140239
Euro Truck Simulator
-
#16703 Ezt a volvot honnan lehet leszedni?:D
-
#16702 FAIL :D -
#16701 ezt én is láttam -
#16700 Hátbazdmeg nemsikerül :D ittvan :D -
#16699 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?285730 [/IMG]
bocs :D -
#16698 -
#16697 wanlo egy purimas silot csinál plizz
elöre kössz by:ati -
#16696 Mi a jó francnak kellett oda az a magas padka???
Indulás Hamburgból Frankfurtba:
-
#16695 -
#16694 válasz gomb, lécci!
Kösz -
#16693 Zsííííír a gép.Majd kiprobáljuk. -
#16692 Szép gép,bár nekem nem jön be. Elhiszem,hogy sok idő volt elkészíteni,de számomra ez túl csicsás....mármint ez a sok grafika,a csicsás kerék,a gumin mindenféle felirat,nyolcmillió kis apró "sz@rság". Nekem nem jön be,de attól függetlenül fasza.... -
Blomquits Transport,skin:by wanlo -
#16690 Én ezt értem, de lehet munkálkodnak a románok azon, hogy összekössék magukat Európával. -
#16689 Lehet, hogy ez az: http://rapidshare.com/files/151166825/Romanian-Map-0.2-Beta.rar ? A EuroTruckersen van fent, de kép nincs... -
#16688 de a román map az teljesen külön álló map! nem európához van építve! és ez úgy tűnik hogy európához van építve! -
#16687 Szerintem román map, mivel az autópálya folytatódik Szeged felé, és valahol olvastam, hogy a román mapban az erdélyi magyar/román településeken kívül, magyarországi városok is szerepelnek. Nevezetesen Budapest és Szeged.
Szóval szerintem román map -
#16686 Így van!
Conti! Igen van külömbség. De ha írsz egy pár szót a képek mellé, akkor most a kutya nem kérdezi hogy honnan van a trailer. Mondok példát: "új konvertálásom" , "az eredeti pótot készítette" vagy csak egy egyszerű "konvertált pót" felirat is megtenné.
Ha valaki a conti modot leszedi, átalakít valami piti dolgot, aztán kiadja a saját nevével fémjelezve, te nem lennél kiakadva? -
GPoWeR #16685 De akkor mégse a Te pótod... -
#16684 ha rám célzol ezzel a krone póttal akkor ezt nem én modelleztem hanem csak konvertáltam! van különbség! -
#16683 Abszolút jogos! Azért egy picit érdekes, hogy bejelentedi hogy egy új projecten dolgozik, linkelsz egy képet, amin egy kb 30%-san kész trailer van, erre hopp pár órával rá már tölthetővé teszi. Nem értek a modellezéshez, de szerintem ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni...
Kövezzetek!!!! -
#16682 Robos!!!
privátba küldj már egy linket onnan ahol ezt a képet találtad!..köszi! :D:D -
#16681 Ez jól néz ki! :D -
#16680 Azannyát... Honnan szedted a képet??? -
#16679 Elkezdtem egy Magyar kiegészítsét Péccsel. (már régebben :P)
Az hogy kiadom-e kb 80% az esély. Addigis képek:
Félkész város.
-
#16678 Ha esetleg tud valaki szerezni egy nyitott gyönyörű Scania T-t, akkor átkonvertálom. Kössz! -
#16677 Indulás Hamburgba
...közben kipróbáltam a játékot a legalapabb grafikán
-
#16676 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=16271]#16271[/URL]
Mellesleg javaslom, h a bannerben lévő 11. pontnál felsorolt fórumokat rendszeresen látogasd, hisz azokon szinte minden fent van ami eddig kijött ETS-hez. Hidd el ha veszed a fáradtságot erre, minden meglesz neked is a játékhoz, amiket ide belinkelnek a többiek...
@#16671: ez egy játék, aminek a témája: fuvarozás európába... -
#16675 Sziasztok! láttam pár képen h van új Renault interior, ez privát vagy le lehet valahonnan tölteni? -
Oldenburger Transport -
#16673 Ezt nem tudja vki, h melyik map lehet?!
-
#16672 Bazz..wanlo igazad van!Nem értem mit kell most itt veszekedni! -
#16671 Hali. Ez a program tulajdonképpen egy valódi szimulátor, vagy inkább csak szórakoztató, félig arcade valami? Elnézést a láma kérdésért :) -
#16670 Nagyon kiraly skinek! -
Köszönet érte:Nordisch1000 Thx
letöltés/download -
#16668 Kezd érdekes lenni ez a fórum,nem értelek minek baszogatjátok egymás.Erre élveztek otthon?Az igazság az,hogy ilyen gyökerekkel vannak tele az utak mint itt egyesek.Kinek nem inge nem veszi magára,mikor akartok felnőni?Ovoda1/a,szánalmasak vagytok. -
#16667 Egy haver küldte z3d fájlban... ezt egyrészt a kutya nem hiszi el, másrészt, ha így van, akkor miért saját pótod?
Egyébként is tök mindegy, honnan van a cucc, akkor is az számít a feltörőnek, vagy a modell ellopójának, aki kiadja. Azt meg bárki mondhatja, hogy nem én törtem fel, egy haver küldte...
Nincs veled semmi bajom, de ez így nem teljesen etikus. Nem baj, hogy konvertálsz, a baj az, hogy a saját neveden adsz ki más által készített dolgokat. -
#16666 ez mintha Ts4ba pótja lenne(hasonlít rá) -
#16665 #16662-re ment a válasz! -
#16664 hát nem HTS-ről van!!! egy haver küldte z3d fájlban..én meg átkonvertáltam! de mostmár eldugulhatnátok!!
pl azt a volvot konvertáld át ETS-be! akk talán egálba leszünk, demég akkorsem!