140239
Euro Truck Simulator
-
#12776 Proc 1.13 ghz
VGA A. Radeon 9100 (neten amit találtam, minimum 8500 kell, az enyém újabb verz. 128mb rammal)
Ram 512kell, 1024 van.
Tehát max a proc. ami nem lehet neki jó, de attól még elkéne induljon, max szaggatva.. gondolom én :) -
#12775 Rar? De én azt nem tudom hogy azt az mbd fájlt hova a picsába tegyem. -
dani spedition #12774 Rar! -
#12773 Vagy azt az mbd-t kell bemásolni? -
#12772 Milyen configod van?:P -
#12771 Erre nem tud valaki valami okosat, segítőt mondani? :) -
#12770 Azt tudom, csak hogy azokkal az mbd fájlokkal mit csináljak? -
#12769 Nagyon köszönöm. -
#12768 http://htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=13&min=10&orderby=titleA&show=10
Az előző kérdésemhez nem tettem linket. -
Szabi1991 #12767 link -
dani spedition #12766 http://htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=13&min=30&orderby=titleA&show=10
itt kettő is van!!! -
#12765 És ezeket a mapokat hova rakjam be? Mert a mod mappába csak .scs fájlokat lehet berakni és ez .mbd fájl. Valaki segítsen már légyszi! -
#12764 És el tudnád küldeni a linket? -
Szabi1991 #12763 de -
#12762 Heló! Nem tudtok valami személyautót, amivel menni is lehet? -
dani spedition #12761 Sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy mi a programnak a neve ahol a skineket lehetcsinálni? előre is köszi meg még azt szeretném tudni, hogy honnan lehet letölteni kösszi!
-
#12760 Miért ne lenne gép? Nem kell hogy most húúú de nagyon le legyen modellezve minden, csak legalább benne lenne:S. Na de mindegy... Jó ez így is. Biciklis meg... nem tudom miért kellene, de kellene:D!
MikeMouse: Az alvás nem kellene hogy élethű legyen, csak a többi. És én ott ülnék 9 órát igen:D. Néha pihennék. Nekem van időm sok, az hogy meg más megunná, meg nincs annyi ideje, az más kérdés:P. -
#12759 Megtudnád adni ezt a potkocsit ezzel a kerékkel? A skín nem muszáj csak a pot a kerékkel. -
#12758 Ha valóságos lenne beleunnál a játékba. Egy 800 km-es fuvart 1 napig vinnád. Itt ülnél a gép elött 9 óra hosszan csak hogy levigyél egy 800 km-es fuvart? Inkább akkor menj el kamionozni ahogy én ia tettem :D Ott aztán valóságos minden. Na meg akkor gondolom a pihenőidőt is valóságosnak akarod. Gondolj bele. 11 órát várhatnál, hogy újra játszhass. Marha frankó lenne nem? :D -
#12757 Nem lenne gép amin elmenne a játék, ha egész európa benne lenne .. bicziklis meg minek? Tán gázolni akarsz?:D -
#12756 őőő.. s húsun/sajton/almán/fagyin stb.-n kívül mikor tudok mást szállítani? Olvastam hogy valami jogosítvány kell hozzá vagy mi. De azt hol tudok venni?
Paztucz: LOL! Hogy mentél ki az útra?:D
Amúgy még valami: Van olyan program ami úgy számolja a kilómétert a játékban mint ahogy az igazi életben van? Magyarán hogy ne 1 méter legyen 1 kilóméter, hanem 1000 méter legyen egy kilóméter.
Meg olyan hogy: az idő úgy telik mint a valóságban, szóval egy perc nem egy másodperc, hanem 60 másodperc.
Vannak ilyenek? Meg egy dolgot hiányolok a játékból: A gyalogosokat az útcán, van esetleg bicikliseket. Európa összes városát:S. -
#12755 enyhe dugó
-
dani spedition #12754 Szasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy mi a programnak a neve ahol a skineket lehetcsinálni? előre is kösz meg még azt szeretném tudni, hogy honnan lehet letölteni kössz! -
#12753 ui. egyedül a procim nem jó, 1.13-mas, de nem hinném, hogy ez lenne a gond hiszen az eddigi kamionos játékok simán elfutottak maxon... -
kadosa #12752 Most tényleg, hogyan lehet a novice szinten az utolsó csillagot megkapni, vagy esetleg itt rá az egyenes választ, köszönöm. -
#12751 Üdv srácok!
Mielőtt megkérdeznétek, nézegettem visszafelé de nem találtam ilyen jellegű problémát.
Leszedtem, installáltam majd crackeltem a játékot, elindítom de a -gondolom- betöltőképernyőnél megakad a dolog, nem csinál semmit. Felül van a játék logója, alul 2 bizbasz amire rá lehet klikkelni de az ugye más.
Mi lehet a hiba, tudna valaki segíteni?
Köszönöm, SaSa -
#12750 omg -
DIESEL DOG #12749 Nemtudom hogy Ti hogy vagytok vele de én egy valamit hiányolok az ETS-ból. Mégpedig azt hogy fülkenézetben nincs a kormányok közepén a márkajelzés... -
Szintén zenész csak Low Deck Módra :D -
Skagerak Group Skin -
#12746 mára kiálltam alukálni
-
GPoWeR #12745 De az Fraps, és tényleg 184 fps-el megy neki :) -
bikau #12744 Bakker jol látom hogy 184 fps-el megy a játék neked ???
vagy az nem Fraps a bal felő sarokba ??? -
#12743 Meghajtottam a kicskét :D
-
DIESEL DOG #12742 Gyönyörű az a Scania!!!! -
DIESEL DOG #12741 Ok csak ez is lehet egy megoldás... -
#12740 Nyugalom van.. -
#12739 Mit szólnál a döglött állat szállítóhoz?
De azért nézz körül, hátha találsz! -
#12738 Nem hinném. :D -
#12737 skin
neve: ContrecastSkins