140239
Euro Truck Simulator
-
#17106 Köszi, de a gond az, hogy a játék lassulása miatt én eleve directX-el játszom... Ráadásul a legújabb, directX10 van fent... -
sarki5 #17105 állitsd át játék inditásnál az OpenGl-t DirecX-re.nekem is ez volt a gondom mint neked és mikor directXre állitottam utána tudtam normális képeket csinálni -
sarki5 #17104 akkor maradj a régi tipusoknál,tény hogy sokat birtak,de egy üzemanyag kutat köss utánuk:DDD1 gázfröccs 10L fogyasztás:DDDDD -
#17103 A Renault eddig szerintem ettől csak sokkal randább kamionokat csinált, nkm az a szögletes forma a teljesen függőleges szélvédővel nagyon nem tetszett... -
#17102 Igazad, van, de akkor is: nagyon jól néz ki, és gondolom teljesítményben és fogyasztásában is felülmúlja korábbi társait... Meg persze fontos a kényelem, és a kényelmes vezetés is... Ezeket csak én gondolom, nem néztem utánna... Én egyébként Scania-párti vagyok, a Scania-k tetszenek a legjobban... :))) -
#17100 Hallod nemtom hány évesvagy de az igazán jo kamionok a régiek pl IVECO TURBOSTRAR nem tom ez a szr mikor fog 1000000 km ert menni én se vagyok a régi kamionok hive de 1 kamion KAMIONNAK nézzen ki ne 1 ürjárgánynak:D -
#17099 Kipróbáltam, mentem vele kicsit... Kívülről ok, de az interiort nem tudja esetleg vki átfaragni olyanra, mint a képen? :) -
#17098 Ezzel már visszamész a jövőbe... :D -
sarki5 #17097 Rengeteg Munkás járat van:DD
[IMG][/IMG] -
slavutic #17096 LOL ez már repülni is tud? -
sarki5 #17095 milyen szarokkal?Ez Renault Radiance eddig a legjobb kamion amivel mentem:)162Km/h-val mentem:)Jah hogy te zilekkel rohangálsz és azért szarozod le a gépem:DDDÉrtem én:DDCsak hogy a te szutykod lehet hogy nem megy el ott ahol az én szarom:DDDD -
sarki5 #17094 csak ezen az egy kuton találkoztam ezzel a ladával -
#17092 Az ott tereptárgyként volt benne a játékba, vagy Ai autóként és az utakon is találkoztál vele, vagy csak itt a kúton? -
sarki5 #17091 Nah Ladát sem láttam még az ETS-ben egészen a mai napig:DD
[IMG][/IMG] -
sarki5 #17090 nem rossz gép nekem is tetszik,csak ha hátulrol megnézed akkor olyan mintha a hátso kerék egy kicsit a levegöben lenne -
#17089 az ETS-hez készült kamionok 70%-nál nincsen sofőr! -
#17088 Köszi, már alig várom, hogy kipróbálhassam, nagyon tetszik kívűlről és belülről is egyaránt... Futurisztikusnak mondanám... :)) -
sarki5 #17087 az ETS-hez is van:)
Renault Radiance
mikor kibontjátok a mod mappába akkor fog kérni egy jelszot ami:es86 -
#17086 Elfelejtettem hozzátenni, de gondolom mki gondolja, hogy nem az én kamionom!! -
#17085 Itt van egy kép a Haulin'-s Radiance-ről: És innen lehet leszedni:
http://htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3&min=20&orderby=titleA&show=10 Bocs, hogy a címet nem linkbe raktam, de 30 napig nem szúrhatok be linket a fórumba... -
#17084 Láttátok már a Renault Radiance-t? Pár kép: Forrás: http://archive.cardesignnews.com/news/2004/041220renault-radiance/ Nkm sokkal jobban tetszik, mint az eddigi Renault-k... A Haulin'-hoz van ilyen kamion, az ETS-hez nem tudom... De ha vki kedvet érez rá, hogy átkonvertálja, akkor belinkelhetem... -
#17083 Nemtom:D!én nem ezzel a mappal nyomom! -
#17082 Ugyanezt akartam én is kérdezni... -
sarki5 #17081 Sziasztok.Akik letöltötték a H-EU-MAP-IV mapot vagy aki csinálta,segitsen legyenkedves.Miért ir egy csomo mindent és egy csomo táblát Kinaiul a játékban?hogy tudom orvosolni?Lécci segitsetek.köszönöm -
DIESEL DOG #17080 Nekem is így vannak bent a modok az ETS-ben és így mennek... -
akela #17079 Jól látom,hogy nem látom ki vezet? -
akela #17078 Öööö,remélem nem vagyok szőke.miután beraktam,hova bontsam ki?És minek?
Én úgy értelmezem ezt a modolási dolgot,hogy a játék csak az scs-t használja.Bármi mást másolok a mod-ba nem veszi figyelembe.Akkor nincs értelme kibontanom,ha már beraktam Nem? -
#17077 pár kép!
-
álmodik a nyomor.....xD
-
#17075 mekkora jó lenne ha lenne multi és mindannyian ETS-znénk,fúú milyen jó lenne...jó sokan játszhatnak vele ám,szóval jó nagy dugók lehetnének :D -
#17074 kössz viszont:P -
DIESEL DOG #17073 Bontsd ki az scs fájlt a mod mappába miután beraktad. -
akela #17072 Nem ez a bajom.bemásolom a mod mappába,de nem történik semmi.Nem látom a térképen,hogy megváltozna.Átirom a zip-et scs-re,és nem segit.Érted? -
DIESEL DOG #17071 Kellemes pihenést és jó utat holnapra Kolléga!!! -
#17070 Rómába felpakoltam a gumikat aztán kijöttem a pályára és leáltam pihenni majd holnap indulok tovább Lisszabonba
-
#17069 mod mappa -
akela #17068 Sziasztok!
Abban szeretném a segitségeteket kérni,hogy azokat a mapokat amik nem scs-ben vannak,hogyan kell berakni,hogy használja is a játék? -
#17067 aki regelve van eurotruckerz-re az onnan letudja tölteni (innen)
vagy aki nem az pedig a filefrontról! (innen) -
#17066 na végre erre vártem:) akartam kérni hogy a haulinbol konvertálja át valaki az egyik 4-es scaniát de nem akartam nyaggatni senkit mert akkor úgy is a tudjátok mi megy.... -
#17065 Hogy értesz te ennyire ehez?kiválo gép!