140239
Euro Truck Simulator
-
nemethpityu #13221 és honan lehet leszedni potot és járgányt -
#13220 nájsz! -
nemethpityu #13219 tutok segiteni? -
az új scaniam egynlőre még csak zmodelerben! -
nemethpityu #13217 és a 2.0 verzio jo
-
nemethpityu #13216 és a 2.o honan szethetem le
-
#13215 3.0 de az már a járműveket cseréli! összeválogatom a legjobb kamionokat és azokat teszem be a legjobb pótokkal :D:D
amúgy a 2.0 a teljes verzió... a 3.0 csak egy bónusz -
nemethpityu #13214 cső honan lehet letölteni a verziot mert nekem 1.0-ás van -
#13213 szia Contrecast!
jók a modjaid nagyon
melyik lessz e final verzió?? -
joshep46 #13212 Bocs, az 1.9-et -
joshep46 #13211 Honnan tudom letölteni a Contrecast mod 2.0-át? -
#13210 mit? -
nemethpityu #13209 cső lehet interneten is -
GPoWeR #13208 Igen, ezért nem is csinálok, de ha neked megér pár százezret, hogy levédesd, akkor nyugodtan...
Jah, és a mósot nem tudom kipróbálni, mert amit te csináltál az mod... -
#13207 Nálam tökéletesen akadás nélkül megy Conti..hibátlan..zsir -
#13206 amúgy olvassátok el figyelmesen azt a szócskát ott fennt!!! Contrecast Mod 2.0! honnan tudjátok ilyen jól hogy mi lesz a 2.0-ba? nem véltlen kell hozzá olyan processzor! de majd szerdán vagy csütörtökön rájössz hoogy lehet mégis csak kell az 3.2-es! -
#13205 Én nem a Módot akarom levédeni!!! megáll az ész! a CONTRECAST szót!!! nem a módot! a nevemet!mert valahol láttam egy contrecastot ! Már lopják a nevemet... sürgősen tenni kell valamit! abban igazad van de én betartom amít írtál a pótodról! még a saját honlapomra se töltöttem fel! -
#13204 De vannak hozzá személyautók csak nem találok a LandCruisernél jobbat. -
#13203 ez kamionos játék..barátom
-
#13202 Sziasztok. Honnan lehet letölteni valami jó személyautót? -
Nálatok is kék a kijelzö?? -
#13200 Naná, hogy nem kell, mert az eredeti játékban 1 modell 5-6 ezer polygon, a mod kamionok között meg akad ami 100ezer felett mozog... -
#13199 Sajnos igaza van. Mármint nem abban, hogy mit csináltál Te, és mit más. Ha már csak1 apró kis modellecske, vagy skin van benne, amit nem Te készítettél, már nem védheted le a cuccot.
Pl., tegyük fel, valaki egy módba beleteszi az általam készített pótot is, majd ad neki egy nevet, és levédi. Milyen jogon? Meg egyébként sem tudom, hogy foglalkoznak-e egyáltalán ilyennel. Eleve egy jogvédett játék cuccait birizgáljuk. -
#13198 különben..nagyon zsíír e legujabb modod.. -
#13197 --------------------------------------Contrecast Mod 2.0 full version----------------------------------------
Gépigény:
1GB RAM
3.2GHz processzor
128MB videókártya
400MB szabad hely
Conti..az egész játékhoz nem kell ekkora processzor..nemhogy egy módhoz -
#13196 Amúgy miért raksz serialt a modhoz Contrecast? Nem egyszerűbb nélküle? -
#13195 nah most ezt még1szer, magyarul -
gezmet #13194 Szevasztok!Én megvárom a 2.0 modot!Conti csak így tovább!A magyar fuvarozás a te kezedbe van
-
#13193 menyit bocskotok azokal a modokal -
#13192 Először is használd a keresőt a lap alján!
Amúgy dxtBmp + hozzá társítva bármilyen képszerkesztő program (ami neked tetszik és tudod kezelni)
Ha ezek után az jön majd, h ajánljatok vmi képszerkesztőt, akkor inkább hagyd az egészet a fenébe ...
Ui.: a melyik az ly és nem j!
Egyszerűen szánalmasan borzalmas a mai fiatalok helyesírása... Rossz nézni 1-2 hsz-t, már-már bicskanyitogató -
azazapa #13191 skint mejik programmal lehet változtatni vagy hogy lehet? -
#13190 az egy tárhely ahol nem lehet csatolni hozzá fájlt! sajnos.. vagyis nemtudok képet tenni! de az biztos hoogy én csak szépen kidolgozott cuccokat rakok fel mert utálom a ronda kiegészítőket! -
#13189 Contrecast!
Azt nem lehet megoldani , hogy a Letöltések\ETS -ben legyen kép a letöltéshez?????
Tudom , ha letöltöm általában találok benne , de nem mindegyiknél!
Lécci rakj képet , ha tudsz!
Köcce! -
#13188 Sztem jó ötlet :-)
És remélem jó Faxa lesz!
Mert imádom ezt a gémet! -
#13187 Mit nem én csináltam te IQ betyár? a kerekeket nem! a falre packot! az AI-k sebeségét és a real logos módot! Gondolkozzál elötte mielött valamit írsz!vagy elöbb próbáld ki a mósot! aztán utána osszad itt az észt vagy ha te ennyire érted akkor csináljál teis egy módot! kb az én módom felét tartalmazza! belegebednél! .......... -
#13186 Azért jó dolgok járnak az utakon! :D:D:D
-
#13185 Inkább csináld nyiltra .. -
slavutic #13184 Honnan lehet letölteni ezt a modot? -
GPoWeR #13183 De végülis semmi értelme, mert te is csak összeollóztad a felét, csak a másik felét csináltad te... -
#13182 csak pár száz ezerbe kerül! :D