elő kellene fordulnia... Ez nálam is így van... -
#12629 hát igen.Bár szerintem az nem igazán csalás hogy kikapcsolom azt az opciót.Bár kitudja :D
Én nem akarok Pót nélkül rohangálni Warsaw-ból Lisabonba ugy hogy mindig megbüntessen,nekem annyit nem ér meg :) -
#12628 úristen eszméletlen ronda ez a merci -
#12627 csak nyomjad,és nyomjad.Majd jön az magától.Nagyon ritkán van az biztos,de pl. nálam már 2 napja esik a játékban,ugyhogy bepótolta a hiányokat :D
Én egyébként eddig mindig Frankfurt,Munchen,Praga között futottam bele hatalmas ködbe és esőbe :) -
DIESEL DOG #12626 Hát végülis kinek hogy... -
#12625 mondjátok már el merre van eső mert már nem bírom idegekkel :D hogy nem találok esőt sehol -
#12624 nah igen,én pont azért kapcsoltam ki.Hihetetlen hogy mennyire kikell számitani a fáradságot,de bírtam mert legalbáb egy kis logika van benne.Igaz én Warsaw és Bourdaux(vagy hogy kell írni) között szálitottam és az is durva volt.Meg persze hogy élethűbb de azért úgy nagyon nehéz már szerintem :S :) -
DIESEL DOG #12623 Természetesen le lehet pl innen is: www.htst.hu (itt csak azután miután regisztráltál), de nagyon sok jó cucc van itt fent! -
mvk4 #12622 Ezeket a dolgokat(busz,meg ez meg amit még feltettél) le lehet tölteni valahonna,vagy csak privát?
-
mvk4 #12621 Azt a jó kis pályát amibe vannak balesetek,útlezárások
a base.scs-be kell felülírni a dolgokat,vagy hogy teszem azt be a játékba? -
DIESEL DOG #12620 Jól néz ki!!! -
#12619 Mindeggy az, mind a két féle képpen lehet hívni szerintem. -
#12618 -
DIESEL DOG #12617 Mindegy nem akarok vitába bocsátkozni... -
DIESEL DOG #12616 Pedig én mindig 95-öt megyek autópályán... mindenhol és semmi bünti. -
DIESEL DOG #12615 Hmmm... az a 80 szerintem csak ajánlott sebesség határ. -
#12614 mennyél prágába(csehbe)!! 80-al mehetsz!! 95 nél már a sittre vágnak :D:D:D -
#12613 Az nem CB hanem Névtábla főnök! Jááááj! ez fájt!!! -
#12612 A hivatalos 80 Km/h és a tűréshatár 90 Km/h a Német B.A.G-s vagy Polizei nem lőtt még fejbe.