140239
Euro Truck Simulator
  • Paulao
    Tudtok kicsit segíteni? szeretnék én is megpróbálkozni a pótkocsi és kamion készítéssel, tervezéssel, milyen progi kell hozzá?
  • gerypapa95
    Aki használja a Man Tga interoirt..légyszi irja már le hogy hogyan kell használni/nekem nem sikerült/előre is thx
  • pistuka007
    valaki tudna mentést szerezni a játékhoz nekem? Nagyon megköszönném a sgítséget!:)
  • RS
    Hát ööö, nem arra gondoltam :D
    Bocs Conti.
  • kifli
    nemtom mit vársz a 18%-os állapottól meg szerintem az alap hogy nem hagyja úgy azokat a kék részeket...
  • audi s8
    Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni eme hozzászólásom #13070 utólsó mondatában!Köszi szépen!
  • RS
    Hehe, én is nekiálltam csak abbahagytam.
    De ennyit erről, nem akarok a moderátor topikba végezni. :D
  • gezmet
    Miért szólod le????Ő legalább nekiált és csinált vmit!
  • szabii98
    király vagyén ilyet nem tudnák
  • matuja
    sziasztok!valaki aki nagyeligazitást tud anni a játékba az legyen szíves vegyen fel msn-re!msn címem:[email protected] köszi
  • ILLNeo
    érceket szállíthatsz vele! Pl.: Rómában, Lyonban!
  • 16gaborm
    Erről a pótrol lenne szó!

Hol lehet felvenni,vagy milyen néven van a játékben ha be teszem?
  • gerypapa95
    ahogy mondjátok !!
  • RS
    Hát ja.
  • LTomi
    Elég ronda lett.
  • Attila889
    nagyon jó lesz ez,csak javítgasd azokat a kilátszó kék bigyuszokat.Meg szerintem elég lesz beletenni BP-t,aztán a többi ország is mehet már én szerintem :)
  • szijartomark
    Helló! Valaki megtudná mondani h honnan tudok régi fh 12-est beszerezni?
  • Contrecast
    pár kép a módból! állapot! : 18%

• Attila889
    Annak a mappna van újabb verziója amelyiknek a városba több utat tesz?Nekem csak a v.2.60-as van meg,ennél van újabb? :)
  • DIESEL DOG #13082
    Köszi Ákos!!!
  • kazai21
    Olvass már vissza
  • szijartomark
    Helló! Contrecast mod 1.8 letölthető?
    Ha igen, plz. egy linked adjatok előre is köszi.
  • robos
    Te Contrecast!

"...You can't create new cities in ETS, only edit the existing ones..."

Ezzel kapcsolatban neked mi a véleményed? Te tudtál már új várost csinálni a Mo-i térképedbe (pl. Bp.) ?
  • szabii98
    zsír
  • RS
    Esetleg EZ a mod használ valamit.
  • dav1d
    "elképesztő" logo
  • abacss
    betetem a ho modot es nem akar esni !!!!mi a tehendo segitsetek!!!!!kosz.
  • leendő kamionos
    hellosztok!
    az angol térképkiegészítő mikorra várható?
  • Contrecast

Contrecast Mod 1.9 az újjáépűlt magyar bevezetővel!
    2009. Október. 12. (ma este felé)
  • Contrecast
    igen benne van de nagy léptékkel! amúgy meg szar lett! de ma vagy holnap felteszem az 1.9-et mert ez még engemis idegesít!
  • Contrecast
    én a haulinból át raktam a CB ets-be! nálam működött addig hogy tudtam kérdezni! a válsznál kifagyott :D:D:D:D:D:D
  • audi s8
    Sziasztok!Megosztanék veletek pár gondolatot,amit most tapasztaltam.Ha le van már írva,akkor bocsi.
    1.Észrevettétek,hogy némelyik kamionba,ha behúzzátok a kéziféket,mozog a kar is?:)
    2.Ha nem szerelvényel közlekedünk,lakott területen kívül nincs gyorshajtás:)
    3.A Born-i szervízbe ne mejetek,mert úgy elbacták a futóművet,hogy állandoan korrigálni kell:)
    Még egy érdekesség:) Megvettem az új gépem,pont hozni akartam le az emelvényről,de ugy hátramentbe volt kapcsolva,nehogy előre guroljon:) elfelejtkeztem róla és ráindítottam,hát nem hátragurult:)Még jó,hogy előtte mentettem:)A call center se tud rajta segíteni.Úgyhogy vigyázzatok vele,ha kiállítási darabot akartok venni olcsobban,mert hátramentbe van.
    Na ennyi:)Na akartam mellékelni egy képet is,de csak egy szürke lap jelent meg!Valaki erre nekem 1 orvosságot légyszi,hogy tudjam majd mutatni.
  • kifli
    mondjuk én is csak a térképen láttam :)
  • Barcelona009
    Nekem nincsen.
  • kifli
    benne
  • Barcelona009
    Nem tudtok valami jó kis személyautót? Ha valaki tud linkeljen már légyszi!
  • baly94
    ???
  • Barcelona009
    Neked ebben a Contrecastmod 1.8-ban benne van az a Magyarország felé vezető út?
  • DIESEL DOG #13063
    Valaki nem tud valami orvosságot arra hogy az ETS-ban a kamionok ne csúszkáljanak? Olyan érdekes a fizikájuk...
  • kifli
    visszavonom én basztam el valamit 1.7-el is ezt csinálja :S