140239
Euro Truck Simulator
  • robos
    De bírom az ilyen kis 12-15 éves szájkaratésokat...

Inkább gyorsan teszek be pár képet, h ne is látszódjon ez a sok értelmetlen hsz!
    Hol van itt vasszigor?! Sehol...

• Szabi1991

ugye hogy szép ?
  • gumikacsa
    Na, nem szoktam ide sűrűn írni, mert elég sok itt a balfasz.

De ez a hozzászólás most kiverte a biztosítékot!! MI A BAJOD A ROCKERKKEL KISGYEREK??? Ezt, amit írtál, kikérem magamnak, és az összes rockernek. Attól, mert valaki nem azt a zenei stílust szereti, mint Te, attól még nem biztos, hogy kevesebb nálad (sőt...).
  • belisz
    Zmodeler és használjátok azt az istenverte google.hu-t
  • szandu
    köszi
  • szandu
    Hol lehet olyan programott találni hahol kamionokat lehet szerkeszteni???? Melyik oldalon ha szabad kérdeznem ???
  • audi s8
    Sziasztok!Nekem egy egyszerű kérdésem lenne.Valaki tud e már róla,hogy Orosz csodákat készítettek e a játékba?(Kraz,Ural,Uaz,Lada stb).Ha valaki tud,megosztaná velem a címet:P
    Köszi,sziasztok!
  • david1515
    Hali!Honann tudok letölteni mapokat?elöre is kössz
  • DJKonya
    ne asszonykodjál itt te se először tanuld meg használni a válasz erre gombot te meg Scania leállíthatod magad mert kiütlek a nyeregből.
  • wanlo
    Nem kizárt,a skint át lehet hozni elvileg de nem mindegyik passzol az ets kasznihoz.
  • belisz
    Nekem egyébként is égne a pofám az ilyen megjegyzésektől.....
  • Contrecast
    tudod a kamiont átkell konvertálni ZMod-al! és megnyugtatásképpen nekemsem nagyon megy pedig én azért valamivel többet konyítok ezekhez a dolgokhoz!
  • wanlo
    Neked meg annyit mondok,hogy ha ezt a nevet választottam(ScaniaR580) volna most égne a pofám az ilyen megjegyzésektől.
  • belisz
    Így van. :)
  • wanlo
    Ha lehet fogd vissza magad,nem engem fognak innen kitiltani ha így fojtatjátok,mint az oviban(De ő kezdte,és?,te meg fojtatod)Mikor akartok felnőni?Minek válaszolsz a hülye megjegyzésére?Hagyd rá,úgyis törlik a hsz-t.
  • wanlo
    Miért nem mentek inkább kocsikat felgyújtani,ehhez már veritek a szintet mind a ketten.Miért nem lehet normálisan válaszolni?
  • szavulyzsolt
    próbáld photoshp-ban
  • szandu
    mien rajzolo programon csináljátok a kamionokat.potkocsikat lécci me nagyon kéne köszi szépen elöre is
  • szandu
    mert vannak jó potkocsiaim és hát egy jó volvo az ugy tökény xd
  • szandu
    Sziasztog valaki birna egy volvo kamiont küldeni me hiányolom a jó volvokat köszi
  • kazai21
    Jaja..veddki nekem is az volt a baj...
  • Scania R580
    Vedd ki a magyarosítást!!!...
  • lippet
    Hello!

Problémám van, hogy elindítom a játékot, s csak egy kamion mozog jobbra-balra, és sehova sem lehet kattintani! Tudtok vmit javasolni?

Am van fenn magyarositas, és huindito is!
  • abacss
    2.0 mar van legalabb 3 napja
  • fear2
    Üdv!Kaptam magyarítást a játékhoz,de mikor bemásolt6am a base.scs-be és és lefuttattam a programot,ahol meg kell adni a program könyvtárát és elindítottam a játékot,akkor már magyar nyelv jelent meg a setup ablakban,de a játékból eltűntek a feliratok,autók,textek,épületek,s minden!Valaki segítsen!Mit rontottam el?Van valami megoldás az ujratelepítés előtt?
    Ha nincs,meg tudom menteni a mentésemet?
    Üdv:fear2
  • lupó Bence
    nekünk van 1 igazi narancssárga 113 scaniank
    am imádok fatherral menni marosiért meg cementért meg stb.-ért!
    én a sódert meg a marosit meg ezeket szeretem szálítani!!
  • DIESEL DOG #14382
    Hát akkor ez van...
  • lupó Bence
    és ahoz le kell tölteni a pttm-et??
    hogy bele menjen a játékba a kamion!!
  • kcst
    Helló, kösz, de nem megy. Újratelepítettem a játékot, próbáltam úgy, hogy csak az europe.mdb van benne a mod könyvtárban, úgy, hogy a .bak is (bár gondolom, az csak eredeti, biztonságból), úgy is, hogy a map könvytárral együtt tettem a mod-ba, de sehogy sem látom az új utakat. Más térkép mod működik, de azok .scs kiterjesztésűek.

Mindegy, majd a 2.0-ás mod, ha jól értem, abban minden benne lesz.

Várjuk nagyon! :-)
  • DIESEL DOG #14379
    naná!!! R580 Highline, Topline fav+!!!!
  • lupó Bence
    kösz szépen!
    te is imádod a scaniakat??
  • DIESEL DOG #14377
    Zsír az a KAMA3!!!
  • DIESEL DOG #14376
    Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod
  • kcst
    Szia, ezt a base.scs-be kell beletenni winrarral az eredeti europe.mbd helyett? Mert nekem úgy kifagy a játék. Akár mentett játékot töltenék be, akár újat kezdenék, a folyamatjelző elmegy kb. a feléig és ott vége.

Nektek működik? Vagy nem jól csinálok valamit?

Köszi
  • robos
    Nagyon jól néz ki, sztem sokan örülnének ha kiadnád ETS-hez, pláne nemzetközi téren lenne sikere sztem...

Megnéztem az oldalad, amik ott vannak pótok is azt mutatják, h te értessz ehhez, csak így tovább, grt!
  • sombre
    köszi!
  • robos
    Egy kis retro...

• lupó Bence
    hajátok ha letöltök 1 kamiont a kamionszim.extra.hu ról
    azt hova kell tenni hogy benne legyen a játékba??
  • Contrecast
    tudom!!!
  • DIESEL DOG #14369
    nekem a smitz cargobullos billencs nagyon bejött!