140239
Euro Truck Simulator
-
TransCargo skin,így már legalább egy család -
#15235 Az új gépem szerintem az egyik legjobb ami az ETS-hez van!!!
-Most ezzel hasítom az utat!- -
dobaky #15234 nekem megvan a zmodeler de én csak mapet akarok szerkezteni (mamost a zmodeler kell a mapet is szerkezteni vagy van map editor hozzá.
-
nemethpityu #15233 ez hol van a linkjét oda adod -
dobaky #15232 sziasztok valaki nem tudja hogy van e valahol egy leírás a zmodelerhezelőre is köszönöm.
Egyébként biztos nem nehéz kezelni a programot csak nem tom mert eloszor látom az életben.
-
#15231 varsó-liszabon 42-ezer?na ne viccelj már! ma vittem egy liszabon-amszterdam fuvart 41-ért -
#15230 Én általában Varsó-Liszabon útért 42 ezer pénzt kapok általában. -
#15229 Köszöntem szépen!!! -
GPoWeR #15228 Egy Liszabon- Varsó útért kb 48-52 ezer pénzt is kaphatsz jó esetben :) -
#15227 Én is mentem egy karikát ezzel a pröpejjel
-
#15226 Kedves V43!
A Banner alá belehetne tenni linkeket:(szerintem nem lenne hülyeség)
Történetek,képek,mesélések,stb...ez a Story mod topic
Kiegészitések itt találhatóak topik -
#15225 alap kamionok közül melyik a B kategóriás kamion? :D -
Sponnyabob #15224 Hali! Van egy hülye kérdésem mert még eléggé a játék elején tartok és szeretném tudni hogy örökké 10000 euro körüli pénzt kapok egy szállítmányért vagy lesz több is? ÉS kinek mennyi volt a legtöbb megközelítőleg. THX a válaszokat -
#15223 nah, itt kajálok, de gyorsan, mert mindjárt jön a paraszt a vasvillával, mert elálltam a bejáratot a csarnokhoz
-
TherÖcsy #15222 Ez nagyon Zsír lesz. Csak így tovább -
#15221 Tudtommal csak BP, de az is simán jó! -
#15220 -
#15219 Nem rossz -
#15218 tudod a c osztályba kissebb a lóerő! de száguldozni akarsz akkor vegyél A osztályt! -
#15217 Zsolti! szerezz be egy sebességváltó optimalizálót,vagy tuningold a huzód.. -
#15216 "Tudjátok mi nem tetszik nekem: hogy nyomom, és már a túra max-on van, mégis csak 100-al megy. (Ez a 9 kapcsolásos renault esetében van). Ezen lehetne vhogy segíteni? Mert én nem kaptam sehogy sem." - Szóval ez engem nagyon zavar. Tudom hogy már egyszer kérdeztem, de nem jött semmi válasz, és ezért írtam mégegyszer -
#15215 Ja ez király lesz. Meddig lesz meg Magyarország?? Melyik városok lesznek benne? -
#15214 a készülő magyar mapomról egy-két fotó! na csapjunk is bele a lecsóba!:
bécs és az M1-es autópálya!:
egy fizetőkapúval..tudom hogy nincsen a valóságba de most lessz! :D:D
visszafordultam a fizetőnél és elindultam bécsbe a sima úton! mert az is lessz!
a kereszteződések még nicnsenek kész.. lessz folytatásuk.. azért fékészek,hiányosak stb...
remélem jó lesz!! -
#15213 igen -
#15212 de minden más megjelenik,csak a fuvar neve nem? -
#15211 SZIASZTOK!
A BHL.MAP05-ben Párizsból Lyonba menet az autópályán egy láthatatlan falnak ütköztem. A kamion és a trailer kb. 3-at szaltózott és sza**á törött mindegyik. Nálatok is fenáll ez a probléma,vagy nem?? Ha nem ezt,akkor milyen mapot használjak,amiben nincs ez a hülyeség?? Előre is kössz. -
#15210 Hát igen tényleg kéne a pótkocsiba pl:BPW-kerék. -
#15209 sziasztok
lenne egy kérdésem
fuvarokat írogatok mostanában / olyan fuvart írok át ami az alaptrélerek heylébe megy, és sok olyan van hogy nagyon jó de pl. min a cistere-t írja felül
megcsináltam minden jó
csak amikor ki akarom választani a fuvart nem látam
de rá tudok kattintani és leis tudom szállítani
----(gerypapa képe)
a bal felső sarokban nem jelenik meg a szállítmány neve
van valami ötletetek? -
#15208 igen,a kerekék tényleg csunyák ilyen szerelvény mellé..de zsíír lett -
#15207 egész pofás kis szerelvény lett. már csak azokat a rusnya kerekeket kéne kicserélni valahogy a póton...
hajnalba indulás tovább frankfurtba
-
#15206 linket tudsz dobni? Nekem nagyon tetszik, csak a vgam is bírja... -
#15205 BAG-t nem a sípod hanem a vissza menőlegesen 30 nap Tachográf korongod vagy az újabb kiadás(Digitális vezetői kártya érdekli),le se s...ja a sípod. -
#15204 Hát elhiheted, nem vagyok KPM-es, se BAG-s, de nekem akkor is hiányzik
Csak a feeling kedvéért... -
#15203 Azt a csipogást 1 valaki szereti,az idióta KPM-es..én egész nap hallgatom már utálom.DD -
#15202 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a Hard Truck óta hiányolom a tolatást jelzőt (sípolás ;) Igaz ezt a sofőrök nagy része ki nem állhatja, de azért az még dobna a feelingen.
Szerintetek? -
#15201 nem csak, ott nekem sehol se lehet benzint szállítani nemtudom miért. Bennvan neked a Schmitz S.PR pótkocsi, mert lehet hogy amiatt. -
#15200 hmmm...jólvan megpróbálom :S
Pedig minden pótot kivettem elötte...nem lehetetlen hogy az az oka? :D -
#15199 Dehogyis! :D -
#15198 Lehet a Fuelfix az oka vedd ki és próbáld úgy.Ha nem akkor pasz -
#15197 egy olyan problémám lenne hogy az EuroAggresnél a benzint elakarom szállitani Madridba és az elálvalomra rákattintok és kilép..mi lehet a baj? :S
Eddig nem csinálta..és csak ennyi cucc van a mod mappába:
[IMG][/IMG]