140239
Euro Truck Simulator
  • Paulao
    Isten állat vagy :) már sokat kerestem ezt a kamiont még 1x köszi
  • kcst
    Sziasztok, próbáltam módosítani egy-két grafikát a játékban, de ha meg is találom a megfelelő .dds fájlt és módosítom, újraindítva a játékot, nem látszik, kihagyja az egészet. Pl. átrajzolom a logót, elmentem, visszacsomagolom a base.scs-be és a játékban nem jelenik meg, fehér marad a helye... :-(

Kell még valami mást is csinálni?

Kösz előre is a tanácsokat.
  • CrisRoni7
    Hello mindenkinek, azt szeretném megkérdezni hogy a kamionokat milyen programmal lehet szerkeszteni és honnan tudok mintákat szerezni??? pls segítsetek
  • Paulao
    Köszi szépen, és melyik mappában találom meg a kamionokat amiket tudok szerkeszteni?
  • max100
    http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=8&Itemid=2
    Itt a Volvo FH16
  • Paulao
    #13300-ra valaki? :)
  • RS
    Mostmár ugye fel van építve, akkor úgy tudod elérni hogy látszódjon, hogy Item Proberites (vagy mi. :D) és ott a jobb felső sarokba be legyen pipálva hogy Show in ui Map. (bocs ha rosszul írtam le, de nem arról a gépről vagyok.)
  • bbb007
    joh énzki a logód tökkelütött szép a vectra nekünk b2-es van :D bordó napfény :D
  • Hajtos tibi
    Hy honnan tudom letölteni a játékot??? ne hari de valahol megkell kérdeznem!!!!
  • LTomi
    Szép ez az A5-ös, csak mindenhol ugyanúgy néz ki a környezet. xD
  • max100
    Tud valaki nekem 1 skint csinálni mert nekem sajna nem megy.(nem nagy dolgot kérek)privátba légyszi.
  • Contrecast
    de úgyvolt hogy 15, de közbe adódtak más dolgok így nem tudom megcsinálni minden dolgot holnapra! ezért lesz 20-dika!
  • Tökkelütött
    remélem nem! nem úgy volt hogy 15-dik-e???
  • tgxman
    Ez amúgy igaz??? 20.-a??
  • tgxman
    Zseer király! ha szabad tudakoloznóm ez valamilyen új út?? mert a semmibe megy és brüssel-frankfurt az útvonal
    új?
  • Contrecast
    jah de nemtom miért! meghibbant az ETS :D:D:) xD
  • Attila889
    tiszta jó hogy a térképen nem jelzi :D
  • Contrecast
    Brüsszel - Frankfurt az új A-5 -ös autóúton :)

indulok Brüsszelből.

megyek az új a-5 ön

előzök egy tanulóvezetőt :)

a daf bírja az emelkedőt.:)

a lejtőt is bírja :D

megérkezés Frankfurtba.

és a céghez ahol lerakok :D

Am szép ez az új A5-ös!
  • max100
    Hülyeséget ne írj!30,27 tonnával elkap a KPM helyben főbelőnek és rádvarnak vagy 500000Ft büntetést.TUDOM MERT KAMIONOZOM!
  • micka22
    Ma voltam szegeden a Corában KB 4. db volt kitéve
  • Contrecast
    tudom de oda már lusta voltam átmenni :D:D pedig 5 méterre volt! :D:D
  • istenostora03
    Úgyis szemben van vele ;)
  • gerypapa95
    Conti elhiszem h a man tgx egy nagy rakás fostalicska..mert apa man tga-ja odaverte 30.27 tonnával..sóderral !! a demföldes kollégát..19 tonnávalpedig apa kamionja csak D10-es motorral van még szerelve..nahd..de nem akartamn kötözködni..csak leirtam !! :)pont a végére :)
  • Danda2008
    Helló valaki tudna egy kis tuningolt Merci belsőt csinálni mert beleraktam a 1844L-es mercit csak az alap belső nem tetszik.Nagyon megköszönném.e-mail-ben nyugottan írhattok.
    E.mail:[email protected]
  • leho94
  • wanlo
    miért nem tud titeket a Bankok válsága ennyire érdekelni,tiszta ovoda :D
  • Solt
    Te meg ne kösd az ebet a karóhoz! :) Nem tragédia, ha valamit rosszul tudsz... :)
  • Solt
    Mi abban az off, ha egy kamionos játékban a kamion márkák neve körül kialakult tévhitet beszéljük meg? A hova tegyem a letöltött szarjaim 1000. kitárgyalása nem off? Elég, ha a játék arcade , ne legyen már a színvonal is még jobban az....
  • leho94
    Ne offoljatok mááárr -.-"
  • baly94
    Na vágre tudom minek a rövidítésa a MAN. Csak azt nem tudom, hogy miért így szokták írni: az NAN
  • Contrecast
    (korábbi nevén Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg AG)
  • Solt
    A hihető és a valóság közt gyakran tátong szakadék! :) Tiszteljük már meg őket azzal, hogy úgy hívjuk őket, ahogy ők elnevezték saját magukat anno! :)
  • V43 1105
    Ne offolj már légy kedves, van kamionos topik is egyébként ..
  • max100
    Google ezt írja és szerintem táma lezárva:
    MAN AG (korábbi nevén Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg AG), német érdekeltségű jármű- és hajtóműgyártás területén működő cég. Az MAN Csoportot általában úgy ismerik, mint teherjárművek és buszok gyártóját és forgalmazóját. Azonban a konszern sokkal több területen működik, úgy mint:

Haszongépjárművek
    Dízel motorok
    Turbógépek
    Ipari szolgáltatások
    A cég gyökerei 1758-ig, az első Ruhr vidéki vasműig nyúlnak vissza. Ma már Európa egyik vezető jármű- és motorgyártója. A 60,000 alkalmazott évi 15 milliárd € forgalmat generál a világ 120 országában (2005-ös adat). A csoport folyamatosan törekszik a piaci pozíciójának megerősítésére, közös vállalatok és helyi céggekkel történő együttműködés által pl. Indiában, Legyelországban és az USA-ban. MAN a DAX-ban is szereplő tőzsdei cég (DAX német tőzsdeindex, amely magában foglalja Németország legfontosabb 30 vállalatát). A MAN az iparág elismert cége, ezt az elismerést a rengeteg díj is mutatja, amelyet az MAN az évek során elnyert. A legutóbbi díjak a 2006-ban termékeivel elnyert „Az év tehergépjárműve” és „Az év busza” címek.

• Solt
    Mint ahogy írod is, nagyon nem mindegy, hogy milyen terheléssel mennek... azt meg szemre elég nehézkes megállapítani! Szóval ne az alapján legyen már jó egy kamion, hogy apuval megelőztük-e, vagy sem! :D
  • Contrecast
    De tán mind a kettőp hihető mert Münchenben gyártják a motorját szal sztem mind a 2 elfogadható :D:D de kitudja!
  • Contrecast
    Talán! na majd jól lehordom őket!
  • Solt
    Marhára nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit! Pedig itt csak egy betű eltérés van! :D A mindent tudó sofőr kollégákat meg nem tekinteném autentikus forrásnak! :D

Igaz, hogy a Wiki sem megbízható mindig, de jelen esetben lehet hinni néki...

• GPoWeR
    was renamed Maschinenfabrik Augsburg Nürnberg AG, Augsburg, or short M.A.N.

A wikipediáról, szóval nem München az első szó :)
  • max100
    De lehet azért is hogy leelőztétek mert ahogy írtad 22tonna volt rajtatok,lehet hogy rajta meg 25tonna volt.Sokat számít.