140239
Euro Truck Simulator
  • kazai21
    Ezt a volvot honnan lehet leszedni?:D
  • leho94
    FAIL :D
  • Fodorgyurma
    ezt én is láttam
  • istenostora03
    Hátbazdmeg nemsikerül :D ittvan :D
  • istenostora03
    [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?285730 [/IMG]
    bocs :D
  • istenostora03
  • atika223
    wanlo egy purimas silot csinál plizz
    elöre kössz by:ati
  • belisz
    Mi a jó francnak kellett oda az a magas padka???

Indulás Hamburgból Frankfurtba:
  • Tescobetyár
  • Kbalazs912
    válasz gomb, lécci!

Kösz
  • Tescobetyár
    Zsííííír a gép.Majd kiprobáljuk.
  • belisz
    Szép gép,bár nekem nem jön be. Elhiszem,hogy sok idő volt elkészíteni,de számomra ez túl csicsás....mármint ez a sok grafika,a csicsás kerék,a gumin mindenféle felirat,nyolcmillió kis apró "sz@rság". Nekem nem jön be,de attól függetlenül fasza....
  • wanlo

Blomquits Transport,skin:by wanlo
  • Kbalazs912
    Én ezt értem, de lehet munkálkodnak a románok azon, hogy összekössék magukat Európával.
  • Irondog
    Lehet, hogy ez az: http://rapidshare.com/files/151166825/Romanian-Map-0.2-Beta.rar ? A EuroTruckersen van fent, de kép nincs...
  • Contrecast
    de a román map az teljesen külön álló map! nem európához van építve! és ez úgy tűnik hogy európához van építve!
  • Kbalazs912
    Szerintem román map, mivel az autópálya folytatódik Szeged felé, és valahol olvastam, hogy a román mapban az erdélyi magyar/román településeken kívül, magyarországi városok is szerepelnek. Nevezetesen Budapest és Szeged.

Szóval szerintem román map
  • Kbalazs912
    Így van!

Conti! Igen van külömbség. De ha írsz egy pár szót a képek mellé, akkor most a kutya nem kérdezi hogy honnan van a trailer. Mondok példát: "új konvertálásom" , "az eredeti pótot készítette" vagy csak egy egyszerű "konvertált pót" felirat is megtenné.

Ha valaki a conti modot leszedi, átalakít valami piti dolgot, aztán kiadja a saját nevével fémjelezve, te nem lennél kiakadva?
  • GPoWeR
    De akkor mégse a Te pótod...
  • Contrecast
    ha rám célzol ezzel a krone póttal akkor ezt nem én modelleztem hanem csak konvertáltam! van különbség!
  • Kbalazs912
    Abszolút jogos! Azért egy picit érdekes, hogy bejelentedi hogy egy új projecten dolgozik, linkelsz egy képet, amin egy kb 30%-san kész trailer van, erre hopp pár órával rá már tölthetővé teszi. Nem értek a modellezéshez, de szerintem ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni...

Kövezzetek!!!!
  • Contrecast
    Robos!!!
    privátba küldj már egy linket onnan ahol ezt a képet találtad!..köszi! :D:D
  • LTomi
    Ez jól néz ki! :D
  • Irondog
    Azannyát... Honnan szedted a képet???
  • RS
    Elkezdtem egy Magyar kiegészítsét Péccsel. (már régebben :P)
    Az hogy kiadom-e kb 80% az esély. Addigis képek:

Félkész város.

• RS
    Ha esetleg tud valaki szerezni egy nyitott gyönyörű Scania T-t, akkor átkonvertálom. Kössz!
  • belisz
    Indulás Hamburgba

...közben kipróbáltam a játékot a legalapabb grafikán
  • robos
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=16271]#16271[/URL]

Mellesleg javaslom, h a bannerben lévő 11. pontnál felsorolt fórumokat rendszeresen látogasd, hisz azokon szinte minden fent van ami eddig kijött ETS-hez. Hidd el ha veszed a fáradtságot erre, minden meglesz neked is a játékhoz, amiket ide belinkelnek a többiek...

@#16671: ez egy játék, aminek a témája: fuvarozás európába...
  • Quiksilver
    Sziasztok! láttam pár képen h van új Renault interior, ez privát vagy le lehet valahonnan tölteni?
  • wanlo

Oldenburger Transport
  • robos
    Ezt nem tudja vki, h melyik map lehet?!

• Roland10
    Bazz..wanlo igazad van!Nem értem mit kell most itt veszekedni!
  • Magh
    Hali. Ez a program tulajdonképpen egy valódi szimulátor, vagy inkább csak szórakoztató, félig arcade valami? Elnézést a láma kérdésért :)
  • TopGun
    Nagyon kiraly skinek!
  • wanlo

Köszönet érte:Nordisch1000 Thx
    letöltés/download
  • wanlo
    Kezd érdekes lenni ez a fórum,nem értelek minek baszogatjátok egymás.Erre élveztek otthon?Az igazság az,hogy ilyen gyökerekkel vannak tele az utak mint itt egyesek.Kinek nem inge nem veszi magára,mikor akartok felnőni?Ovoda1/a,szánalmasak vagytok.
  • gumikacsa
    Egy haver küldte z3d fájlban... ezt egyrészt a kutya nem hiszi el, másrészt, ha így van, akkor miért saját pótod?
    Egyébként is tök mindegy, honnan van a cucc, akkor is az számít a feltörőnek, vagy a modell ellopójának, aki kiadja. Azt meg bárki mondhatja, hogy nem én törtem fel, egy haver küldte...

Nincs veled semmi bajom, de ez így nem teljesen etikus. Nem baj, hogy konvertálsz, a baj az, hogy a saját neveden adsz ki más által készített dolgokat.
  • TóNyóóóóóóó
    ez mintha Ts4ba pótja lenne(hasonlít rá)
  • Contrecast
    #16662-re ment a válasz!
  • Contrecast
    hát nem HTS-ről van!!! egy haver küldte z3d fájlban..én meg átkonvertáltam! de mostmár eldugulhatnátok!!
    pl azt a volvot konvertáld át ETS-be! akk talán egálba leszünk, demég akkorsem!