140239
Euro Truck Simulator
-
#14421 De bírom az ilyen kis 12-15 éves szájkaratésokat...
Inkább gyorsan teszek be pár képet, h ne is látszódjon ez a sok értelmetlen hsz!
Hol van itt vasszigor?! Sehol...
-
Szabi1991 #14420
ugye hogy szép ? -
#14419 Na, nem szoktam ide sűrűn írni, mert elég sok itt a balfasz.
De ez a hozzászólás most kiverte a biztosítékot!! MI A BAJOD A ROCKERKKEL KISGYEREK??? Ezt, amit írtál, kikérem magamnak, és az összes rockernek. Attól, mert valaki nem azt a zenei stílust szereti, mint Te, attól még nem biztos, hogy kevesebb nálad (sőt...). -
#14418 Zmodeler és használjátok azt az istenverte google.hu-t -
szandu #14417 köszi
-
szandu #14416 Hol lehet olyan programott találni hahol kamionokat lehet szerkeszteni???? Melyik oldalon ha szabad kérdeznem ??? -
audi s8 #14415 Sziasztok!Nekem egy egyszerű kérdésem lenne.Valaki tud e már róla,hogy Orosz csodákat készítettek e a játékba?(Kraz,Ural,Uaz,Lada stb).Ha valaki tud,megosztaná velem a címet:P
Köszi,sziasztok! -
david1515 #14414 Hali!Honann tudok letölteni mapokat?elöre is kössz
-
#14412 ne asszonykodjál itt te se először tanuld meg használni a válasz erre gombot te meg Scania leállíthatod magad mert kiütlek a nyeregből. -
#14409 Nem kizárt,a skint át lehet hozni elvileg de nem mindegyik passzol az ets kasznihoz. -
#14408 Nekem egyébként is égne a pofám az ilyen megjegyzésektől..... -
#14407 tudod a kamiont átkell konvertálni ZMod-al! és megnyugtatásképpen nekemsem nagyon megy pedig én azért valamivel többet konyítok ezekhez a dolgokhoz! -
#14406 Neked meg annyit mondok,hogy ha ezt a nevet választottam(ScaniaR580) volna most égne a pofám az ilyen megjegyzésektől. -
#14405 Így van. :) -
#14403 Ha lehet fogd vissza magad,nem engem fognak innen kitiltani ha így fojtatjátok,mint az oviban(De ő kezdte,és?,te meg fojtatod)Mikor akartok felnőni?Minek válaszolsz a hülye megjegyzésére?Hagyd rá,úgyis törlik a hsz-t. -
#14400 Miért nem mentek inkább kocsikat felgyújtani,ehhez már veritek a szintet mind a ketten.Miért nem lehet normálisan válaszolni? -
#14392 próbáld photoshp-ban -
szandu #14391 mien rajzolo programon csináljátok a kamionokat.potkocsikat lécci me nagyon kéne köszi szépen elöre is -
szandu #14390 mert vannak jó potkocsiaim és hát egy jó volvo az ugy tökény xd
-
szandu #14389 Sziasztog valaki birna egy volvo kamiont küldeni me hiányolom a jó volvokat köszi -
#14388 Jaja..veddki nekem is az volt a baj... -
#14387 Vedd ki a magyarosítást!!!...
-
#14386 Hello!
Problémám van, hogy elindítom a játékot, s csak egy kamion mozog jobbra-balra, és sehova sem lehet kattintani! Tudtok vmit javasolni?
Am van fenn magyarositas, és huindito is! -
#14385 2.0 mar van legalabb 3 napja
-
fear2 #14384 Üdv!Kaptam magyarítást a játékhoz,de mikor bemásolt6am a base.scs-be és és lefuttattam a programot,ahol meg kell adni a program könyvtárát és elindítottam a játékot,akkor már magyar nyelv jelent meg a setup ablakban,de a játékból eltűntek a feliratok,autók,textek,épületek,s minden!Valaki segítsen!Mit rontottam el?Van valami megoldás az ujratelepítés előtt?
Ha nincs,meg tudom menteni a mentésemet?
Üdv:fear2 -
lupó Bence #14383 nekünk van 1 igazi narancssárga 113 scaniank
am imádok fatherral menni marosiért meg cementért meg stb.-ért!
én a sódert meg a marosit meg ezeket szeretem szálítani!! -
DIESEL DOG #14382 Hát akkor ez van... -
lupó Bence #14381 és ahoz le kell tölteni a pttm-et??
hogy bele menjen a játékba a kamion!! -
kcst #14380 Helló, kösz, de nem megy. Újratelepítettem a játékot, próbáltam úgy, hogy csak az europe.mdb van benne a mod könyvtárban, úgy, hogy a .bak is (bár gondolom, az csak eredeti, biztonságból), úgy is, hogy a map könvytárral együtt tettem a mod-ba, de sehogy sem látom az új utakat. Más térkép mod működik, de azok .scs kiterjesztésűek.
Mindegy, majd a 2.0-ás mod, ha jól értem, abban minden benne lesz.
Várjuk nagyon! :-) -
DIESEL DOG #14379 naná!!! R580 Highline, Topline fav+!!!! -
lupó Bence #14378 kösz szépen!
te is imádod a scaniakat?? -
DIESEL DOG #14377 Zsír az a KAMA3!!! -
DIESEL DOG #14376 Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod -
kcst #14375 Szia, ezt a base.scs-be kell beletenni winrarral az eredeti europe.mbd helyett? Mert nekem úgy kifagy a játék. Akár mentett játékot töltenék be, akár újat kezdenék, a folyamatjelző elmegy kb. a feléig és ott vége.
Nektek működik? Vagy nem jól csinálok valamit?
Köszi -
#14374 Nagyon jól néz ki, sztem sokan örülnének ha kiadnád ETS-hez, pláne nemzetközi téren lenne sikere sztem...
Megnéztem az oldalad, amik ott vannak pótok is azt mutatják, h te értessz ehhez, csak így tovább, grt! -
#14373 köszi! -
#14372 Egy kis retro...
-
lupó Bence #14371 hajátok ha letöltök 1 kamiont a kamionszim.extra.hu ról
azt hova kell tenni hogy benne legyen a játékba?? -
#14370 tudom!!! -
DIESEL DOG #14369 nekem a smitz cargobullos billencs nagyon bejött!