140239
Euro Truck Simulator
-
#16092 én be irtam hogy edit europe és nem tudom hogyan tegyek le utat.valaki segitene??nagyon hálás lennék. -
#16091 Ahogy,mondta a kolléga is Prt Scr SysRq-vel jobb meg könnyebb képet késziteni.. -
#16090 Készítettem pár képet,remélem mindenkinek tetszik!!
ContiLand-Barcelona-Madrid
...kicsit arrébb....
még egy kicsit arréb...xD
Ébredezik a Spanyol főváros
A Spanyol-Portugál határon...(igen,az a bazinagy NETTO feliratos trailer,az az enyém!!!..xD)
Megérkeztem Liszabonba!!!! -
#16089 hy
netem néztem hogy a patch dec 24-re van kiirva -
danyr #16088 #15961-ben levolt minden írva ;) -
#16087 Szép munka! -
#16086 Azt én elhiszem, hogy neked nem, de akkor sem kell a saját munkád ként feltüntetni. -
danyr #16085 Nálad lehet pár perc, másnál nem -
moklys #16084 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy a kormány működjön a játékban.
A kormány: logitech formula ex.
Op. rendzs. Win xp/sp3 -
#16083 De attól függ mit konvertálsz! egy pótkocsit én 10 perc alatt átkonvertálok..! De egy kamiont?? azért az már órákat vesz igénybe!
modellek meg hát szintén 5 perces munkák! -
Nálatok is szokott ilyent csinálni a ContiLand Lisabon és Barcelona között?? -
#16081 Azt a kamerát,hogy hívják,amivel bármerre szabadon lehet menni??? Nagyon kéne!!! -
#16080 Ne f10-el csinálj képet,hanem a print screennel!!! Az Én billentyűzetemen ez van ráírva:Prt Scr SysRq ....nálam is volt ilyen,de ha prt-vel csináltam,akkor jó volt!! -
totya4 #16079 Ez egy béta vacak, mit vársz tőle? :) Ahogy láttam screenshotot saját maga csak opengl-ből tud. Viszont elég sok külső program képes screenshotot csinálni, tehát ez nem kéne hogy gond legyen. -
#16078 Sziasztok.Nálam is előfordult hogy az f10-re készitett kép csak egy szürke fotó.Ez vajon miért van?Pedig csináltam már képet még az elején de sajna már csak szürke kép lesz.Conti nem tudod mi lehet a gond? -
Indulás Barcelonából
Látszik,hogy még kezdő vagyok....
érkezés Liszabonba
Lerakodás
hurráááááááááá!!!!
Megjegyzés:Nem csúcsgrafikán játszom,csak alap kamionnal játszok,mert:
-nem szeretem az agyonledezett kamionokat,amik úgy néznek ki mint egy karácsonyfa
-ha szeretném is őket,akkor se játszanék vele,mert nem bírja a gépem xD
-
#16076 Nem mindegy, más modeljét bekonvertálni, vagy építeni egy sajátot. Konvertálás pár perc, nem egy nagy dolog. -
#16075 Úgy érti!! :D:D:D -
sarki5 #16074 nah valaki elmondja hogy játék közben amiket csinálok képeket azt ha betszem a paint-ba mé sötét? -
#16073 vagyis konvertaltad ugy erted nem?xD -
#16072 ügyes vagy!
-
danyr #16071 kössz, saját gyártmány ;) -
#16070 jól néz ki!ezt a Man-t te csináltad? -
#16069 sziasztok.én be irtam a konzolba hogy edit europe és nem tudom hogy utat hogy kel benne csinálná valaki tudna nekem segiteni?? -
danyr #16068 Egy kép.... :D
-
nenus #16067 Nem!Csak ugye a kép kedvéért megáltam,és az a gyökér meg nem bírta megvárni,előzni akart,de belém jött hátulról! -
#16066 kicsit keményen pörgeti a mondeo-t a csávo elég vadul előz tul okosak lettek az al-autok na meg idióták pont mint a magyar söfőrök((nagyrészük)) -
sarki5 #16065 nem azért mondtam.de élethübb lenne szerintem. -
joshep46 #16064 Mögötted az a fehér mondeo épp driftelni akar vagy mi?:D -
#16063 repülni ne tudjanak?? akkor hamarabb oda érnének! sőt.. hajtóműveket is lehetne mer rájuk tenni! erről jut eszembe hogy akkor már egy pilótafűlkét is lehetne modellezni a kamionok tetjére..xD
-
rokerkamionos #16062 zsír -
nenus #16061 Nagyon bírom ezt a kamiont!
Jobb képért klikk:
-
sarki5 #16058 az járt az eszemben hogy nem lehet a játékot ugy megcsinálni hogy törjenek a jármüvek? -
#16057 Én is örülök mert kircsi a map! -
#16056 Örülök hogy mindenkinek aki próbálta, tetszik neki a mapom:D:D -
First Aye #16055 Nem fog összeakadni a conti moddal? -
#16054 Király lessz.Tiszta elvonási tüneteim vannak.Nincs gépem Keddig a fene megette. -
GPoWeR #16053 A kamion .sii fájlját át kell írni! -
Giacomazzi #16052 Sziasztok! Segítség kéne... PLS! Egy múltkori MAP install és fagyás után kiszedtem a MAP-ot és az eredetivel játszom. Működne is tökéletesen, de ha kamion mod-ot teszek be nem tudom megvásárolni a kereskedőnél, mert egy több milliárd eurós ár van mindegyiknél. Mi lehet a gond?? Előre is THX -
Nordisch #16051 why does the contiland map dont work ? anyone help me please