140239
Euro Truck Simulator
  • Taylor10
    én be irtam hogy edit europe és nem tudom hogyan tegyek le utat.valaki segitene??nagyon hálás lennék.
  • gerypapa95
    Ahogy,mondta a kolléga is Prt Scr SysRq-vel jobb meg könnyebb képet késziteni..
  • belisz
    Készítettem pár képet,remélem mindenkinek tetszik!!

ContiLand-Barcelona-Madrid

...kicsit arrébb....

még egy kicsit arréb...xD

Ébredezik a Spanyol főváros

A Spanyol-Portugál határon...(igen,az a bazinagy NETTO feliratos trailer,az az enyém!!!..xD)

Megérkeztem Liszabonba!!!!
  • atika223
    hy
    netem néztem hogy a patch dec 24-re van kiirva
  • danyr
    #15961-ben levolt minden írva ;)
  • RS
    Szép munka!
  • gumikacsa
    Azt én elhiszem, hogy neked nem, de akkor sem kell a saját munkád ként feltüntetni.
  • danyr
    Nálad lehet pár perc, másnál nem
  • moklys
    Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy a kormány működjön a játékban.
    A kormány: logitech formula ex.
    Op. rendzs. Win xp/sp3
  • Contrecast
    De attól függ mit konvertálsz! egy pótkocsit én 10 perc alatt átkonvertálok..! De egy kamiont?? azért az már órákat vesz igénybe!
    modellek meg hát szintén 5 perces munkák!
  • belisz

Nálatok is szokott ilyent csinálni a ContiLand Lisabon és Barcelona között??
  • belisz
    Azt a kamerát,hogy hívják,amivel bármerre szabadon lehet menni??? Nagyon kéne!!!
  • belisz
    Ne f10-el csinálj képet,hanem a print screennel!!! Az Én billentyűzetemen ez van ráírva:Prt Scr SysRq ....nálam is volt ilyen,de ha prt-vel csináltam,akkor jó volt!!
  • totya4
    Ez egy béta vacak, mit vársz tőle? :) Ahogy láttam screenshotot saját maga csak opengl-ből tud. Viszont elég sok külső program képes screenshotot csinálni, tehát ez nem kéne hogy gond legyen.
  • Tescobetyár
    Sziasztok.Nálam is előfordult hogy az f10-re készitett kép csak egy szürke fotó.Ez vajon miért van?Pedig csináltam már képet még az elején de sajna már csak szürke kép lesz.Conti nem tudod mi lehet a gond?
  • belisz

Indulás Barcelonából

Látszik,hogy még kezdő vagyok....

érkezés Liszabonba

Lerakodás

hurráááááááááá!!!!

Megjegyzés:Nem csúcsgrafikán játszom,csak alap kamionnal játszok,mert:
    -nem szeretem az agyonledezett kamionokat,amik úgy néznek ki mint egy karácsonyfa
    -ha szeretném is őket,akkor se játszanék vele,mert nem bírja a gépem xD
  • gumikacsa
    Nem mindegy, más modeljét bekonvertálni, vagy építeni egy sajátot. Konvertálás pár perc, nem egy nagy dolog.
  • Contrecast
    Úgy érti!! :D:D:D
  • sarki5
    nah valaki elmondja hogy játék közben amiket csinálok képeket azt ha betszem a paint-ba mé sötét?
  • Dylan96
    vagyis konvertaltad ugy erted nem?xD
  • Prémium driver
    ügyes vagy!
  • danyr
    kössz, saját gyártmány ;)
  • Prémium driver
    jól néz ki!ezt a Man-t te csináltad?
  • Taylor10
    sziasztok.én be irtam a konzolba hogy edit europe és nem tudom hogy utat hogy kel benne csinálná valaki tudna nekem segiteni??
  • danyr
    Egy kép.... :D
  • nenus
    Nem!Csak ugye a kép kedvéért megáltam,és az a gyökér meg nem bírta megvárni,előzni akart,de belém jött hátulról!
  • bbb007
    kicsit keményen pörgeti a mondeo-t a csávo elég vadul előz tul okosak lettek az al-autok na meg idióták pont mint a magyar söfőrök((nagyrészük))
  • sarki5
    nem azért mondtam.de élethübb lenne szerintem.
  • joshep46
    Mögötted az a fehér mondeo épp driftelni akar vagy mi?:D
  • Contrecast
    repülni ne tudjanak?? akkor hamarabb oda érnének! sőt.. hajtóműveket is lehetne mer rájuk tenni! erről jut eszembe hogy akkor már egy pilótafűlkét is lehetne modellezni a kamionok tetjére..xD
  • rokerkamionos
    zsír
  • nenus
    Nagyon bírom ezt a kamiont!
    Jobb képért klikk:
  • sarki5
    az járt az eszemben hogy nem lehet a játékot ugy megcsinálni hogy törjenek a jármüvek?
  • Roland10
    Én is örülök mert kircsi a map!
  • Contrecast
    Örülök hogy mindenkinek aki próbálta, tetszik neki a mapom:D:D
  • First Aye
    Nem fog összeakadni a conti moddal?
  • ronso
    Király lessz.Tiszta elvonási tüneteim vannak.Nincs gépem Keddig a fene megette.
  • GPoWeR
    A kamion .sii fájlját át kell írni!
  • Giacomazzi
    Sziasztok! Segítség kéne... PLS! Egy múltkori MAP install és fagyás után kiszedtem a MAP-ot és az eredetivel játszom. Működne is tökéletesen, de ha kamion mod-ot teszek be nem tudom megvásárolni a kereskedőnél, mert egy több milliárd eurós ár van mindegyiknél. Mi lehet a gond?? Előre is THX
  • Nordisch
    why does the contiland map dont work ? anyone help me please