140239
Euro Truck Simulator
-
Sanyi118 #15456 hello
valaki tud egy jó honlapot ahonnan pótot és kamiont tölthetek?
-
imihungary #15455 Yool csatlakozik minden, úgyhogy takarítom vissza a rákba ezt a sz@rt a szervízbe...van még rajta 1év gari, cseréljék ki a francba az egészet.
Eccer már volt bent a szervízben a gép, aztán a ,,hozzáértő műszaki szaki'' ráfogta h szoftver hiba, meg hogy ne jáccunk vele, akkor micsináljunk, csak űljünk előtte, ugyan úgy fagy, újraindul, öcsém pl Lineage II-vel tolja, erre is ráfogta a vagyány hogy ne jáccunk internetes gameval...vicc az egész...
vagy adják vissza a gép árát, vagy cseréljék ki egy normális gépre -
pappattila #15454 csá
de nem az egész mappát hanem csak a ccs ikont
-
lupó Bence #15453 ha bele teszem a man F2000 az ets-be a mod mappába és nincs a kamionkereskedőnél.
mit csináljak??
-
#15452 nincs hivatalos megjelenési dátum, DE javítsatok ki a hülyeséget mondok -
joshep46 #15451 Nem tudja valaki hogy mikor jön ki az első hivatalos patch? -
#15450 új válalkozás indul KTRANS=Kecskeméti TRANS köszönet [B.Roli]
kép:
-
lupó Bence #15449 robos ezt a gépen honnan szeted?? -
#15448 hali
tommy már a pot is kész? -
#15447 Ja, már leesett. :D -
#15446 most jó elmondjuk itt,hogy szerintünk mi a probléma,de az a legjobb ha beviszed egy gépüzletbe,ott biztos megmondják neked a farnkót -
#15445 Megmondjam a nagy titkot :-) ?Legalább is ami szerintem a hiba!!Northbridge chipset!!Szerintem azon sz*arakodik a hűtés!!Ha nem ventis hűtés van rajta hanem passzív akkor szinte biztosan merem állítani hogy az a gond!!Lehet nem bírja el a passzív hűtő, ha meg ventis akkor lehet meg van szorulva és nem hűti rendesen, lehet nem vetted észre!!Elég súlyos probléma mert ugye ezt nem cserélik(új alaplapot kell venni)és ha tényleg ez a gond akkor az nem túl biztató mert egyre rosszabb lesz, a folyamatos melegedés és túlhajtás miatt egyre több tranzisztor fog kiégni és egyre gyakrabban fog újraindulni!!Mégegyszer mondom HA ez a hiba!! -
#15444 szerintem nincs itt semmiféle csatlakozási hiba,valami túlmelegszik a gépedbe! szerintem -
#15443 nézd meg, hogy a tápkábel rendesen csatlakozik-e az alaplaphoz. Nekem is ez volt <egy hónapig>, hasonló tünetekkel. Ha nem jön be akkor biztos tippem nincs -
#15442 kössz
-
#15440 letöltés/Magyarosítás.exe
Ha már végkép nem segít senki -
#15439 valaki segítsen lécci a kamionra hogy lehet a jelét felrakni? -
#15438 magyarosítás linket küldene valaki?
lécci -
imihungary #15437 Vki küldhetne nekem egy mod mappát cuccokkal :D
-
Új kabát: Magnum 440 -
#15435 Ok,én nem olvasom végig a topikot...(idiota hszek 1000 it). -
#15434 készitettem egy kitalált Mo. történetet,a játékban oylan helyeket fotoztam le amik leginkább hasonlitanak Mo. pár részére.Várom az értékeléseket: a képek itt vannak: KÉPEK MO.-ról az ETS-ből(kitalált) -
-
First Aye #15432 Ugyan ezt írta litlebubu az 15388 as hsz-ében. -
#15431 sztem,friss volt a beton :) -
First Aye #15430 Akkor talán próbálj meg lefutatni valami vírusírtót! -
imihungary #15429 Azok műxenek...szval nemtom, van már benne plusz cooler is -
#15428 30x15 cm :) -
First Aye #15427 Nem lehet túlmelegszik benne valami?
Szerintem ellenőrizd le h mindegyik venti működik-e. -
imihungary #15426 Srácok lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek mitől van az hogy állandóan újra indul a gépem?
Nem csak a game alatt, hanem általában bármikor, pl csak böngészek 1óra alatt 4-5x is előfordul
Intel Pentium Duo 2.80GHz, 1Gb Ram, Nvidia Geforce 6200 TurboCache videó kari
Ezek vannak a gépben, nemtom miért indul újra állandóan, már a falat kaparom annyira idegesít, pedig nem régi gép.... -
First Aye #15425 Bocsi, de neked van valami agybajod, vagy minket nézel hülyének hogy 2 szer leírod ugyan azt? -
imihungary #15424 dokumentumok/euro truck simulator/mod/ide kell az ssc. fájlt betenni
-
lupó Bence #15423 sorry, hogy 2-ször írtam a kamiont!!
-
lupó Bence #15422 hajjátok hogy lehet kamiont bele tenni az euro truck-ba kamiont??
(megjegyzéseket kiméld lécci) -
imihungary #15421 Mert ha lelnék egy értelmes változatot akkor nem venném meg, esetleg aki tud egy oldalt ahhol fent van a bolti változat az feldobhatná -
imihungary #15420 Hát akkor rá kell akadni -
#15419 én is sokat kínlódtam vele,mert az enyém letöltött volt!de leszedtem egy másik oldalról,és azóta semmi gond nincs a játékkal. -
imihungary #15418 Irígylem az olyanokat akik simán futtatják a gamét, csak én kinlódok vele.
Na majd sztem megveszem eredetiben... -
DIESEL DOG #15417 Egy kicsit olvass visszáb ott vannak linkek. -
DIESEL DOG #15416 Full grafon megyen, és van egy jópár mod amivel megyen(26db mod).
Semmi fagyás, szaggatás...