140239
Euro Truck Simulator
-
#17609 öcsém ekkora felfordulást csinált egy gyerek? -
DIESEL DOG #17608 Létezik működő Rig 'n' Roll topik itt az Sg-n? Mert én egyet sem látok... (elnézést az OFF-ért) -
DIESEL DOG #17607 Hát most igazat szóltál... -
#17606 hát nem örülnék neki! én is bevagyok idézve az igazság osztásért!! már azt is büntetik ha valakinek igaza van! -
DIESEL DOG #17605 Nyugi csak jár erre egy moderátor... -
#17604 Jézusom,mi volt itt gyerekek? Pff..igy kell csinálni egy topikban ugye tökkelütött? -
#17603 szevasztok kollegák!nah már megint ki borítota fel itt a nyugalmat?:S -
#17602 Jó boccs.. -
#17601 Nincs szükség a flamre, htx. -
#17600 Már értem mért vagy Tökkelütött:D -
#17599 Irtam modi topicba, belehet fejezni a vitát ... htx -
#17598 áljatok már le!!
nem kell tönkretenni a fórumot egy idióta miatt! -
#17597 oppsbocs a valasz gomb le maradt!egyepkent a Tökkelütött-nek ment! -
DIESEL DOG #17595 Látom nemsokára beérik egy ban... -
rokerkamionos #17594 ja ok bocs -
#17593 biztos nőzik -
#17592 House most nézem a Moderátór topikot a Tomi001 téged is bejegyzett..:@ -
#17591 de legalább van élet a topikba...xD -
#17590 nem neked írtuk lámikám -.-" -
#17589 ROCCO!!!!!!!
Hát hol az istenbe vagyol máár??? -
#17588 LE LEHET ÁLLNI! -
#17587 Most már elég volt!!!:@!!MAjd megismresz engemet:D (Személyesen is)De elötte kapsz Bannt:D -
#17582 gyere nyugodtan várlak! majd jól kitaposom a beledet kisköcsög! mit keménykedsz te itten a féltestvéreddel! szarházi! -
#17581 Lajosmizsén meg Faterom született az meg a másik..xDDe msot nem ez a Téma:DÉS Fater is kamionos..xDMEg az ncsi tesója...xDDE mind1 Bugyi nagyon kicsi..:D -
#17580 hát , lajosmizse sem nagy cucc mégis van vagy 50 kamionos ^^ -
#17577 Kössz te Majom húzzál aludni inkább mert holnap mész apucikával IVECOZNI ott éld ki magad...-.-(Vagy csinálj magadnak) -
#17576 abbahagyod , vagy akarsz ban-t? -
#17575 És hozzád kiszólt te vadbarom!!!!!!
asszem téged most banoltatlak innét a jó büdös picsába!!!!!!!!! -
#17573 hozzád meg kiszólt te túrós pöcs!!!
te tartsd meg magadnak! hozzád nem szólt senki de ha ilyen nagy a pofád akkor csinálnál nekem egy ilyen iveco-t? -
#17572 Contiról tudjuk milyen mikor szakad a cérna de te szerintem egy Iveco miatt ne Bannold innen magad
-
#17571 na arra leszek én kiváncsi hogy te csinálsz magadnak egy ugyanilyen kamiont!...xD
előre látom azt a nagy pofára esést ami érni fog téged... :D:D:D -
#17570 akkor bazdmeg hülye gyerek!
majd csinálok akkor magamnak egyet!
sekélyes fasszívó! -
borda77 #17569 Segítsetek legyetek szívesek!
Már 2 napja nem tudom megcsinálni a kezdő szinten az első csillagot "transprtieren sie 2 ladungen.....", mi a fene ez? Mit kell 2 db -ot ebből teljesíteni? Amúgy pedig nincsen cheat kód az összes csillag megadásához?
Köszön segítségeteket előre is! -
#17568 szép lett az Iveco-d Conti -
#17567 húzzál már el innen te gyökér!!! Szándékomban állt hogy megosztom veletek de ezek után nem fogom azzá tenni az ilyen hülye lámák miatt! meg nem érdekel senkit hogy neked mikell! kérjél egyet karácsonyra te tapír fasz!
nem kapod meg! és tudod mi a jelentése annak hogy privát?? ha igen akkor pofa be ha nem akkor is! és húzd el a beled innét ha nem tudsz normálisan viselkedni! -
#17566 -.-" ugyse kapod meg , htxdelban -
czapi #17561 Ezt a szép Scaniát honnan lehet megszerezni? -
update!!!!!!!
-
borda77 #17559 Segítsetek legyetek szívesek!
Már 2 napja nem tudom megcsinálni a kezdő szinten az első csillagot "transprtieren sie 2 ladzngen.....", mi a fene ez? Mit kell 2 db -ot ebből teljesíteni? Amúgy pedig nincsen cheat kód az összes csillag megadásához?
Köszön segítségeteket előre is! -
The Greenery Combo,F.pótkocsi skin:by Wanlo